crossfiret

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä mopedi, 19/1/06.

  1. crossfox

    crossfox Member

    Vs: crossfiret

    Päivää taas pitkästä aikaa.oli tullu taas yks kiinnostava katti myyntiin http://www.nettimoto.com/arctic-cat/crossfire-8/1443568 onko tuo nyt 2010 vuosimallia? Onko nuo öhlinssit ollu vakiona tuossa vuosimallissa? Jos ei niin onko paremmat ku vakiot? Mitäs näistä kannattaa kattella jos ostelemaa lähtee? sen tiedän että se diamondin laakeri on heikkopaikka ,mut mitä muuta? Muuten näyttää hyväkuntoiselta ja vähän ajettu JOS mittarilukema pitää paikkaansa.Ja hintakin varmaa täsmää vastaaviin,jos tuosta muutaman saturaisen sais tingittyä.
     
  2. clown

    clown Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    2009 mallia näyttäs olevan kuomun tarrotusten perusteella. Toihan on sit se reittiversio crossfirestä, jossa lyhyempi, kapeampi ja matalalappuisempi matto kuin normi crossfiressä.
     
  3. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: crossfiret

    Tosiaan crossfire R tuo ja on reittipätkä. Telasto suoraan vanhemmista Firecateista ja runko sitten Crossfiresta, ainakin eturungon osalta. Reitillä paljon parempi kuin Crossfire ja mielestäni myös parempi kuin ensimmäiset Firecatit.
     
  4. crossfox

    crossfox Member

    Vs: crossfiret

    No minkämoine tela tos on,siis harppu?Näyttää aika onnettomalta.oisko 325×34×25? Ite oisin tarvinnu tommosta vähä karkeampimattosta peliä ku 90% ajoista tulee umpisessa.Tosin eihä täällä eteläpohjanmaalla paljon tuota lunta oo,mut silti.
     
  5. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: crossfiret

    Veljellä on tuommonen CFR ja jos siinä on se vakiomatto niin heti pois. Veli ajoi sillä yhden talven ja vaaratilanteita oli liikaa ja lisäksi osittain telasta johtunut pieni puuosumakin. Se tela on onneton, varsinkin jarrutuspidoltaan.
    Tälle talvea siihen vaihdettiin 34mm harjalla oleva 38cm leveä Cobra ja kelkka parani todella paljon. Huipputela reittikäyttöön tuo Cobra. Siihen siis menee se 38cm leveä telakin, joutuu vaan leventämään ulommaisia kääntöpyöriä takaa. Ne on normitelalle vajaan sentin liian kapeella puoleltaan.
     
  6. L4t3

    L4t3 AC CF/M 800 141" -11

    Vs: crossfiret

    Seli seli, kuitenki ajettu satasta mutkaan ja viis metriä ennen lukkojarrutus ;D
    Mutta tosipuheessa tuo Cobra on kyllä ihan tautisen pitävä sekä pituus etttä sivusuunnassa.
     
  7. sieppi

    sieppi Member

    Vs: crossfiret

    Itse ostin viime viikolla samanlaisen kelkan.
    Eipä ole ehtiny vielä ajaan muutakuin ostohetkellä pikatesti, kyllä siinä ainaki voimaa tuntu ihan hyvin olevan entiseen 600 switchbäkkiin verrattuna.
    Kelkkaan oli vaihdettu 44 harjalla oleva matto.
    Käyttäjien kokemuksia itsekkin kaipailisin.
    Ohjaustanko tuntu itselle olevan aika matalalla miten onnistuu korotus kun tuossa on tuo pikasäätö systeemi?
    Bossin penkki tuli hommattua tosin ei ole vielä paikallaan.
     
  8. Hankisääski

    Hankisääski Vintage

    Vs: crossfiret

    Itse vaihdoin vuosien polariskierteen jälkeen silkasta mielenkiinnosta CF8:iin ja parin reissun ja n. 400 km jälkeen aivan kelpo kamppeelta vaikuttaa. Kyseessä siis 141" pitkä versio, johon vaihdoin välittömästi PowerClawin 57 lapulla olevan maton ja uuden mallin penkin paremman ajoasennon vuoksi. Maton vaikutus oli kyllä käsittämätön, kelkka muuttui täysin ja positiiviseen suuntaan. Tällä ei ole aikomustakaan tehdä mitään higmarkkeja eikä umpisen kuningasta, vaan jos pystyn nauramaan itteni hengiltä fun factoryn näkökulmasta , niin se riittää ;D. Pattihakkurikaan tämä ei ole mutta eipä sitä sinne ostettukaan. Perushikilenkit käsinseisomisineen onnistuu kyllä, vauhdista ei niinkään väliä.

    Ämmäläisen välitykset ja slp putkisetti tulevat jo osin tälle kaudelle, tuo shift assist pitänee kans touhuta. Puuteripelleporukan sivuilla hyvät vinkit siihen. Sivakat ovat vielä alkuperäiset ja en nyt ihan heti ole niitä vaihtamassa vaikka aiemmissa vehkeissäni on aina ollut pp:t alla. Pitää testiä vielä kunnon lumilla ja Ruottiinkin pitäisi lähtä vaikka Jumi-Keijo varoittelikin ettei vajaamattoisella saa kuin ison hauiksen kelkkaa repiessä hangesta ;D

    [​IMG]
     
  9. KKuiri

    KKuiri Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Onnitelut hyvästä kelkkavalinnasta, kelpo kampe.
     
  10. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Kyllä tuolla ruottissaki ajaa, itekkihän mokomaa harrastin monta vuotta. Riippuu vain seurasta että millasia pelejä on muilla. Jos muillakaan ei oo 3700 pitempää vehettä niin nou problem. Mutta ku alko oleen sitä että muilla oli 153"-163" ja itellä tuollanen töpö, niin oli aika yksinäistä siellä mäen alla kaiveskella ;D

    Jos saat voimansiirron pelaan silleen että pykältää alas nopeasti, on iisi pyöräyttää takas käyttämällä kaasua off/on. Menee yläkautta että heilahtaa takas alamäkeen ja onhan se pojat lystiä 8)
     
  11. carrillo

    carrillo Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    No perskuta,,, ny lakkas nop ja matkamittari vörkkimästä. Pithäis löytää härö jostaki, mut mistä? jos jollhain on etukätis tietua niiin kiitos, otetaan vastaan vinkkiä.
    Eipä nuo niin tärkiät ole mutta kun se olis menollaan kaupaks ni saishan nua toimia.
     
  12. carrillo

    carrillo Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    No hätä, vika löytyi ;)
     
  13. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: crossfiret

    Mikä oli?
     
  14. carrillo

    carrillo Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Joku poropeukalo ::), ai mä vai??? oli jättäny jarrujevyn lukitusmutterin löysälle, oli anturi ottanu hieman ittheensä kun oli mutteri kalppasu siehen kiini. Tosin tuokki o akan syy, tuli just sillo jotain selittämhän mun yksiöön=talliin kun vaihdoin mattoa :-X
     
  15. freerider

    freerider Summit X 800 154 -14

    Vs: crossfiret

    Millanen homma tuo diamond drive välitysten vaihto on? tarviiko mitään erikoiskikkoja tai ulosvetäjiä? ???
    Hyllyssä oottelis 55/65 välitykset ;D
     
  16. jeppis

    jeppis Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Ei mikää erikoinen homma. Perus laakerien irroittelut jos akseleita onnistuu.
     
  17. JMO

    JMO Expedition xtreme turboR -24

    Vs: crossfiret

    tai käyt niihin uusiin välityksiin ne kaikki 3 laakeria ostamassa laitat paikalleen..ja senku nostat vanhat laatikosta pois ja uuvvet tilalle.
     
  18. Nykänen

    Nykänen Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Mitens näissä arctic-cat crossfire 800 -07 alakerta kestää? tai ylipäätänsä koska kannattaa vaihtaa laakerit alakertaan?
     
  19. Eemeli

    Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

    Vs: crossfiret

    Normaali käytöllä pitempään ku se muu kelkka. ;D
    Usiamman kympin sanosin.
     
  20. Nykänen

    Nykänen Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    kiitoksia vastauksesta :)
     

Suosittele tätä sivua