MXZ 550 X Rev keskustelu.

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Pekka, 28/12/05.

  1. leka1

    leka1 mxz 550x -07


    Laitoin kakskymppiä pienemmät suuttimet ja hyvin pelaa, lähtee käyntiin lämpimänä paremmin ja kone muuttu huomattavasti terävämmäksi!! mutta suosittelen lambdan tai pakotempin asennusta jos hyvin meinaa tarkoille seokset laittaa, itellä lambada kiinni ja 240 suuttimilla pelaa vielä -15 ainakin, ei oo sen kovemmalla kelillä tullu ajeltua, eli perstuntumalla nuo 240 voi aika huoletta ainakin laittaa jos tuntuu olevan paksulla, nii ja kelkka 550 revi -07
     
  2. Ski-Doo MXZ 550X

    Ski-Doo MXZ 550X MXZ 550X

    Keulimispalikoita ei oo ikinä vielä menny, mutta ketju on katkennu montakin kertaa.
    Suosittelen vaihtamaan vahvemman ja leveemmän ylärattaan sekä leveemmän ketjun niin pitäis alkaa paremmin kestämään.
     
  3. Niko

    Niko Well-Known Member

    joo tuohonki tulee sitten se 15 lamellinen ja leveempi ratas, pitää vissiin keksiä joku järkevä ratkasu niihin palikoihin ku menee se alumiiniki läjään ettei saa edes pultteja pois ko vähän aikaa ryskyttää,
     
  4. _ski-doo_

    _ski-doo_ Guest

    miten se on mahollista? mullaki kestäny 440 aivan hyvin. ja silläki tehty vaikka minkänäköstä loikkaa. onko ne sitte samat mitkä 440? ja totta sä olet ne oikein asentanu?
     
  5. Niko

    Niko Well-Known Member

    vaikia ne on väärinkään asentaa, joku siinä nyt mättää ku pultikki taipuu niistä palikoista ja liukurunkojen vasta kumiki meni paskaksi molemmilta puolen, palikat on "lyhimmillään" ja hakajouset on tiukimmillaan iskariki on aika jämäkällä säädöllä ??? ::)
     
  6. 325

    325 Lynx- sano lapinmies ja pyörty

    Mittaile ettei sulla ole liukurunkojen päät vääntyilleet.
    Jos liukurungon päät on mutkalla niin silloin alusta syö keulimisen esto palikoita ku leipää, koska palikat ei ole linjassa toppareiden kanssa ja tulee aikas kovat väännöt eri paikkoihin.
     
  7. _ski-doo_

    _ski-doo_ Guest

    sitä juuri hain takaa että onko ne linjassa. Eihän niitä kyllä kovin vääri voi asentaa paitsi jos sitä "näppyä" ei laita sinne koloon.
     
  8. G-type 494

    G-type 494 Well-Known Member

    Löytyisikö keneltäkään sitä etupuskuria vai mikä lie muovihärpäke mistä etupää nostetaan ja sama lätkä tukee niitä alamuoveja? Vai mistä sellaisen saisi ostettua huokeimmalla??
     
  9. Niko

    Niko Well-Known Member

    kerkeshän sillä muutaman kierroksen lätkyttää ku taas meni hammasratas ja ketju,leveämpi ratas kesti vähemmän ku vakio ;D :D
     
  10. 325

    325 Lynx- sano lapinmies ja pyörty

    Laita alarattaaksi se luistoratas + 15 lamellia leveä ketju + leveä yläratas ja kato että rattaat menee linjassa.
    Ja ketjuksi mahdollisimman lyhyt ettei se kiertele kiristäjän ympärillä turhia lenkkejä, sekä yläratas mallia teräs.

    Pitäis kestää... kestää... kestää...
     
  11. Hespe

    Hespe #103

    Palataanpas ihan alkutekijöihin, olethan muistanu kiristää sitä uutta ketjua riitävän tiheään ja vain sormikireyteen, olethan? Ei sen nyt ihan noin tiheään niitä pitäis päreiksi pistää.
     
  12. Niko

    Niko Well-Known Member

    ei sitä sormi kireyteen vaikuta laittaa ku siinä on se jousi ja se lyö siitä periksi ja pyöräyttää hampaat pois elikkä, hylsyllä oon pyörittäny jousen läjään ja meisselillä kokeillu antaako se periksi. koko paketti luistoratas vehkeineen maksaa 500---> ei oo kovin mielenkiintoa laittaa  :mad: ja se joka nyt meni paskaksi oli 15 lamelliselle tarkotettu hammasratas :-\

    edit.sen verran otetaan takasin että tuli sittenki laitettua teamin luistoratas,ketju ja ylähammasratas 8)
     
  13. Anssen

    Anssen MXZ X-RS 600 E-TEC '10

    Dodiih, osallistutaanpas täältäkin suunnalta tohon ketjukeskusteluun. Tossa äskön meni -07 föönistä ketju poikki ja nyt ku sen joutuu vaihtaan, niin kertokaapas onko kukaan vaihellu välityksiä tonne ja jos on niin mimmosia ja miten vaikuttanu?
     
  14. Niko

    Niko Well-Known Member

    mulla on nyt välit 22/45 eikä jaksa kiertää 7000 enempää muutako jäätikällä, vaikka kytkimestä on kevennetty painoja mutta, näköjään pitää vielä keventää :) tulee taas ongelmaksi ton ibc:n kans se että ei jaksa puristaa enään hihnaa eli taitaa vielä mennä välityksetki vaihtoon :-\
     
  15. Anssen

    Anssen MXZ X-RS 600 E-TEC '10

    Olipa sieltä menny sit ketjukopan pohjakin rikki. :-\ Sanokaapas voisko se kestää jos sen hitsauttais jollain alumiinihitsarilla? Vai pitäiskö pistää ihan suosista uus tilaukseen? Ja sattuisko kukaan muistaa sen hintaa noin suunnilleen, ku ei osunu silmään mitään hintaa suomessa.. Jenkeissä näyttäis pyörivän siinä 180-200$ paikkeilla.. Ja onko noissa kopissa hirveesti eroja, ku tolta bomban varaosakuvastoista kattelin, niin niitä näytti olevan aikas montaa erilaista.. Tähän fööniinhän toi kataloogi näyttäis semmosta osaa ku 504152482.
     
  16. 325

    325 Lynx- sano lapinmies ja pyörty

    Aika pitkät välit sulla siinä vehkeessä. Omasta mielestä rossiin ihan liian pitkät, kun enskaaki ajoin ite lyhyemmillä.
    Kai Niko ne ketjut ja rattaat on Bomban tekemiä kun nuo tarvike hilut on vähän leluja.
     
  17. Pekka

    Pekka Noviisi

    Jos vakio vetopyörät niin on kyllä aavikkovälit, ainakin crossiin.

    Itellä on 9-piikkiset vetopyörät ja väleiksi niihin nyt tulossa nuo samat. Eli myös tulossa tuo "slip gear".

    Meneekö muuten tuo 22/45 74 lenkkisellä ketjulla (vaikka hiukan venyneellä?) vai vaatiiko 76 lenkkisen? (no sekin tulossa kun pitää kokeilla myös 23/45 välejä sitten).
     
  18. Niko

    Niko Well-Known Member

    huomasin että nuo on hyvät välit crossiin koska nyt voi huoletta nostaa lähtö kiekkoja mutta ei kuitenkaan kierrä liikaa  :) mulla on nyt 76 lenkkinen ketju ja vajaa sentti jää kiri varaa joten vois mennä sillä 74 lenkkisellä. ja nuo rojut on teamin paitsi yläratas on bomban oma teräksinen
     
  19. G-type 494

    G-type 494 Well-Known Member

    On se mukavaa kun rupeaa pakki keskellä metsää rämppäämään itse itseään jatkuvasti päälle ja pois  :mad: Samanlaista vikaa on ilmeisesti ollut muillakin? Oetteko huoltoon vieneet vai onko vika lähtenyt jollain CRC:llä tai vastaavalla?

    Niin ja pystyisikö jonkun johdon irrottamalla poistettua pakin ja tämän vian samalla, jotta kelkalla voisi ajaa?
     
  20. Pekka

    Pekka Noviisi

    Nyppäät sieltä ajovalon alta/vierestä (ketjukotelon puolelta kun avaa sivuposken) liittimen irti.

    Siellä on semmonen boksi mihin tulee muutama liitin, tää kyseinen taitaa olla eka "takaa"päin. Näin saa pakin poiskäytöstä.

    Se syy sitten ilmeisesti kosteus siinä pakkikatkaisijan sisällä, avaus, kuivaus ja jonkin "sähkörasva" vissiin ne keinot korjaukseen.
     

Suosittele tätä sivua