Polaris 2025

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä pro x 550, 21/2/24.

  1. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Tuossa käytiin koeajoilla ja jotaki verrokkipohjaa on ku -22 800 titanilla ajoin paikalle ja kävin sitä pirun painavaa 650 titania ajamassa ja pari tonnia myös takana maailman keveimmällä leveätelasella(brp) niin onhan nuissa ihan jäätävät erot. Expeditioni on niinku tiiliskivi ja istualtaan nätisti ajettava malli, ihan turha hikkoilla sen kanssa, reitilä hyvä puotella. 800 titanilla saa syöttää vaikka patikossaki, tuntuu niinku pitkältä reittikelkalta mutta menee ku juna. Pystyy viemään viltossaki ja on keviä ajaa huonollaki reitillä, mettässä myös näppärä vekslata jos johonki sikimettään eksyy. Suksipainetta ei saanu vakiosäädöllä riittäväksi, en ainakaan löytäny enempää reikiä eturemmeistä, pitää vielä käyttää pois että sais sukset pysyyn maassa, nyt tahtoo pahimmoilleen puskea veto päällä, kelkassa on profloatit alla. Tuohon 650 ko hyppäsi niin jopa tuntu taas vanhempaan titaniin verrattuna pienemmältä, takalinkun kolme rullaa ei jarruttele pakitettaessa ja aiheuttaa myös sen että kelkka tuntuu paljon lyhyemmältä ajossa. Keulaki nousee ihan ilosesti vaikka vain 650 onki, tehojen puolesta kauhean paljon eroa en huomannu, voimalinja ei ihan tuntunu hereimmältä mutta vetoja oli riittävästi kelkan käyttötarkotuksen huomioon ottaen. Nopealla reitillä ja umpisilla voi hyvä ajettavuus kyllä tehä sen että kaipais 850 alle, tuulilasi oli matalempi ko vanhemmassa ja viima kyllä osu kypärään, toki se ei ole niin otilla mettässä ja hyvällä kypärällä ei haittaa jos vinkkaaki. Kapeampi keula tässä nordik proossa on tervetullu mettässä, menee hankikelilläki yhelä suksella senku ajelee vain, ei minkäänlaisia venkoiluja tai ylläreitä, erittäin luotettavan tuntunen paketti. Reitillä en huomannu sen ihmeemmin kallistelua, leveä matto rauhottaa ja kai siinä keulassa jotaki on muutaki muuttunu. Iskarit oli ykkösellä ja tuntu mukavalta ja samalla kantavammalta mitä vanhemmassa. Tuossa -22 titanissa ykkösasento on ihan vain mukavuuspainotteinen eikä kestä hyppyytystä, kakkosella sitte kestääki jo syöttää ihan hyvää kyytiä, kolmonen menee hieman epämukavaksi turistipatikossa mutta isossa toimii kohtuuella. Tässä uuemmassa en kokeillu muita asentoja, ykkösellä jo toimi mukavasti. Erittäin positiivinen yllätys, hinta sais olla pari tonnia vähemmän ja huoltovälit pitempiä, mutta pitkä takuu on kuitenki plussaa joka kääntää vaakakuppia taas edukseen. Ripeä seikkailukelkka jolla on mukava ajaa kaikenlaista reittiä.
     
    Snowmare ja petes88 tykkäävät tästä.
  2. Gaz

    Gaz Active Member

    Lyhyen koeajon patriot boost vr-1 dynamixilla kerkesin. Alustasta positiivinen ensivaikutelma. Esisäätö löysälle ja pystyi silti turistipattiin vetämään.

    Turbomoottorit on minulle uusia. Mutta olipa laiskan oloinen alemmilla nopeuksilla pari päivää aiemmin koeajettuun etec turboon. Paikka ja alusta eri enkä varsinkaan pollella ehtinyt kuin alarekisteriä testata.
     
    BlackJack tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua