JJO

WP_20160916_18_35_20_Pro

Tagit:
WP_20160916_18_35_20_Pro
JJO, 14/11/16
Dadda tykkää tästä.
  • JJO
   Hyvin toimii! :) Ainakin kiinnipitotyökalu...
  • Seiti
   Vaan toimiiko tuollanen kytkin ropaliksessa ?
  • JJO
   Miksei toimisi? Ainakin kolme kilometriä testiä takana, joten vielä ei pysty sanomaan muuta kuin että ainakin kelkka liikkuu... :) Ei kai tuo kytkin tiedä, mihin kelkkaan se on kiinnitetty??
  • Seiti
   Ei se tiedäkkään, mutta jotenkin itellä jäänyt noista kuva, että ovat ihan ok laitteita fööneissä ja vanhuksissa, mutta nykypäivän yli 100hv koneissa ei oikein ominaisuudet riittäisi. Omaa kokemusta asiasta ei ole, joten aja testiä (ja kestotestiä) ja kerro toki.
  • JJO
   Kestotestistä ei voi vielä sanoa mitään, mutta tuntuisi tuo kytkin toimivan. Kytkin nappaa kiinni mukavasti ja maksimikierrokset asettuvat oikein, joten kytkimen painot ovat maahantuojan toimesta säädetty. Tulisi nyt perhana vaan lisää lunta, niin pääsis tuonne reitillekin kokeilemaan. Tällä hetkellä ajot rajoittuvat jäälle.
   Seiti tykkää tästä.
  • JJO
   Hienosti kyllä toimii kytkin!
   Kestotesti tarvitsee varmasti useamman talven, kun nää talvet on täällä Tampereen seutukunnalla valitettavasti sateisia, mutta vähälumisia.
   On tuolla nyt kuitenkin tullut ajeltua reilut 500km ja sen perusteella ei mitään moitittavaa ainakaan vielä.. :)
  • Seiti
   Tuliko valmiiks sopivilla sisuskaluilla, vai joutuko säätämään? Minkälaisessa ajossa? Normaali reitti, jäällä köröttely, vai jotain muuta?
   Minkälaiset kytkennät, pysyykö kierrokset käskiessä huipputehon alueella vai seilaako? Onko vaikutusta huippuihin päässy testaamaan?
  • JJO
   Tuli valmiiksi säädettynä, eli alumiiniprikkoja on sopivasti. Maksimi kierrokset asettuu siihen 8250...8350 haarukkaan. Toi, mun ajelu on tuollasta seka-ajoa, eli reittiä, jäätä, peltoa jne. Umpisessa en tuota ole päässyt vielä testaamaan, kun ei tuota lunta oikein ole...

   Kytkentäkierrokset on siinä 3500 paremmalla puolella ja kierrokset pysyy hyvin alueella. Huippuja en oo tauluun ottanu, mut 140 on mittarissa käyny.. =)
  • JJO
   Kytkimen mukana tuli noita painoja mukana, joten pystyy säätämään, jos on tarvetta.. Multa saa edullisesti kytkimen kiinnipitotyökalun.. Ihan metallisen. ;-)
  Ei kommentteja.
 • Kansio:
  Polaris IQ 600HO
  Postitti::
  JJO
  Päivämäärä:
  14/11/16
  Katseluiden lukumäärä:
  3,230
  Kommenttien lukumäärä:
  9

  EXIF Data

  File Size:
  1.8 MB
  Mime Type:
  image/jpeg
  Width:
  3072px
  Height:
  1728px
  Aperture:
  f/1.9
  Make:
  Nokia
  Model:
  Lumia 735
  Päivämäärä / Aika:
  2016:09:16 18:35:19
  Exposure Time:
  50976/1000000 sec
  ISO Speed Rating:
  ISO 800
   

  Note: EXIF data is stored on valid file types when a photo is uploaded. The photo may have been manipulated since upload (rotated, flipped, cropped etc).