Ski doo tundra wt 550f rer

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Turskaa, 1/1/18.

  1. aarno77

    aarno77 Member

    Tälle talvelle tuli hankittua myös vm 2015 Tundra WT 550F RER. On kyllä tosiaan hyvä laite mm. umpisella etenemään. Linkkuperä päälle/pois säädöllä auttaa myös pakitellessa. Mm. reki perässä porukkaa kyydissä umpisella menty ja moni kelkka ois saattanu istahtaa, kun tuota lunta on kuiten ollunna ja meleko höttöä. Eihän tämä mikään tykki ole, mutta oikein mukava yleiskelkka ja varmasti menee työhommissakin. Reitilläkin tällä kyllä ajelee maltillista vauhtia. Ei nuo patikot kyllä vedä itteäni puoleensa. Peukku ylös sähköpakki-Tundralle.
     
    Mika_R ja Fred Scuttle tykkäävät tästä.
  2. Esco

    Esco New Member

    Paljonko näillä laitteilla ajelee ilman remonttihuolia? Itellä tällainen 2015 wt 550 tundra ja tekis mieli päivittää uudempaan. Mutta on tää vaan niin pirun hyvä vehje että, en tiedä kannattaako. Tänään viimeksi tuli mieleen pilkkireissulla reki perässä sohjoa kyntäessä että moni muu kelkka olis varmaan tähän jäänyt.

    Kulutus pyörii nätissä reittiajossa 17-20l/100km. Sohjoskootterina käytettäessä varmaan tuplat edellisestä lukemasta. Vikoja ei tähän mennessä ole ollut yhtään, mittarissa nyt 5700km
     
  3. Muus

    Muus mxz 550 -07, Skandic 550 WT

    No väittöisin, että ei ne remonttihuolet vähene uudemmalla. Onko tuo nyt 50 vai 60 cm telalla? Itellä WT skandic vanhempi 60 cm telalla, ja on kyllä ollut aika harmiton peli. Käytetään oikeastaan pelkästään työhommiin. Latujen veto helpoimmasta päästä. Tukkireen hitsaukseen pitäidi nytkin lähteä.

    Ainoa on, että ärsyttää telatunnelin pokkaukset. On tympeän tuntuiset kintuille.
     
  4. Esco

    Esco New Member

    Tundra on 50cm telalla. No, onneksi tuo kelkkailukausi on tältä keväältä ohi, niin on puoli vuotta aikaa haudutella tuota vaihtoa
     
  5. aarno77

    aarno77 Member

    Enpä osaa omasta kokemuksesta sanoa, mutta kelekkamies serkku taannoin virkkoi että omassa patikko 550f:ssä oli ollut yli 30tkm mittarissa eikä koneelle ollut kuulemma tehty koskaan mitään. Meinas, että kestävin kone minkä tietää. Tämä tieten vain yhden kelekkamiehen näkemys.
     

Suosittele tätä sivua