800 eetekki pätkii

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä japejun, 4/3/16.

  1. japejun

    japejun Well-Known Member

    Mistähän johtuu et pätkii n.7000r/min kieppeillä? Laitteesta sen verran et koneeseen tuli täystuho ja nyt tehty merkkihuollossa täys remppa. Vikakoodeja ei jää muistiin. Voiko magneetto olla jotenki sökö ja siitä johtuu pätkiminen.
    Kelkka -11 lynx x-trim boomdoccer 800 etec. Kaverin puolesta kyselen...
     
  2. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: 800 eetekki pätkii

    Laittoko ne siihen sisäänajomoodin päälle? Jos laittoi niin johtuu todennäkösesti siitä. Oma rene pätki sisäänajon alkuvaiheissa niin reilusti että meinas patikossa sarvien yli heittää..
     
  3. japejun

    japejun Well-Known Member

    Vs: 800 eetekki pätkii

    Sitä en tiedä onko ne kokeillu moodi päällä ja ilman moodia. Tulpat ja johdot vaihdettu, puolat, bensalinjat putsattu ja paineet mitattu. Toisen kelkan magneettoa kokeiltu. Anturit testattu. Ei vika koodeja. Oisko sitte ohjelmassa vikaa? Mut miten se yhtä äkkiä ois sielä softa puolella hämminkiä?
    Se oli koe ajolla täydestä laukasta paukuttanu putkessa ja sen jälkeen ei kierrä ku reipas 6000r/min. ja pätkii. Mystistä...
    Ilmeisesti kylmänä pelaa mut lämpimänä sitte pätkii...
     
  4. 4moped

    4moped Well-Known Member

    Vs: 800 eetekki pätkii

    Jotensakin viittaisi bensapuolelle. Suuttimet eivät anna enää tarpeeksi hienona bensaa korkeammalla paineella/määrällä vaan syytää sen verran paljon sitä, että loput palaa putkessa. Suuttimien johdotukset ja putket kunnossa? Noista suuttimien toimimattomuudesta ei aina anna vikakoodia.
     
  5. ITP

    ITP Well-Known Member

    Vs: 800 eetekki pätkii

    Puolia on ainakin mennyt, niitä koitettu vaihtaa?
     
  6. japejun

    japejun Well-Known Member

    Vs: 800 eetekki pätkii

    Joo puolat vaihdettu. Saattaa hyvinnii olla bensan puolella vika. Aikovat softan lähettää jonnekki tarkistettavaksi onko siinä jotain hämminkiä.
     
  7. Iletsu78

    Iletsu78 *kelkaton*

    Vs: 800 eetekki pätkii

    Polttoaineen suodattimet kannattanee tsekata/vaihdella jos ei ole jo vaihdettu? Omassa olivat vaihtokunnossa 3000km ajettuna ja ei ole kuraa tankkiin laitettu. Jotakin ihme möhnää niihun oli kertynyt ja juurikin pätki täydellä kaasulla.

    - Ile -
     
  8. japejun

    japejun Well-Known Member

    Vs: 800 eetekki pätkii

    Vika löyty. Limput päässy pyörähtämään tapista. Aikovat hitsaamalla kasata uusiksi koneistamossa.
     
  9. lynx special edition

    lynx special edition Well-Known Member

    Vs: 800 eetekki pätkii

    mikä koneistamo teki sen konerempan ja limppujen takas prässäyksen. ja missäpäin suomea...itellä ollu samajuttu ja monella muulla.sitte prässäsivät himpun verran tiukempaa ku ohjearvot ni kestäny kii
     
  10. markozoo

    markozoo Ski doo rev 880R summit open mod

    Vs: 800 eetekki pätkii

    Ihan mielenkiinnosta haluisin tietää miten prässäättää pyörähtänyt limppu tiukempaan?
    Vai kiertokangen sivuttais välystäkö tarkotetaan..
     
  11. kölökki

    kölökki Well-Known Member

    Vs: 800 eetekki pätkii

    Joskus kuulin neuvon että jos kampiakselia joutuu aukomaan, niin lukitetta tappeihin kasatessa
    Säilyyköhän hitsatessa linjaus?
    Onhan niitä tainnu kyllä olla hitsillä varmistettuna aiemminkin ,kartio varmaan pitää sen kuitenkin linjassaan ja eihän hitsaus ole kun varmistus
     
  12. japejun

    japejun Well-Known Member

    Vs: 800 eetekki pätkii

    Joo itekkään en tuon tarkemmin tiedä. Täytyy kysäistä kun tulee käyntiä samaan pajaan missä tuo koneremppa teetettiin. Meinas kaveri vaan et toista kertaa ei pysty koneistaan tuota kampuraa et sitte menee uusiin puihin.
    Kunnossa se laite ei vielä ole. Normi reitti ajossa lämmöt pykälää vaille tapissa jos ajaa tasakaasulla. Koko ajan pumppaillen pysyy pikkusen alempana. Umpisessa lämmöt asteikon puolivälissä.
    Kytkinki oli vaihdettu kun ei kuulemma oltu saatu tasapainoon. Siinä oli nyt uus powerblock p80 kytkin. Joka patissa ku koittaa keulaa keventää hakkaa rajoittimeen. Joutu reitillä oikein varoon ettei käytä liipasinta läheskään pohjassa. Ummella ei sitte menny rajoittimelle muutakuin paikaltaan lähdössä. Liekkö sitte kytkimen säädöt pielessä tai sisäänajo moodin syytä.

    Sailokoski ylivieska teki rempan mut rajaniemi motorsport teki tuon kampura homman. Kumpikin pulju on ainaki omasta mielestä ihan ammatti taitoisia. Eli itellä hyviä kokemuksia molemmista mitä on tullut asioitua...
     

Suosittele tätä sivua