Ockelbo

Keskustelun 'Muut merkit' on aloittanut käyttäjä -valopää-, 18/1/06.

  1. jallu80

    jallu80 Well-Known Member

    Jotakin on saanut selviteltyä. Eli kytkin on Nordtrack ja sen korjaaminen jokseenkin hyödytöntä. Mutta pitää sen kimpussa hiukan puuhastella. Mutta mikähän on tuon "viimeisen" vetopuolen läskiremmin mitat? Jos hommaisi penkin alle jemmaan semmosen.
     
  2. Leekare

    Leekare Well-Known Member

    Ockelbo Poro Deluxe tuli pihaan ja heti remonttia. Valot pelas n. 10 sekuntia pätkien, sitte sammui kokonaan. jännitteensäätimen kohdalla ruostetta melkoisesti, yks johtoinen. Oisko täällä jääny ehjää säädintä?

    Toisen suksen vuotsolaisen kiinnitysmekanismiä (ohjainrautaa) ei ole. Eli sukseen hitsattu 2 pulttia ja vuotsolaisen läpi meni ruuvit. hiekkatiellä kun ajelin, meni ko pultit poikki ja vuotsolainen ei ole kuin etupultilla enää kiinni. Oisko helpoin vaihtaa koko suksi uuteen, räpeltämättömään, jossa olisi vielä ohjausrautaa, löytyisikö sellaista täältä?

    Mikuni ei saa pensaa jos ei pumppaa käsipumpulla joka on letkun tankin päässä. Pensapunpun kalvot lienee menneet, Löytyisikö ehjää pumppua?

    Rovaniemellä.
     
  3. jallu80

    jallu80 Well-Known Member

  4. TmMp

    TmMp Well-Known Member

    Löytyy toki käytetty pumppu mutta ei uusikaan kallis ole..
     
  5. jaskap

    jaskap AC m800,RX1, Venture700, Exciter2 ja Esla

    Ja korjaussarja vanhaan pumppuun saattaa olla vielä halvempi, jolloin se voi olla parempi kuin uusi. Tai ainakin parempi kuin uusi käytetty.
     
  6. Lempo

    Lempo New Member

    Pöljä kysymys, mutta löytyisikö jostain ohjetta tai osaisiko joku kertoa miten 4500 variaattorin hihna vaihdetaan? Muista variaattoreista mihin hihnaa vaihtanut niin löytynyt reikä mihin pultilla saa avattua toision levyt. Tästä tapauksesta en sellaista löydä. Varmaan todella simppeli vaihtaa mutta en kyllä keksi.
     
  7. Vikakoodi

    Vikakoodi Sachs 280, Rotax 377, 800 CFI, Patriot 850

    Aihiona Ockelbo 300 vm. -71, jossa olisi kuvien mukainen jatkoperäviritelmä.:D Olen ymmärtänyt, että näihin on ennenmuinoin jatkoja tehty, ja tämä vaikuttaisi myös sellaiselta? Tunnistaako kukaan onko tuo jatkoperä jostakin muusta kelkasta, vai olisiko veistelty ihan itse?
     

    Lisätyt liitteet:

  8. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Väännät vaan käsillä lautasia eri suuntaan, niin ne aukiaa vähä. Sitten vaan remmi väkisin pois. Eli jostain kohtaa lautasen reunan päälle. Tämän jälkeen vaan pyörität vartsua käsin. Nätisti lähtee näissä vanhemmissa ihan tuolla tavalla remmi pois.
     
  9. willson

    willson Well-Known Member

    Hoi! Voisin tarvita kokeneempien neuvoja. Tässä lähitulevaisuudessa ajattelin sottailla ockelbo 3500:sen projektiksi ja visioida siitä menevän pelin. Tuleekohan miten vaikea operaatio jos siihen istuttaa lynx enduro 550:sen koneen? Vai onko se sit paljon helpompi laittaa legendaarinen 503 rotax? Onkos jengi laitellu ylipäätään eri uskoon näitä? Vinkit ja neuvot tervetulleita.
     
  10. ruikku20

    ruikku20 Active Member

  11. Jimmny

    Jimmny Well-Known Member

  12. Mrjani

    Mrjani Well-Known Member

    Tämmönen kaunokainen tuli 30min sitte taloon, moottoria ei ole lainkaan. Ollu kohleri 2 pyttynen,mutta se menny muuhun sovellukseen joten sassi sa 290 pitäs asentaa kiini. Huomenna painepesuria ja sitte alkaa ensin kone kiini ja ajoa ja kesälle sitten maalausta summuuta. Runko nro alkaa 64 jotain eikä 62 vaikka niin muistelin.
     

    Lisätyt liitteet:

  13. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Vai olisko 1974 mallia kuitenkin.
     
  14. Mrjani

    Mrjani Well-Known Member

    Moi. 64 jotakin alkava on, vuosimallista ei minkäänlaista hajuakaa ‍♂️ vai onko nuo ekat numerot se vuosimalli?
     
  15. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Omastani en aikoinaan löytänyt runkonumeroa mistään mutta kuomun etuosan ritilästä päättelin omani 74 malliseksi, kuomun kyljissä ei ollut mitään ritilöitä.
     
  16. Mrjani

    Mrjani Well-Known Member

    Ok. Tässä on tyyppikilpi kiinni. Pitää huomenna ottaa kuva pesun jälkee
     
  17. Mrjani

    Mrjani Well-Known Member

     

    Lisätyt liitteet:

  18. Mrjani

    Mrjani Well-Known Member

    Nonii, okkelilla ajettu pitkinpoikin pihoja ja melkone patikkohakkurihan tuon on 41kmh meni ihan täysillä koneen porauksen jälkeen (73.5mm) en ois enempää uskaltanukkaan kurvata kun lentokentällä. no konekkin tuli vain stefoitettua ja porattua ja maalia kylkeen ja 38mm mikuni yyberhienolla ilmanputsarilla ‍♂️ yks akseki uupuu täysin tuolta takaa,mutta rakennellaan jostain joku systeemi sinne ens talveks. Valoja en saa pelaamaan vaikka mittasin kaikki oomit 1.2ohm ja sieltä tule yhtään mitään ulos , sammutin sentään pelaa hyvin. Pakoputkikin piti tuusata uusiks ku alkuperäinen pata joku kohleri tms. Nyt sassi majailee ja antaa huimia nopeuksia nyt ois tarkoitus alotella runkoa putsaa ja pensatankkia että saa maalia laittaa niskaan. Värikoodi??? No lisää kun etenöö jotaki jotenki. Pari kuvaa jos jotai kiinnostaa yhtään.
     

    Lisätyt liitteet:

    karjal tykkää tästä.
  19. Vikakoodi

    Vikakoodi Sachs 280, Rotax 377, 800 CFI, Patriot 850

    Näitä projekteja on aina mukava seurailla! Ilmeisesti rungon keltainen olisi Opel 2YW ja oranssi RAL2009.
     
  20. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    38 mm kaasari kohtapa turhan iso tuohon koneeseen, 32 mm sopivampi.
     

Suosittele tätä sivua