Heinävesi

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Leppis, 23/2/06.

  1. Miksal

    Miksal Well-Known Member

    Vs: Heinävesi

    Klo 9.00 startaillaan outokummun st1, tarkoitus kävästä savonrannalla ja takaisin ympäryslenkkiä okuun.
     
  2. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    Vs: Heinävesi

    Tulipa käytyä Kurvailemassa tulenliekki-savonranta-tulenliekki. Reitti oli loistavassa kunnossa ja kelihän oli aivan mahtava. Ainut pätkä missä oli vähän isompaa pattia oli tuo ipen mainitsema, mutta eipä tuo haitannut kun muu osuus oli niin kevyttä ajella.

    Variaattorinremmi sano työsopomuksensa irti vähän enne savonrantaa. Johan tuo kyllä oli aikakin kun kyseisellä hihnalla oli rullailtu jo 6000km :p

    Puol 4 aikoihin olin takasin tulenliekissä ja lastailin kelkkaa kärryyn niin liekin pihaan saapui kaksi poliisiautoa kuomukärryineen. Menivät ilmeisesti toiselle, penkan takana olevalle parkkipaikalle. Aika ihmeellinen aika kyllä lähteä reitille ratsiaa pitämään ???

    Miksa tais ajella vastaan sapun ja savonrannan välillä. Joku outokummun porukka kyllä kyseli savonrannan sijaintia 200 metriä ennen savonrannan huoltsikkaa, mutta siinä poppoossa ei kyllä sinistä jamppua ollu. ::)
     
  3. BAD MANN

    BAD MANN YAMAHA VECTOR "Bad Boy"

    Vs: Heinävesi

    Bingo,pongasin punasen pollen metsätaipaleella.Miksan kanssa olin samassa reisssussa,matkaa tuli noin 240km(oku-sappu-savonranta-ves heinä-karvio-oku).munkkiluostarista okuun päin oli eksyny keskelle järveä 2 hirveä,harvinaista ???
     
  4. Miksal

    Miksal Well-Known Member

    Vs: Heinävesi

    Jaa-a myö löydettiin savonranta ihan hyvin, ketä lienee olleet. :D
     
  5. Kinnunen

    Kinnunen New Member

    Vs: Heinävesi

    käytiin sunnuntai-iltana kolmen kelkan voimin ajelemassa leppävirta-ympäryslenkki takas leppävirralle,reitti oli hyvä ajaa,loivaa pattia.
     
  6. IP Racing

    IP Racing Kisakenttien eläkeläinen

    Vs: Heinävesi

    Tamppari ajeli eilen taas Tulenliekki - Heinävesi välin.
    Ensi viikolla pyritään ajamaan vielä kertaalleen kaikki pätkät, sitten ollaan säiden armoilla. Eli ajetaan myöhemminkin jos vaan jäät kestää. ;)
     
  7. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    Vs: Heinävesi

    Tulipa ajeltua karvio-tulenliekki-heinävesi-karvio. Keli oli mahtava ja reittikin hyvässä kunnossa.

    Tulenliekistä heinävedellepäin ajettaessa, muistaakseni monikon kodan jälkeisellä jääpätkällä on juuri ennen rantautumis kohtaa melko vaarallinen sula, sillä puron virtaus vaikuttaa jo reitin laitaan asti. Reitin oikeassa laidassa oli reittiviitta uponnut ja noin kelkan telan mittanen avanto. Joltakin oli siis jää pettänyt alta, mutta ei ollu kai kuitenkaan upottanu. En tiedä paljonka lie tuossa on vettä alla mutta saattahan siinä kelkkansa uittaa jos ei satu sormi kaasuliipasimelle, tai kaks päällä ajelee :-X Oli siellä joku käynyt lähempänä puruonsuutakin "sulaa" ylittelemässä. Tuo sama puro tulee kyllä joka kevät lähelle reittiä mutta en muista että vielä tässä vaiheessa kautta olisi ollut jo noin heikkoa. Jos kyseiselle pätkälle vielä tamppari eksyy niin kannattaisi varmaan koukata rannan myötäisesti eikä suoraan puron vierestä.
     
  8. Tuplaäksä

    Tuplaäksä Well-Known Member

    Vs: Heinävesi

    Hieno homma, tullaan vielä kiertämään heinäveden rundi kertaalleen ens viikonloppuna. Paistetaan kyröläiset Kuikan kodalla ja ryypätään residentit päälle.
    Meleko nopiasti pääsee kuopiosta jäätäkin pitkin teijän reitille ei tarvii autolla hinata.

    XX
     
  9. mlyyt

    mlyyt Member

    Vs: Heinävesi

    Onkohan tamppari ajanut ympäryslenkin tällä viikolla? Tietäis vaan että pystyykö yamahalla reitin kiertämään.. ;D
     
  10. IP Racing

    IP Racing Kisakenttien eläkeläinen

    Vs: Heinävesi

    Tamppari ajoi tiistain aikana ympäryslenkin.
    Suvilumi vaikeutti huomattavasti tasoitustyötä, eikä reitistä ihan normaalin tasaista saatukaan. Mutta parempi se on kuin ennen lanausta ;D

    Kävin eilen ajamassa saunalenkin Kirkonkylä - Sarvikumpu - Karvio - Sarvikumpu - Kirkonkylä, 170 km. Reitti oli muuten mukava ajaa, mutta on SIKALIUKASTA!!
    Tampparin jälki ehti jäätymään ennen parin sentin lumisadetta.
    Olkaahan varovaisia, mutkat tulee helposti silmille :eek:
     
  11. jusal

    jusal Well-Known Member

    Vs: Heinävesi

    Huomenna oltas joensuun suunnilta tulossa neljän kelkan voimin katteleen millaset reitit siellä on ku kaikki tuntuu niitä kehuvan. :D Sarvikummusta olis tarkotus starttailla aamulla jossain vaihees ja ympäryslenkki koitetaan kiertää. Ollaan kaikki siellä ensimmäistä kertaa ja kyselenkin et onko jotain pahoja paikkoja lenkin varrella joihin kannattaa varautuu? Lapasta pystyyn jos satutte näkemään, ollaan kolmen pollen ja yhden jampun letka. ;D
     
  12. Tuplaäksä

    Tuplaäksä Well-Known Member

    Vs: Heinävesi

    Kiitos tuas tampparikuskille, hyvä oli uran kunto.

    XX
     
  13. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Heinävesi

    Niin oli, välistä meni vain speedwayn ajamiseks :D Neitsyys mäni Heinäveen reitteihin ja erittäin positiivinen kuva jäi. Enstalvena pitää kyllä käydä useammin!

    T: Kääpiö Edgellä RR humujen kanssa :)
     
  14. Tuplaäksä

    Tuplaäksä Well-Known Member

    Vs: Heinävesi

    Hyvä homma, ehjänä perille 8)

    XX
     
  15. Tuplaäksä

    Tuplaäksä Well-Known Member

    Vs: Heinävesi



    Lauantaina löytyi ajohanskat ja scotin kypärähuppu kelekkauralta ennen kuikan kotaa. Jätimme ne Kuikan kodalle, omistaja voi napata ne sieltä matkaansa.

    XX
     
  16. Jarip

    Jarip Lynx 600RE 2015

    Vs: Heinävesi

    Tulipa eilen käytyä ensimmäistä kertaa Heinävedellä kelkalla Kuikan kierros. Oli mahtavat reitit ja ilmakin suosi. Matkalla oltiin emännän kanssa Touring pollella. Joissakin kohtaa oli liukkaan näköistä kun pintalumen alla oli tampparin jälki jäässä, mutta ei se meidän vauhdissa haitannut menoa.
    Matkalla tavattiin hyväntuulista porukkaa, eli muillakin näytti olevan mukavaa. Eipä jäänyt viimeiseksi kerraksi käynti Heinävedellä. Kiitoksia vaan Heinäveden suuntaan Kuopiosta. t. polarishemmo(t) :)
     
  17. heimohuima

    heimohuima Boondocker

    Vs: Heinävesi

    tänään tuli kierrettyä heinis ja liukasta oli paikkapaikoin.. reitti oli loistava paukuttaa!

    Onko viel mitään päiviä milloin loppuu tamppaus? vai mennäänkö kelin mukaan?
     
  18. -Lynxillä-

    -Lynxillä- Member

    Vs: Heinävesi

    "Reitistö lanataan koneellisesti Heinäveden Kunnan toimesta viikoittain 15.1 – 31.3. välisenä aikana.
    Muuna aikana ja muusta ylläpidosta vastaavat Heinäveden Moottorikelkkailijat ja muut reitistön tekoon osallistuneet tahot."

    Saa nyt nähdä, että lanaavatko noi "pojat" enää noita :) Ainakin jäällä on vielä normaalisti paksuutta niin jään paksuudesta se ei ole ainakaan kiinni. Pakkaskelienkin pitäisi vielä jatkua tämän viikon jos ei muuta.
     
  19. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    Vs: Heinävesi

    Kävin eilen pyöräyttämässä perus saunalenkin, Tulenliekkistä ympäryslenkki kiertäen takasin Tulenliekkiin. Ympäryslenkki oli vauhikkaassa kunnossa, eikä liekinpätkässäkään ollu moittimista, patti oli vielä sopivan kokosta. Lunta oli reitillä vielä hyvin, ei ainuttakaan sulaa kohtaa, mutta 7 asteen lämpötila pehmitti reittiä aikalailla. Ensviikonloppuna taitaa olla tämän kauden viimeset ajut, mikäli sääennusteet pitää paikkansa.
     
  20. Tuplaäksä

    Tuplaäksä Well-Known Member

    Vs: Heinävesi

    Saapiko raporttia kelekkareittien tämänhetkisestä kunnosta, kestääkö viikonloppuna ajella vielä ?

    XX
     

Suosittele tätä sivua