M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000) <--2011

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä HemmoX, 11/1/06.

  1. Eemeli

    Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

    Powerclaw vs Extreme -

    Jep
     
  2. Wainajala

    Wainajala Hardcore

    Powerclaw vs Extreme -

    off-topiikkia, vaan tuskimpa Eemil tästä pahastuu. Siis eikö tuon 153" PC:n pitäny olla huipputela, niin molen ainaki ymmärtäny jostaki ameriikan voorumilta ???
     
  3. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Powerclaw vs Extreme -

    Siis kyllä PC on eliittiä 57mm ja 38cm sarjassa ehottomasti. Jos vertaa sitä vaikka perus Challengeriin 57 harjalla, niin ero on melko iso. Itellä oli eka 144" pitkä 51mm challengeri ja sen jälkeen 141" 57mm challengeri. Näissä teloissa ei oikeastaan ollu mitään eroa. Tuo lyhempi piti ensimmäiset 2 reissua ko tauti ja kelkka keuli mukavasti mutta sen jälkeen laput meni kylelleen ja pito sen myötä kans. PC on nyt ollu 2 talvea alla ja se toimii hyvin edelleen. Pollen Assaulttiin verrattuna mun kelkka nousi hangen päälle ja pysty pikku kaasulla naakimaan ahmojen perässä pollen kyntäessä jumirajalla metristä uraa. Tosin kelkat on erit ja sitä myötä alustat/geometriat niin ei niitä voi suoraa verrata. Mutta se palikka tela ei silleen vakuuttanu. 153" pitusena Extreme kyllä toimi tonnisen alla ehottomasti paremmin mitä PC. Vajaan sentin korkeampi harppu on sen vajaan sentin korkeampi ja sen kyllä ummella huomaa ko koneessa on sitä woeman bashkaa. Lisäksi laput on ku rautakankia, ne ei parista reisusta antaudu. Sinne teän perälle tullu 800cc 156" pitkä Extreme kans kiikku tosi mukavasti, ei tarvinu mun kelkalla miettiä perässä tuloa. Tietenki jos ois ollu suittimiehiä ratissa niin sitte ;D

    PC:n hinta on niin suolanen, ettei kyllä minusta kantsi ostaa semmosta jos tulee vaihto eteen.
     
  4. JMO

    JMO Expedition xtreme turboR -24

    Powerclaw vs Extreme -

    jauhetaan vielä vähän pa**aa...ittiäni ainaki häirittee ku tuossa PC:ssa on niin perhanan pehemiät ne laput..vähänkään kova alusta nii ei se oikein ota pitoa.umpisesta ei tietoa..hyvin on kyntäny paremmasta pidosta mitään tietämättä :D
     
  5. maxu84

    maxu84 rev 700ho 141"/2,25" lynx RE -11

    Powerclaw vs Extreme -

    vähä off topicia mut kestää tuo extreme ilmeisesti jonku verra ajoa nimittäin jos oikeen oon ymmärtäny ni tossa minun revissä on alla se bearcatin vanha 141":n extreme laputhan siitä oli kaatunu mut vaihto pyörimis suunnan ni kyllä ne sieltä pystyyn pyrki ;D
     
  6. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Powerclaw vs Extreme -

    Jos maxulla on mun vanha tela, se ei oo Extreme vaan se normi Challengeri. Lyhin Extreme oli 144" pitkä, mutta sitä ei enää saa :( Itekki luulin aluksi että se 141" olis ollu extreme ko semmosena jossaki kuvastossa kauppailtiin, mutta eipäs se vain ollukkaan loppu peleissä...

    Se PC on parhaimmillaan pehmeässä hangessa. Jos se on ehjä ja kunnossa niin ei sitä tarvi heti ekana alkaa vaihtaan uuteen.
     
  7. maxu84

    maxu84 rev 700ho 141"/2,25" lynx RE -11

    Powerclaw vs Extreme -

    nooh hitto sitte se on sellanen ;D tulipahan selvyys siihenki ;D
     
  8. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Powerclaw vs Extreme -

    Tuota PC:tä saapi monella eri lapun jäykkyydellä. On tavan mallia, 80 duroa 85 duroa ja mun mielestä viime talvena oli jopa 90 duroa. Tavan M-mallissa on tuo tavan malli, se on aika löysällä lapulla mut mulle tuli viime talvena uus matto niin otin tuon 85 duron. Se on jo paljon jämympi lappunen mitä toi tavan malli. Mietin tovin tuota 90 duroa mut en tohtinu sitä tilata ko pelkäsin että se on jo niin jäykkä ettei siinä pysy laput paikollaan... ;D

    Tokihan toi 64 extreme on varmasti pitävä matto mut aika näyttää miten laput pysyy täällä Suomen kannokoissa, toi PC on kuiten pitäny laput aika hyvin paikoillansa..

    Miltä muuten Eemil matto näyttää talven jäljiltä?
     
  9. Eemeli

    Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

    Powerclaw vs Extreme -

    Se muuten oli Challenger Extreme sillonki ku mie semmosen hankin(syksy 2008). Korkein normi challenger oli 51mm harjalla. Kaikki 57mm ja siittä ylöspäin oli extreme lisänimellä.
    Nyt ei 57mm vissin enää lasketa hullutteluksi. ;D

    Jos sitä teä takamaastosta tullutta kopua ei lasketa niin melkhee uutena vois myydä.
    Ruotasi siis oikee kunnolla jostaki terävästä kivestä/pikku kannosta loikasta alastullessa. Yhe lapun reunassa murtuma.
     
  10. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Powerclaw vs Extreme -

    Se eka vai tota reissu? Minättä oliko sielä tokalla reissulla liian vähä lunta.. ;) ;D Kyl tossa normi PC:ssäki pysy laput tallella, siis kaikki ne mitä ei leikattu irti. ;D Tosta jäykemmästä ei voi kyllä noilla kilsoilla sanoa vielä juuri mitään.. Josko se joku muu sitte ilmineeraa miten se kestää..
     
  11. JMO

    JMO Expedition xtreme turboR -24

    Powerclaw vs Extreme -

    kyllähän tuossa omassaki PC:ssa on kaikki laput tallessa..oikeastaan ei pienintäkään vikaa ole.vaikka ihan hyvin son kiviäki löytäny...ihan lujan olonen on.vaan jotaki vaihtelua/uusia ominaisuuksia hain tuolla ajatuksella extremestä..
     
  12. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Powerclaw vs Extreme -

    Tuo 80 duro oli kait vakiona olikohan se -10 vai -11 malleja edeltävissä ja uusissa ois nyt tuo 85 duro? HCR:ssä on tuo 90 duro.

    Eemeli, laskittako juhnizin telasta että montako lappua oli irti? Pari maksimissaan? Sillä telalla on ruovitettu kivikkoja ja koivikkoja hyvin antaumuksella, näkihän sen kelkan habituksestaki ;D Extreme on kyllä luja tela, tulee mieleen REV ja RV summittien telat aikonaan. Itellä ei oo PC:stä lähteny ko kait muutama lappu (en oo laskenu, ei oo kiinnostanu ;D). Hyvä puoli tuossa PC:n lapun lähössä on ettei se lähe tyvestä asti niin ku muissa teloissa. Noissa lappu katkiaa siitä vähä ylempää niin rungossa ei tuu kankaat näkyviin eikä tela näytä atomisodan nähneeltä.
     
  13. Juhniz

    Juhniz Catti CrossÄmmä8

    Powerclaw vs Extreme -

    Eilen ku laittelin takaisin sitä tuonne alle ni vähän tarkemmalla silmällä sitä katoin, ni yks lappu on kokonaan irti ja toinen on puoliksi. Yhestä lapusta sit pitää vähän leikata, ku oli revenny jo jonkin matkaa. Ja eipähän nuo kovin ole taipunukkaan, ellei sit kesän aikana ole jo palautunu takaisin muotoonsa. Mut muuhun kelkkaan verrattuna se on uuden veroinen ;D
    On muutes yllättävänki kestävä ollu tuo runko jos kaikki puheet pitää paikkaansa mitä siitä kuulee :D Kolmesta kohin piti Eemelin vähän räpätä tiggiliimalla runkoa kasaan ja huomas sielt et läheltä ollaan menty kiven nokkiakin.
     
  14. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Powerclaw vs Extreme -

    -11 SP:n vakio oli ainaki löysempi mitä tuo 85 duro. Jospa ne nuo tavan -12 SP:t ois jo tuolla 85 durolla.
     
  15. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Vs: Powerclaw vs Extreme -

    Hmm mikäs matto sitte mulla on kun ostin sen keväällä ja sen piti olla ainaki tuo extreme 57 141"? Tuossa matossa on ainaki erinlainen kuvio mitä 146" 57 challengerissa.
     
  16. PolarisSport

    PolarisSport Active Member

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000) <--2011

    Kokemuksia M5? Millainen peli mahtaa olla umpisella/reitillä. Riittääkö tuo 80hepootia miten? Ja onko jotain suurempia vikapaikkoja? Ja kulutus tietenkin.......
     
  17. jjmartti

    jjmartti Active Member

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000) <--2011

    Nyt ois hcr melkein kavennettu. Vielä ois yx pulma. Paljonko on normi ämmäläisen etupumppu pitkä vapaana reiän keskeltä keskelle???
     
  18. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000) <--2011

    45cm. Vai olikohan se 45.5cm. Tuota luokkaa kuitenki.
     
  19. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000) <--2011

    Kulutus on pieni, helposti ollaan siellä 16 korvilla. Vikapaikat mahtaa olla ihan samat ko M/CF malleissa. Tosin näillä varmaan ajetaan hiljempaa konetehosta johtuen, joten eturungon hitsauksien ratkeamat ei varmaan oo niin akuutteja (mun omaa arvailua)? Ajokokemuksia ei oo, niin ei pysty sanoon niistä mitään.
     
  20. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000) <--2011

    Eikö M5sessa ole apv-kone, eli hepoja sielä satkun pintaan?
     

Suosittele tätä sivua