SRViper R-TX LE 2015

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä juketsu, 18/2/14.

  1. gontso

    gontso Well-Known Member

    IceCobra 38 tai 41mm riippuen kuka mittaa ja on kaikessa muussa parempi paitsi paikaltaan lähtiessä.
    Jarrulla ei lähe perä niin helposti sivulle yms.
    Elävästi tulee muisto mieleen kun oli 5tkm kohdalla niin ihana hihnan vaihto RTXn kanssa. Voi niitä aikoja... 20170312_155557_HDR.jpg
     
  2. JOKO

    JOKO Well-Known Member

    En ole kyllä huomannut ollenkaan että yrittäisi perää mitenkään erityisen voimakkaasti sivuun jarrutuksissa. Mut olis tosiaan hyvä jo vähän miettiä sitä tulevaa mattoa jos tulee tilanne että alkuperäinen hajoaa. Minkähänlaisia ajokilsoja tuo vakio matto kestää? Ajan pelkästään Lapissa, tuolla ei ole kotinurkilla koskaan käyty edes pellolla kääntymässä. Nyt reilu 6tkm ajettuna on vielä melko hyvännäköinen.
     
  3. Vesukka

    Vesukka Rs Venture, Bd 3700 re

    Mie ajoin vajaa 4,5tkm ja ei ollu ku pikkusen jälkiä lapuissa.. Ihan ok matto.. Jäisillä kohilla huono pito, muuten kovalla ihan tautinen.. Mutka-ajossa himppu kankee, ei anna luistattaa sivuttain yleensä..
    Nykyisessä trimmissä power claw 44 ja 3500 pitkänä.. Vähän joustavampi mutka-ajossa, parempi pito jäisellä, muutenkin kiihdytys ja jarrutuspito ok.. Helpompi annostella jarruvoima mutkiin varsinkin pehmeellä, mut voi johtuu myös kelkasta.. Ummessa tuntuu onnettomalta.. Reilu 3tkm ajettu ja ei merkkejä kulumisesta.. Kaverilla ice gripper tms. 1,6tkm ajettu, nii on jo murtuma nastan reunasta..
     
  4. gontso

    gontso Well-Known Member

    Maton kestävyys taitaa olla niin tapauskohtainen. Itsellä vakiomatto vaihtui noin 3tkm kohdilla, alkoi lappuja taittumaan alle. IceCobra:lla ajoin noi 6t ennen kelkan vaihtoa, siinä oli jo muutamia kulumisen jälkiä.
    Nykyisessä noi 6t kohdalla alkoi iceCobrasta lappuja katoamaan reunalta.
     
    Vesukka tykkää tästä.
  5. JOKO

    JOKO Well-Known Member

    Täytyy seurata tilannetta. Tänään toisen kerran koko aikana teki sen että ilmeisesti bensapumpun rele jäässä. Piti käännellä aika monesti virtoja päälle että pumppu lähti pyörimään. Korjaantuuko tuo uudella (kenties päivitetyllä?) releellä vai onko tuo enemmän ominaisuus? On tehnyt kerran ennemminkin parinkympin pakkasella sen että pumppu ei lähde päälle, pitää parikertaa ronklata virtoja päälle. Ja vielä suurtakin suurempi vika, kahvalämppärien kytkimistä alemmasta (peukalon) lämppärin napista taustavalo pimeänä. Onkohan tuo purettavissa ja onko sielä joku normaali poltin vai onkohan Led tai joku erikoisempi tuikku? Aika harmillinen vika näin kesken kauden tuollainen polttimon palaminen....
     
  6. Rauta

    Rauta Well-Known Member

    Mulla teki samaa yks aamu kun oli edellisen päivän ollu konehuone täynnä pakkaslunta ja jäi yöksi 20asteen pakkaseen. Ei kyllä tullut edes mittariin elämää eikä pyöriny be pumppu. Litra kiehuvaa vettä mittarille ja releille niin heräsi. Samalla reissulla ei lähtenyt tauolta käyntiin vaikka pumppu pyöri ja starttas. Releet alkuperäiset. Pitää varmaan ottaa releet mökkiin yöksi kun joutuu muutaman viikon päästä pitää ulkona...
    Ja suksi- iskarit on 475mm pitkät 26-30-300 jousilla.
     
  7. JOKO

    JOKO Well-Known Member

    Joo iskarit laitoin ne 485 mittaiset ja hyvin kyllä pelaa niilläkin.
    Tuo veden kaataminen ei kuulostanut erityisen hyvältä idealta mutta akan fööniä tuossa jo himoitsin. Releet on ilmeisesti siinä hihnasuojuksen yläpuolella, paisuntasäiliön vieressä. Saakohan niitä irrotettua siitä välistä vai joutuuko etukatteen irrottamaan?
     
  8. K9Pro

    K9Pro Lynx Rave RE 3500 600R 2023

    Tollainen Viperi on aika tarkka sähköstä... oma laite sekosi ihan totaalisesti kun laitoin akun takaisin kiinni latauksen jälkeen. Mutta vahingossa kasasin piuhat kiinni niin, että järjestys oli akunnapa-prikka-akkukenkä-pultti. Tämä aiheutti releiden pärinää, eikä käynnistynyt. Hetken päästä taas pelasi ja seuraavalla tauolla ei mitään eloa koko vehkeessä.

    parin yrityksen jälkeen kokeilin kasata uudestaan järjestyksessä akunnapa-akkukenkä-prikka-pultti ja avot! Kaikki sähköhässäkkä loppui siihen.

    kertoo vaan mielestäni siitä, miten tarkka tuo laite on jännitteeestä ja koko sähköjärjestelmästä. Ei tuollainen perus metalliprikka kuitenkaan mikään eriste ole ja silti se riitti sekoittamaan koko sähkösysteemin.
     
  9. Rauta

    Rauta Well-Known Member

    Saa ne siitä välistä pois
     
  10. JOKO

    JOKO Well-Known Member

    Hyvä tietää jos täytyy ottaa joskus sisälle lämmittelemään. Minulla oli se akun plus napa kovasti hapettunut, luulin että akku oli kuollut kesän jälkeen mutta lähti käymään kun navat puhdisti. Nyt se on tuossa releessä kyllä vika kun naputtelen sitä samalla jollain 13mm lenkkiavaimella rasian kylkeen ja kääntelin virtoja päälle samaan aikaan niin yhtäkkiä napsahti pumppu päälle. Jos nyt ei enempiä ala oireilemaan niin saavat kesällä huollossa vaihtaa uuden sinne. Myös etuvalon rele teki kerran kovalla pakkasella sen että lyhty oli pimeänä kunnes moottori vähän lämmitti releitä niin syttyi valokin.
    Suht pieniä murheitä mitä muistelee brp aikoja...
    Varmaan se 2 variaattori akselin, siis ylemmän vetarin kylmän pään laakerit kannattais vaihtaa ennakoiden huollossa? 7 tonnia suunnilleen menty. Laakerit tuskin on mikään älykallis, kalliimmaksi tulee vaihtaa se sitten kaukana kotoa kiireellä jossain pajalla. Olikos viperissa ylörattaan kanssa jotain ongelmaa vai koskiko tuo ongelma sidewinderiä vain?
     
  11. Fiiberi

    Fiiberi Wintage Weikko

    Muistakaahan, että näissä on se relepaketin päivityskamppis. Saa marmorilta kiittämällä.
     
  12. JOKO

    JOKO Well-Known Member

    Vielä näinkin vanhassa, 15 mallissa? Saiskohan jostain leviltä ohiajaessa jos laite osuu kampanjan piiriin?
     
  13. JOKO

    JOKO Well-Known Member

    Huoltokirja on omassani täydellinen jos sillä on kampanjan suhteen mitään merkitystä.
     
  14. Fiiberi

    Fiiberi Wintage Weikko

    En tiedä onko siellä hyllyssä, Rovaniemen Tarvikekeskus on noita ainakin hyllyssä pitänyt.
     
  15. JOKO

    JOKO Well-Known Member

    Juu no ei ole niin akuutti vika, joutaa kotopuolessakin vaihdella. Pitäisi varmaan merkkihuollossa valmistenumerolla nähdä kuuluuko kampanjan piiriin?
     
  16. Fiiberi

    Fiiberi Wintage Weikko

    Laitat vaikka mulle YV:nä valmistusnumeron, niin voin tarkastaa.
     
  17. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Vaihda ihmeessä se 2-vetarin kuivan pään laakeri! Käy ihan tarvikelaakeri niin ei paljoa kustanna!
     
    JOKO tykkää tästä.
  18. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Ylempi vai alempi laakeri?
     
  19. Pekka AC

    Pekka AC Well-Known Member

    Vm 2015 RTX ja etupukin jousi poikki. Onko hyviä ideoita mistä potilaalle uusi jousi?
     
  20. Vesukka

    Vesukka Rs Venture, Bd 3700 re

    Miula ois alkuperäinen joutavana, jos kiinnostaa? Ajettu n.2tkm.
    Kpm tech:ltä ja 7Tech:ltä löytyy varmaan hyllystä muunlaisia..
     

Suosittele tätä sivua