Summit 850 etec

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä vilhe85, 27/4/16.

  1. Northtopi

    Northtopi Khaos Slash -22

    16,8g laitoin tänää lisäpainoa ja rampit 2:lle. Huomenna testataan.
     
    Koulupoika tykkää tästä.
  2. forestapox

    forestapox A-C MC ES

    joko kukaan sai hailevelin kierrokset kuriin?
     
  3. Northtopi

    Northtopi Khaos Slash -22

    No niin, ummella otti 8000 ja reitillä 8100. Käytännössä samat kun ilman painoja ja rampit 1:llä. Mielestäni ylikierrokset eivät ole suurin ongelma, ne saa kotikonstein kuriin. Se, mitä tuo reki vaatii on kytkimen kytkentäkierroksien laskeminen 4Krpm:stä sinne 3300 rpm:n. Nyt tuolla on aika rasittava ajaa epätasaisella alustalla tarkasti ja hiljaa - varsinkin väsyneenä:) Jousia odotellessa.
     
    jaffa, forestapox ja Koulupoika tykkäävät tästä.
  4. HMK

    HMK Well-Known Member

    On hyvä kampe sisäänajo puolessa välissä, käy ja pörisee kivasti. Eilen eka kerta vyötäro lumella, peuhaa sopivasti kuten asiaan kuuluu. Lähinnä tmotioniin tutustumista. Joka kerta taukoa pitäessä kurkkaus keulaan, kun säikyttelevät ettei kestä. Hyvältä näyttää, kaikki ok. Mukava böönäillä menemään No sit mettäautotien ylitys, noin metrinen aura valli ja tielläki lunta viitisen senttiä polanteen päällä. Täytyy pysähtyä vallin päälle kattoo tuleeko ketään, okei ei tule. Siitäpä sitten yli vaan. Hiukan viistoon alas vallita vasen suksi ensin, jousitus painuu kuten jousituksen kuuluukin, hienosti menee. Okei kurkkaus keulaan, vakaajan juuresta runko murtu rikki. ja taivahan tosi!! Vauhtia 0,jotakin km/h , vallilta valuessa alas. Ja miksikö vakaaja paikallaan? No siksi koska ovat sen tehtaalla laittaneet ja ilman vakaajaa ei pysty ajamaan ylilöysien etujousien takia. Mihinkää koko kampe ei oo osunu koko aikana kun sen sain. Sen saa tutkia kuka haluaa. Jälleenmyyjään vai huoltoon yhteys kun ovat eri firmaa? Tuli prorideä ikävä..
     
    Tjp-, TheHanska ja Koulupoika tykkäävät tästä.
  5. asentaja

    asentaja Well-Known Member

    Jo on hyvin mitoitettu jos noin herkästi särkyy,löytyykö kuvia ko. tapauksesta?
     
    lapiska tykkää tästä.
  6. T.F.K

    T.F.K Yamaha X-TX SE

    No nyt on mukava nähdä maahantuojan/tehtaan kanta asiaan? Vuosikausia venkoilivat remmiongelmien kanssa (kukaan myöntänyt mitään, nyt jälleenmyyjät sanovat, että asiat saatu kuntoon siltä osin), saa nähdä tuleeko tästä "Venkoilijat osa2"?

    Joku jo ehti jammu-osiossa epäillä, että brp laatuvastaava olisi siirtynyt jammun leipiin, mutta tästä päätellen EI onneksi ole?
     
  7. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Voiko olla noin raakile? Laitahan kuvaa.
     
  8. HMK

    HMK Well-Known Member

    Viimeksi muokattu: 22/1/17
    Koulupoika tykkää tästä.
  9. Kaitsu78

    Kaitsu78 Summit 850 X 154

    Mikseihän noita nesteletkuja vois suoraan laittaa ruuvattavilla lemmareilla kiinni eikä noilla puristettavilla!!!! Kaverin okkelista nesteet pihalle!
     
  10. Arsi

    Arsi Well-Known Member

    Eipä hyvältä kuullosta nämä runkojutut.. Uskaltaakohan luottaa, että 2018 malleihin saavat kuntoon, jos tulee Freeridet ja XRS:t gen4:sina..

    Myyjäliikkeiden/maahantuojan kommentit näihin runkotapauksiin kyllä kiinnostaisi kuulla.
    Ite ottaisin nyt viimeistään vakaajan pois ja oottelisin tehtaan korjauskampanjaa.
     
  11. jaffa

    jaffa Well-Known Member

    8mm vakaajatanko rikkoo rungon?
     
  12. Fred Scuttle

    Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

    Paljonkohan esisarjan koneilla on ajettu testiajoa, kun/jos tuollaista heikkoa kohtaa ei olla havaittu??
     
  13. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    miten sitä tuommosta vikaa huomaa jos 1,5m puuterissa käydään testaamassa....... :D
     
    Korbimotors tykkää tästä.
  14. jaski

    jaski Well-Known Member

    Repikää vittuun ne vakaajat ei siitä puuterissa ole ku haittaa. Reitilläki näkkyy pääsevän ilmanki.
     
  15. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    No eihän se nyt niinkään voi olla että pitää ottaa vakiona oleva vakaaja pois että kelkka kestää normaalia käyttöä..
     
    Jakelfin, Korbimotors ja julli tykkäävät tästä.
  16. Korbimotors

    Korbimotors -95 360S Lynx -90 5900 GLX,-17 SKS 800 axys 155"

    Se nyt on paskanvale että samanlainen ajaa ilman vakaajaa. Eka reissu tuli suikoiltua ilman vakaajaa ja sen jälkeen se meni paikalleen ja enää sitä ei irti oteta. Ja juurikin näin, että jos se tehtaalla isketään vakaaja paikalleen niin kyllä se per****Le pitää vehkeitten kestää tehdas asennnetuilla osilla. Niin ja sehän menee niin että jos kelkasta mennään purkamaan tehtaan asentamia osia takuu ei korvaa!! Eli vakaajat vaan kiinni kaikille ja ajetaan niin kauan ku se kestää ja niinku aiemmin jo totesin, Jos näitä runkoja oikeasti alkaa menemään sarjatuotanto vauhdilla vakaajat paikallaan niin maahantuoja saa kantaa vastuunsa eikä me käyttäjät!
     
    Koulupoika, jaffa, Arsi ja 3 muut tykkäävät tästä.
  17. paikkari

    paikkari Kelkat on myyty!

    Teettäkää tarrasarjat semmoiseksi että menee teipit eturungon alle ni vois ruveta kestään. Kyllä se muovi aina paperin voittaa :) :)
     
    Jakelfin, TheHanska, Simppa81 ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  18. HMK

    HMK Well-Known Member

    Hiukan koomistahan tämä on. Viime keväänä kun uusia esiteltiin, niin ajattelin että nyt tulee mielenkiintoinen kampe joka oikeasti kiinnostaa vaihtaa. Pari proride polarista oli ja sata prosenttinen luotto valu eturunko pakettiin, en koskaan edes miettinyt sen olemassa oloa. Sillä kesti ajaa huolimattomastikkin, ei edes tälleistä tiennyt mitään. Kesti hypätä ja tulla alas toispuoleisesti kunhan ukko vaan pysy kyydissä, kieltämättä hieno laite kaiken kaikkiaan. Tuosta syystä ajattelin että nyt tulee makia laite brp:ltä valu eturungolla, hieman harmillisen maineen saaneen edeltävän pelti eturungon tilalle. Nuista uuden eturungon hajoamisista alkoi kuulua toiselta mantereelta ja kuvia näkyi myös. Heti kävi mielessä että eikai tuo ole tosi. Tällä puolen palloa meinattiin että hajoaa kaikki kun kunnon tällin saa, niin mietin itekkin. Ja vakaajasta ja sen olemassa olosta mitä tekee. Itsekkin tuota vakaaja hommaa mietin, mutta ilman sitä tuolla ajo ei vaan käy, löysän keulan takia. Nyt kun sisäänajoa ajellu niin tarkastellu tuota runkoa tämän tästä ajeltaessa. Siis kaikki ajo varman päälle ettei osu mihinkään ja murene palasiksi. Tuo rakenne ei näytä kestävän jousituksen toispuoleista kuormaa vakaajan kohdalta. Tuosta kuvasta näkee hyvin kuinka vakaaja väännättää kiinnityskohtaa. Tuo rungon putkiosa josta vakaaja menee sisään on venyny/taipunu(hilseilee) ensin jonnin verran ja sitten vääntää runkoa joka murtuu tuollain. Ja kuten edellä mainitsin, niin laskeutuessa noin metriselta auravallilta tielle hiukan viistoon. Täytyyhän jousituksen/rakenteen kestää sen liikeradat ilman tällejä edes.

    Niin ja en hauku kenenkään kelkkaa, kerron vain omastani ja havainnoista :)
     
    arzka-, Fudge ja julli tykkäävät tästä.
  19. jaffa

    jaffa Well-Known Member

    kestääkö laittaa tuon tuoreöljyastian täyteen vai kannattaako ajaa vajaalla pöntöllä?
     
    Wäiski69 ja JTP tykkäävät tästä.
  20. Korbimotors

    Korbimotors -95 360S Lynx -90 5900 GLX,-17 SKS 800 axys 155"

    Kyllä minä ainaki olen sen laittanut täyteen ja ei ole porsinu yli jos sitä mietit ?!?
     

Suosittele tätä sivua