Yamaha Sidewinder 2017 ->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 1/3/16.

  1. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Kertaalleen kyselin Henergyn painojen perään mutta vastausta ei tullut ja onpahan tuo itsellänikin unohtunut kun tunnostaa muokatuilla vakiopainoillakin pärjäävän reitti pelissä vakiotehoilla mutta terävyyttä vissiin saisi lisää, en oo verkkokaupassa nähnyt myynnissä ja hinta kysymysmerkkinä?
     
  2. Markus90

    Markus90 Ski-Doo Backcountry XR-S 850 154” -24

    Mie ostin sillon messuilta suoraan henergyltä ne, olisko ollu jotaki 220€ luokkaa en ihan tarkkaan muista, aikaa jo sen verran ettei jääny niin mieleen. Kyllä mie ainaki olen ollu niihin tyytyväinen, minusta siihen tuli juurikin sitä terävyyttä lisää koko kierrosalueelle.
     
  3. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Mulla on jo eri Helix ja molemmat jouset vaihdettu, isot rullat, vartsun rullat. Ihan eri laite kuin vakiona ja mitä se aiempi 17malli oli jolla ajelin 9tkm muokatulla voimansiirrolla, ei sekään mikä huono ollut.
    Ilmeisesti terävyyttä tulisi nyt sinne alkupäähän, enpä kyllä tiedä tarviinko kun nytkin tuommosen 600cc kelkan perä tulee kiihdytyksissä silleen silmille että tunnostaa että liikkuuko se ollenkaan. Kivahan tuolla on toki nyt patteja tuplailla mutta tahtoo toisen painalluksen jälkeen olla toista sataa vauhtia ja kädet loppuu :D. Vaan onhan se etopeli ajella, hiljainen kuin mikä ja pintakaasulla ajelussa ei sen kummempi kuin 100hp pelikään. Pitää päästä kokeilemaan se uusi 146 että oisko siitä vielä vähän rauhallisempaan touringin ajoon ja ummelle kikkailuun.
    Tuo 137 vaan on sellainen telasto että sitä parempi kyyti mitä kovempi vauhti, toki Totaltekit muuttaa olemusta aikalailla o_O
     
    Markus90 tykkää tästä.
  4. Markus90

    Markus90 Ski-Doo Backcountry XR-S 850 154” -24

    Joo niin mullaki isot rullat, kytkimen ja vartsun jousi vaihettu+helix. Mulla ei ole vertailu kohtaa kuin vakio ja thunder products kitti, vakio tehoilla ja nyt sitten mcx stage 2. parhaat painot on nuo ollu ylivoimaisesti jos vertaan vakio/thunder. Kyllä jängän pääty tulee jo ihan mukavasti vastaan.jätin nyt sen thunderin jousen paikalle, kun siinä on todella kevyet kytkentä kierrokset, muija tykkää enämpi ajjaa tuolla patikossa mitä omalla skiidolla. Joutuu turisti patin yllättäessä vaihtamaan kelkkoja:D sitä 146 kyllä pitää käydä kokeilemassa minkälainen on, Omaan makuun voi olla liian lyhyt ummen ajoa ajatellen, tuliskohan tuosta vielä tulevaisuudessa 153” pitkä. Voisi ainakin kuvitella että olisi parempi reitillä tuollainen hakaneula alusta kuin mitä tuo nykyinen.
     
  5. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Mulla halkesi viime vuotisesta just samalla tavalla.
     
  6. Markus90

    Markus90 Ski-Doo Backcountry XR-S 850 154” -24

    Teikkös sille mitään? Vai antaako vain olla
     
  7. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Eikö tuo nyt ole takuun piiriin kuuluva. Lasi, muovi, asennettu virheellisesti ja jäänyt väännätykselle liiaksi. Mittari hiukan lämpenee kuitenkin ja lämpölaaje-nemisen johdosta halkee. Kosteus voi hyvinkin noista säröistä päästä sisälle ja tiivistyy.
     
  8. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Ainakin mulla tuo mittari tärisi ja resonoi, laitoin sivuille hieman tukea, loppu tärinät.
    Liekkö tuossa tärinässä tuohon näytön halkeamisen syy teillä.
     
  9. Markus90

    Markus90 Ski-Doo Backcountry XR-S 850 154” -24

    Niin varmaan olisikin takuun piiriin kuuluva juttu, mutta kuukausi sitten menny takuu umpeen, voi olla aika hiljasta siltä suunnalta saaha korjausta tuohon.
     
  10. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Kannattaahan se kysästä,ei siinä mitään menetä.
    Toisaalta kai tuon näytön pinnan saa vaihdettua tai korjattua jollai epoxilla tyyliin tuulilasin korjuu..
     
  11. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    No jos kattoo 6000:n katin vatkaamista verrokkina nelarit niin pitäs mittari olla halki ekan lämmityskäytön jälkeen, itse sanoisin valmisteviaksi jos ei ole kelkkaa pyöritelty ympäriinsä.
     
  12. Markus90

    Markus90 Ski-Doo Backcountry XR-S 850 154” -24

    Nojoo voihan tuota yrittää,katotaan mitä tuumaavat. ei tuo ole kertaakaan katollaan käyny, niin ei kyllä siitäkään pitäisi johtua.
     
  13. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    En tehny. Oisha tuo takuuseen kannattanu kysyä. Kosteus kyllä pääsee sisää. :confused:

    Itellä oli yön aikana haljennu. Ajattelin et lunta tippunu jostai mittarille ja halkassu. Vaa eipä ollutkaa...
     
  14. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Yön aikana... Lämpötilan vaihtelu tuon sitten aiheuttanu. Kuuman koneen lämpö lämmittää mittarin kuoria ja lasi ei lämpene riittävästi mukana. Oisko lasi liian tiukasti kuoria jolloin lasissa oleva tiivistenauha ei toimi tarkoituksen mukaisesti. Tuo nyt on täysin arvailua... Harmittavaa kuiten...
     
  15. jam

    jam BRP 2020

    Onkos tää sitä rulla ja jousihommaa ku alko "kuminauha venyyn "hiljaisissa nopeuksissa puunkierrossa eli kierrokset nousee mut mitään ei tapahdu... kovemmissa nopeuksissa toimii normisti ja kelkka on 2019 sw 153 mtx 1000km tuli just täyteen ja huolettu 400km sitten
     
  16. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Vilkaseppa että siellä on kaikki kunnossa, jouset ehyet ja varin rullat kunnossa ja varin pultti kiinni
     
  17. Rautane

    Rautane Catti ja 600 xp-summit

    Olen ite ajanut pitkään polleilla ja nykyään catilla. Joulukuussa kävin kokeilemassa ekan kerran elämässäni tämän vuotista 153" vakio winderiä ja tuntemukset oli kyllä melko kauheat. Ihme möhkö mutta vetoja oli kunhan sai sen tähdättyä suurin piirtein oikeaan suuntaan. Tänään kävin testaamassa samaista yksilöä mihin oli laitettu tässä välissä lisää jerkkua sekä pystyohjaus ja ai että mikä vehe, ihan eri kampe kyseessä! Tällä kelkalla pysty ajamaan ja voima tuli pehmeästi ulos, toki sitä liipasimen takaa löyty tarvittaessa aika makiasti lisää :D Oisin kuvitellut että kun paukkua on noin paljon, niin se tekisi ajamisesta raskasta, mutta ei ainakaan tällaisten lyhyitten jänkätestien perusteella voi noin sanoa, pikemminkin päin vastoino_O Pystyohjaus voi tietysti olla tottumiskysymys, mutta alko ihmetyttää ketkä sairaat masokistit ainakaan näillä vuorimalleilla ajelee vakiona:D
     
    Värjäri, JJh78, janzka ja 3 muut tykkäävät tästä.
  18. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Pystyohjaus ja teho tekee ihmeitä. ;)
     
    Rautane ja JJh78 tykkäävät tästä.
  19. x skodoo

    x skodoo yamaha winderi

    kyllä mitä ite ajellu vakiolla niin piisaa mainiosti,vetoja on vaikka muille jakaa,toki itellä on voimansiirto päivitetty,mutta erilaisia vehkeitä testanneena niin lopuksihan mikään voima ei loppujenlopuksi piisaa;)
     
    janzka tykkää tästä.
  20. Markus90

    Markus90 Ski-Doo Backcountry XR-S 850 154” -24

    Ensimmäistä kertaa meni minun aikana remmi poikki kuin olisi veitsellä leikattu, ajettu kuiten jotain 1000-1500km väliin.Olipa helppo vaihtaa remmi kun ei ollut sitä silppua ja narun pätkää joka paikka täynnä. Jos se tuon kestää näillä tehoilla jatkossakin niin minulle kyllä on enemmän kuin toivoa saattaa. Tuolla sentään maisema vaihtuu ja tapahtuukin jotain kun kaasua painaa. :cool:
     

    Lisätyt liitteet:

Suosittele tätä sivua