Lynx Commander -keskustelua.

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Fred Scuttle, 14/12/08.

  1. teme-

    teme- Well-Known Member

    Ei nyt varsinaisesti aiheeseen liity mutta tuo uus efi kone muistuttaa huomattavan paljon ulkoisesti vanhaa 593ss konetta, liekkö insinöörit jatkojalostaneet vanhan rotaxin takasin elävien kirjoihin. :D
     
  2. vuorikelkkailija

    vuorikelkkailija Well-Known Member

    Mitenköhän nämä uudet ds+ sukset toimii commanderin keulassa? Laitoin omaan kelkkaan fox zero qs3 vaimentimen etupukkiin ja ny pitäis testailla mitä se tekee ajettavuuteen. Äkkiseltään mitä muutaman kilometrin testasin kaipaa ehkä vielä jäykenpää jousta. Umpisella toimii hienosti nousee lumen päälle eikä kaiva läpi.
     
  3. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Melko varmasti olen väärässä mutta mikäs se tuo kone tuossa kuvassa on?? Mie oon ollu siinä käsityksessä että 600efissä ei oo raveja ja tehoja sen 85hv?o_O tuossa kuvassa kuiten näkyy ravet ja teho 103hv
     
    T-Cat tykkää tästä.
  4. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    No niinpä näkyy olevan joku ihan muu kone. Rotaxin sivuilla ei muita ollut, joten oletin tuon olevan Efi.
     
  5. ruiseri

    ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

    Ajelin yhdellä turbokomentajalla jossa oli Blade DS+ alla. Brutalin iskarit alustassa ja RE:n kepit keulassa. Se oli selvästi parempi kuin XC tai perusblade, mutta toisaalta koska keli oli kovin erilainen kuin ne muutamat kerrat mitä olen ehtinyt tuolla omalla uudella ajaa XC:n tai perusbladen kanssa niin vaikea sanoa miten paljon johtui suksesta (ja etuiskareista) ja miten paljon kelistä.

    Suht napakka pakkasen kovettama reitti jossa vanhoja suksenjälkiä on kyllä ainakin XC:lle täydellistä myrkkyä.
     
  6. Busse-

    Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

    Kovasti kiinnostaa tuo std commanderi.Penkkihän on vakiona yks paikkanen,onko tavaralaatikon päälle mahdollista asentaa linkki kiinnikkeillä pelkääjän penkki niinkuin edellisessä commanderi tai 59 mallissa?
     
  7. ruiseri

    ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

    Sille on ihan oma erillinen takapenkkinsä, löytyy kahtena eri versiona. Molemmissa selkänoja ja käsikahvat. Toisessa myös käsien tuulisuojat ja käsien ja pyrstön lämmitys. Ja molemmissa suolanen hinta, ei paljon tonnista jää.

    Katso mallit https://brppac.fi

    Kiinnitys on kyllä aika pätevä, paljon parempi kuin vanhassa komentajassa.
     
  8. Busse-

    Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

    Vertailinkin tuossa limited ja standard mallia.Melkeen sama jos tarvii takapenkin ottaa limted malli
     
  9. Busse-

    Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

    Mitenkäs muuten tämä uus laatikko,joko näillä on keretty kovia km määria tahkota?Eikös se edellinen Sisun laatikko pitäny aukassa viimeistään 10thkm kohdalla?
     
  10. XX-xenon

    XX-xenon Well-Known Member

    tohtiiko sitä paljon yli kympin ajaa ettei porsi sitten kokonaan? vanha 59 sama homma, kympin kohdalla käytetty auki, alin laakeri oli jo vaihtokunnossa.

    oottekos vaihtaneet parempia iskareita tuohon easyrideen? jotenkin tuntuu, että reitillä saisi meno olla mukavampaa, alkaa tuo patti kyllästyttää välillä.. ja tosiaan vanhempi malli 2019 limited eli XU, ei tuo uusin johon saa vissiin jo vaikka ja mitä.

    kaveri sanoi, että sen tutulla on tuo uusi malli GT-versiona ja pattia hakkaa minkä kerkiääpi ja hyvin pysyy reitillä muiden mukana. vai onko tässä taas syytettävä kuskia.. :D
     
    Viimeksi muokattu: 21/3/21
  11. Busse-

    Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

    Limted komentaja 600r koneella tuli tilattua.Syksyä odotellessa :)
     
  12. Busse-

    Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

    Voisiko joku mitata komentajan mitat puskurista puskuriin?
     
  13. Kukunor

    Kukunor Commander -17

    upload_2021-8-5_19-34-34.png
    Oisko noilla paikeilla
     
  14. teme-

    teme- Well-Known Member

    Paljonko tommoseen 2011 commanderin vaihdelaatikkoon menee öljyä?
     
  15. XX-xenon

    XX-xenon Well-Known Member

    Onko kukaan asentanut xu-rungon 1+1 penkkiin visiirin lämmityssarjaa 860200882? Kuinkahan se pitäisi asentaa siihen kahvaan?

    Tuntuu ettei virallista ohjetta löydy mistään. Periaatteessa siinä ole kuin rca, iso liitin, olo kenties maa ja sitten pienet viikset jotka menee johonkin muovitöpselin sisään. Oletan.

    Jos ei ohjeita löydy miten se sinne kahvan sisään tulee, niin pitää sitte soveltaa ja vaikka penkin viereen alas laittaa johto, mistä kahvojenkin johto tulee, erillinen töpseli siihen. Keksiä vaan mistä nappaa virran viisaasti.

    Toinen juttu mikä mielessä on se takapenkin mitätön sähkötöpseli joka tulee penkin alla olevaan kanteen kiinni. Pysyy se jotenkin mutta johto on aika lyhyt niin tahtoo aina irrota se muovi siitä pistokkeesta. Pysyy kyllä kiinni kannessa mutta varresta muovi irtoaa ja johdot näkyy alta. Oletteko korvanneet sen jollain paremmalla? Vaiko vaan vähän johtoa lisää ettei ole vetoa niin paljon ja liimamassaa siihen muoviin että pysyy kiinni?
     
  16. lamar

    lamar Well-Known Member

  17. XX-xenon

    XX-xenon Well-Known Member

    Kiitos. Tuolla kai se täytyy yrittää. Katsoin vaan tuota ohjetta jo aiemmin ja ei oikein johto ollut yhtään samanlainen kuin paketissa, niin hylkäsin ajatuksen.. töissä tulostaa niin helpompi tutkia ku penkki pöydällä. Samalla miettiä jatkaako sitä penkin johtoa vai mitä sille keksii..
     
  18. ruiseri

    ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

    Minä laitoin omaani aikanaan RCA plugin penkissä olevan piuhan päähän ja lootan kanteen vastakappaleen. Piuhat suojasin muutamalla kierroksella vulkanoivaa teippiä. Muuten hyvä, mutta silloin kun ei ollut penkki matkassa niin tuppasi menemään lumi siihen RCA:n reikään ja jäätyi sitten sinne. Sai kaivella piikillä puhtaaksi kun tarvitsi seuraavan kerran.
     
  19. XX-xenon

    XX-xenon Well-Known Member

    Jos tuolla systeemillä tekee niin voihan ylimääräisen rca:n ilman johtoa laittaa siihen reikään niin ei lumi mene ja jäädy.

    Pitää katsoa jos sen johdon pään vaihtaa. Kävi kyllä mielessä että laittaako se visiirisarjan siihen alkuperäiseen paikkaan vasempaan kahvaan vaiko siihen penkin alle kanteen kiinni..
     
    Viimeksi muokattu: 29/11/21
  20. XX-xenon

    XX-xenon Well-Known Member

    Menihän se visiirin johto paikoilleen. Testattu ei ole vielä mutta ohjeen jälkimmäinen osa kävi tuohon omaan lynkeröön. Tulis nyt vaan sitä lunta ja jäätä...
     

Suosittele tätä sivua