Lynx RE käynnistinnarun vaihto?

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 25/3/08.

  1. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Morjens,

    Sitä kun sattuu olemaan hätänen jätkä niin tuli kiskastua naru irtipoikki. Reissuki lähenis ja naru on vaihtamatta. En ole ehtiny tutkimaan koko vehjettä vielä ja kelkkaki on sodankylässä, mutta taisin aiemmin katella että on muutamat pultit ahtaissa paikoissa. Onko kellään kokemusta ko operaatiosta, pääseekö helpommalla jos nostaa koko moottorin ulos konehuoneesta vai saako käynnistinlaitteen irti köneen mölllöttäessä paikallaan?
     
  2. Watane

    Watane TurboTerrain-Sidewinter 137

    Pakoputki vaan irti. Rungossa on reiät mistä saa ruuvit käänneltyä.
     
  3. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Joo, äsken sain vastaavanlaista tietoa... Eli narun hakuun mars!
     
  4. SixSixOne

    SixSixOne Well-Known Member

    Vähän tarkemmin tuo vielä, jos jotain auttaa: Eli pelkkä vaimentimen irrotus minusta riitti, toki paremmin saa tilaa jos putkenki irrottaa. Koppa 4 torxilla kiinni, muistaakseni T27 (tai sitten T25, tarkistan tuon). Yhtä torxia peittää vähän vesiletku, pitää pitää toisella kädellä sivussa. Muutenki vaatii vähän näppäriä sormia jos ei tahdo onkia ruuveja alapohjasta pois. Kun irrottaa ekaa kertaa, saattaa tuntua että koppa ei mahu pois vesiletkun takia, mutta puukko muovin ja alumiinin väliin niin koppa pullahtaa pois.

    edit. Myös naru rispaantunut poikki. Tankissa ei tosin kulumaa kun poikkeuksetta käynnstän seisoen kelkan oik. puolella ja en näin vedä narua "sisemmäksi". Keskikatteen takareunaa kannattaa trimmata puukolla sen mustan runkopalkin tasalle (vakiona tulee yli), ettei "räpsähdä" kun tarttuu aina käynnistinkahvaan (ei tosin räpsähtele niin herkästi jos käynnistää kelkan kyydistä).
     
  5. tek

    tek Lynx RE E-Tec -15

    Vs: Lynx RE käynnistinnarun vaihto?

    Olipas taas foorumista apua. Alle tunnissa vaihtui naru. Ja ekaa kertaa en purkanu turhaa sitä jousihässäkkää. Onkohan se aikasemmissa kelkoissa ollu pakollista vai oonko mä turhaan purkanu ne...
     

Suosittele tätä sivua