Tahkon ja Kuopion alueen ajelut.

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä kop-O-nen, 16/12/05.

  1. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Millä mallilla on nilsiän suunnan polut?
     
  2. Jii-Eee

    Jii-Eee New Member

    Kerhonreitti Hankamäki-Ylä-Luosta väli korkattu.
    Ylä-Luostan kaupalta ei saa bensaa että suunnitelkaa reitit sillälailla.
     
    KTM450 tykkää tästä.
  3. Pilssi

    Pilssi tnt

    Tänään man oililta tahkolle päräytetty. Alkumatka oli hankala ajaa kun oli tuiskuttanut reittiä osittain umpeen. Tahkolla oli melkosta pattia reitti. Takasinpäin ajettiin jään kautta nilsiään ja oli huomattavasti mukavampi. Muuten hyvvee. Man oililta vähä nilsiään päin pellolla kunnon ojat, meinas tilannetta tulla kun lasit jäässä vasta kohalla huomas. 6tag_070117-160048.jpg
     
  4. Kertturacer

    Kertturacer Well-Known Member

    Eilen käytiin Tahkolla lenkki täältä majoituspaikasta Metsäkartanolta. Hyvää oli baana, pattia olisi saanut olla vähän enemmän, ku "patikoimaanhan" tänne tultiin! Tänään käytiin pikalenkki Rautavaaran St:eellä. Hyvin toimi 770RS.
     
  5. Imperio

    Imperio -12 äksärräs

    Olikos kenelläkään tietoa joko Jälä - Uuhimäki - Vaajasalo on ajettu?
    Yaralta on viimeinen laiva lähtenyt 4.1.16 ja seuraava kulkee joskus huhti-toukokuussa. Kysytty tieto. Saimaan kanavahan sulkeutuu toki vasta parin viikon kuluttua eli muuta liikennettä voi toki vielä olla.
     
    Viimeksi muokattu: 8/1/17
  6. Masaaa

    Masaaa Active Member

    image.jpeg
    .

    Minäpä kävin iltalenkkeilemässä niin näytösti että jälältä oli tultu ja rantatoivalasta oli kans jäälle ajettu. Toivalan st1 myös jälet mennee. Jäätilanteesta ei tietoo niin en yksin pimmeessä kehdannu edmmäksi mennä
     
  7. Imperio

    Imperio -12 äksärräs

    Just tuossa kysyin niin lentokentän pohjois puolella oli verkkomiesten tietotoimiston mukaan tänään ollu noin 25cm. Pitää muistaa että paksuus toki vaihtelee paikoittain.
     
    Masaaa tykkää tästä.
  8. k-kettu

    k-kettu Xrs egotykki

    Kyllä nyt kestää jo kelekalla ajella jäät kun virtapaikat kiertää. Tänään tuli käytyä suonenjoelle päin hiltulanlahesta ja airakselasta sotkanniemeen ja linjaa pitkin takas. Minnekkä on kaikki kelekkailijat hävinneet kun kurkimäenkin jälkeen suonenjoelle mennessä jälet loppuu melkeen kun seinään ja siitä etiäpäin kelkan mentävää ränniä?
    Huomenissa vois päivästä käyä iskarin hipluu lenkillä. Makkaranpaisto kaveria?
     
  9. rutonen

    rutonen Well-Known Member

    Tänään iltalenkille kuopion ympäristöön?
     
  10. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Sunnuntaina lähtöpaikkana Tahko. Päiväreissu n 150-250km, mielellään ympyrä tai ainakin mahdollisimman vähän samaa pätkää eestaas. Ehdotuksia? En ole koskaan käynyt noilla nurkilla.
     
  11. sport600

    sport600 Member

    Tahko-yläluosta-metsäkartano-rautavaara ja takas tahkolle on hyvä lenkki. Yläluosta-metsäkartano väli on kerhonreitti, mutta ostaa pv luvan siitä yläluostan kaupalta.
     
    Lakendwolf tykkää tästä.
  12. Lakendwolf

    Lakendwolf Well-Known Member

    Keyritty järven eteläpäässä pikkumatkan Rautavaaralle päin jäällä töyräs =vaarallinen nyppylä jos lunta tuiskuttaa ja tulee kirkolta päin kovaa voi sattua .
     
  13. GT-555

    GT-555 RE E-Tec

    Minkälainen reitti tuo tahko-varpaisjärvi-lapinlahti-iisalmi-sonkajärvi-varpaisjärvi-tahko on? Viikon päästä tullaan ja kattelin kelkkareitit.fi:stä että siinä voi olla päiväreissu.
     
  14. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    Yleensä, huom yleensä. Tarkentuu varmaankin ensi viikon aikana.
    Tahko-Varpaisjärvi virallinen reitti, Tahkon eli Kuopion, eli Nilsiän puoli lanattua kohtuullista baanaa. Varpaisjärven puoli pattia.
    Varpaisjärvi - Lapinlahti, Patti jatkuu, kun kyseessä sama virallinen reitti.
    Lapinlahti - Iisalmi, virallinen reitti jatkuu, ehkä joskus vähä parempi, kun on pitkäli suoraa linjaa, jolloin ei niin pattia synny.
    Iisalmi - Sonkajärvi, Pohjaltaankin laineilevaa, kuplavolkkarin kokoista. Lopputalvesta joskus mukava ajaa.
    Sonkajärveltä -Syvärinpäähän, kerhon oma reitti, lanataan vasta myöhemmin, kun tulee lunta ja on sillat kaikki varmasti kunnossa. Nyt ei vielä juuri ajettu. Parhaillaan yksi mies on tarkastamassa paria pahaa ojaa, jotka pitäisi jotenkin saada katettua.

    Eli summa-summarum... kaikkea löytyy tuolta väliltä, ehkä ei kannata ihan kauden ensimmäisenä lenkkinä vetää, jos yhtään allekirjoittaneen kaltaista taipumusta keskivartalon rakentamiseen :)
     
  15. GT-555

    GT-555 RE E-Tec

    Siinäpä tuli tyhjentävä vastaus :) Kiitos. Kysytään nyt samaan syssyyn missä kunnossa reitti mahtaa olla rautavaaran suuntaan? Lunta siellä suunnalla vissiin ainakin enempi. Jos toisena päivänä ajais juukaan tai nurmekseen.
     
    Viimeksi muokattu: 13/1/17
  16. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    Ai niin, vielä tarkennus tuolle Sonkajärvi - Syvärinpää välille. Eli kyseessä kerhojen reitti, josta Sonkajärven puoli Somoke ja Varpaisjärven puoli meidän Y-Smoken reittiä. Luvan ostoohjeet löytyy Y-smoke.net ja hintahan on edullinen käypäläiselle. ;)
     
  17. BussiJussi

    BussiJussi Warrior

    Tahko-Yläluosta-Metsäkartano-kunnanraja-Rvaara-Tahko. 200km, hyvää baanaa, tälläviikolla Rvaaran parit patikkopätkät tampparilla ajettu. Yläluostasta kaupalta saa kerhonreitille 15,-/päivä, tai 50,-/kausi luvan. http://www.lsmk.fi/ Ihan hyvä päiväreissu tulee.Ja jos jättää kunnanrajalla käynnin, n.160km lenkki.
     
  18. GT-555

    GT-555 RE E-Tec

    Thänks :) Tuo kerhonreitti yläluostalle ei tainnut viime talvena olla auki? Oltiin josku helmikuun puolessa välissä ja meinattiin lähteä sinne mutta oli kyltit että ura suljettu.
     
  19. suomi

    suomi Active Member

    Morjensta! Mistä ois järkevin lähtee kurvaileen jos etelästä päin tulee päivä reissulle sinne suunnalle? Oisko Matkus, Toivala vai siiliin asti. Ois hyvä, että pääsisi suoraan kunnon reitille ajaan. Joku ehkä n.150km lenkki ois jees. Kiitos jo etukäteen.
     
  20. sport600

    sport600 Member

    Nilsiän st1..
     

Suosittele tätä sivua