iq 600rr

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä evz, 16/4/07.

  1. julli

    julli rmk

    Vs: iq 600rr

    laita pikkunen akku, pitäs ajaa saman asian. tuota tasuria ihmeteltiin jossaki muuallaki ko pelaa taikuudella
     
  2. Stinky

    Stinky 2016 M8000 Hardcore 162

    Vs: iq 600rr

    Eis saatt...! Vasta se villiksi meni tuolla kondensaattorikokeilulla! :-X Ihan sama minkä kokosta konkkaa tarjosi, niin tuo jännite nousi sieltä 5V tienoilta johonki aivan käsittämättömiin lukemiin!
    17-19 V dc näytti mittari ja 12V lampulla kokeillen varmistui, että jännite todella on sitä luokkaa --> Hyvä ettei verkkokalvot kärähtäny, ko kävi niin kirkkaana! :eek: Konkka pois ja taas oltiin lähtöpisteessä. Eli mitäs sviddua? Mistä se ny tuommoset jännitteet kehittää ???
     
  3. julli

    julli rmk

    Vs: iq 600rr

    noituutta
     
  4. muumi prox

    muumi prox 600 rs

    Vs: iq 600rr

    Ei näyttäny vaijeri kantavan, kun löystyy millon ryyppy ei oo päällä. Mitenkä tuosta on helpoin kaasarit saada irti? Joutuuko penkin ja tankin irrottamaan, että ilmanputsarin saa poies??
     
  5. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    Vs: iq 600rr

    Helppoa se ei ole mitenkään, varsin kasauksessa meni itsellä hermot.
    II vari irti, imutötteröt pois, jne....
     
  6. 2Good4U

    2Good4U Member

    Vs: iq 600rr

    Ite en kyllä varia irroittanut kun syksyllä kaasarit irroitin.. imukopan ottaa irti ja löysäilee kaikki letkut jne. niin kyllä ne sieltä tulee.
    Kannattaa varata pienen kiinalaisen kädet ja mäyräkoira kaveriksi. Itellä ainakin oli hermot pinnassa takas laittaessa! :p
     
  7. julli

    julli rmk

    Vs: iq 600rr

    eka kerta vittumainen mutta muutaman kerran ko käyttää irti niin ei kova ollenkaan, mm riksulla käytin jonku vuoren kupeessa kaasarit irti ko neulavena jumi auki
     
  8. muumi prox

    muumi prox 600 rs

    Vs: iq 600rr

    joo kyllähän nuo irti sai lievällä väkivallalla, kun ryypyn irrotti muoveista. Pääsuuttimet näytti olevan 330 eli ihan ok, mutta mistäs tuolta tyhjäkäyntisuuttimet löytäs?
     
  9. jantteri83

    jantteri83 Polaris RR

    Vs: iq 600rr

    Tais olla 430 päät?
     
  10. muumi prox

    muumi prox 600 rs

    Vs: iq 600rr

    Tosiaanki 430, näköjään pieni kirjotusvirhe :D
     
  11. viper70002

    viper70002 Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    ekaa kertaa kaasareita purat? Siinähän se tyhjäri on vieressä. Testaa neulaventtiilin toiminta puhaltamalla bensan tuloliittimeen ja samalla nostat uimureita ja kun uimurit on vaakasuoraan kaasarin runkoon nähden niin ilmaa ei pitäs mennä.
     
  12. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    Vs: iq 600rr

    Nyt ihmetyttää vaan sellainen juttu että nämä kelkat kun vaihtaa omistajaa ja palstallekkin kirjoitellaan että tuli hankittua rr:ä niin eikö näihin vehkeisiin kohta kaikkiin oo vaihdettu ne suuttimet sun muut korjausta vaativat hommat kaasarin kurkkuja myöten tehty?
    Vai vaihtaako vanha omistaja esim. vakio sisuskalut kaasareihin takas ja ajattelee että opi ite ropaamaan ja eti säädöt.
     
  13. Aplaja

    Aplaja Member

    Vs: iq 600rr

    Sanookaahan ihan yleisesti onko kestävä ja kannattava ostos tämä 600RR? Tätä threadia olen selaillut ja olen jotakin tietoa saanut, mutta ihmetyttää nettimotossa olevien kelkkojen halpa hinta; 2009 3500km ajettu vain 4000€. Nämähän ovat kisakelkkoja, eli onko huoltovälit tiheämpiä kuin toisissa 600cc ja rikkoutuuko helposti?
     
  14. -P-

    -P- Nytro XTX TTX

    Vs: iq 600rr

    Ei kait ne sen huonompia ole, kuin muutkaan. Ehkäpä päinvastoin, kun kaasarit antaa soppaa niin paljon, että voitelua riittää :)
    Tuossa tulee sitten se huono puoli samalla, eli ei kaikkein taloudellisin kampe. Ei tuo niin hirveitä syö, etteikö sillä ajaa voisi.

    Alustan säätäminen kuulemma hankalampaa, kuin esim REX RE:n, mutta ainakin ite hyvää ajaneena telasto melkein yhtä hyvä ja keula parempi, kuin kisa-RE:ssä. Minun käteen mahtava ajettava RR-Polle, kun säädöt soppelit.

    Omasta mielestä aliarvostetuin kelkka reittikäyttöön ja jos on tarpeeksi taitoa, niin voi niillä kuulemma satunnaisesti ummessakin pärjätä.

    Lisä/trail-tankki ehdoton...

    -P-
     
  15. Aplaja

    Aplaja Member

    Vs: iq 600rr

    Paljos tuo sitten syö ja paljon tankki vetää bensaa? Mitkä olisivat sellaiset km määrät, että ei heti olisi tarvis vaihtaa vähemmän ajettuun. Tietenkin tuoki riippuu ajotavoista ym.
     
  16. janik

    janik IQR

    Vs: iq 600rr

    Tämähän on kilpakelkan siviilimalli, eli tuo kone on käsittääkseni ihan sama 600 mitä löytyy muistakin saman ikäisistä kamppeista. Ite vaihdoin 600 fusioniin männät jossain 8000-9000 välissä.
     
  17. Harri.T

    Harri.T lynx

    Vs: iq 600rr

    Nämä ne vaan pysyy vuodesta toiseen vähän ajettuina ::)
    Ja ihan perus reittikelkkoja nämä on.
     
  18. -P-

    -P- Nytro XTX TTX

    Vs: iq 600rr

    Jos esim vertaa CFI-myllyisiin IQ-vehkeisiin, niin runko, tukivarret jne on täysin erilaiset ja ajettavuus sen myötä erilainen. En ihan perusreittikelkkana pitäisi. WE:t saanee poistaa, jos haluaa oikein hyvän ja ei halua jatkuvasti olla iskareita huoltamassa.

    Noissa on yleensä mailimittarit :)

    -P-
     
  19. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: iq 600rr


    30 ltr keskimäärin reittiajossa. Oma tankki 30 litraa(?), jos painaa perästä ja saa ilmat pois, niin menee jopa 32 ltr? Lisätankki yleensä 7 ltr, eli yhteensä sen 37-39 ltr. 100 km toimintasäteeseen kun asennoituu reittajossa, niin se ei paljoa heitä.
     
  20. Aplaja

    Aplaja Member

    Vs: iq 600rr

    Kyllä se vaan syökin. ;D n. 50€/100km. Taidan kuitenkin kallistua ruisku Lynxin puoleen, vaikka oishan tämä varmasti parempi kaikinpuolin. Tarkotuksena kun olisi käydä matkaaki ajamassa (n. 100-200km) ilman tankkausta. Kiitoksia nopeista vastauksista!
     

Suosittele tätä sivua