Lynx adventuren konetilan muovipeitteet?

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Kife, 6/1/07.

  1. VilleMatti

    VilleMatti Well-Known Member

    Kierroksista en tiiä ku meillä ei ole kiekkamittaria.. :/
     
  2. JiiKoo

    JiiKoo Kelkkojen SAAB med PPS

    Eipä oo varvikelloa mullakaan...ku ei vakiona tule niin eipä tuosta "ilosta" kiinnostanut eurookaan maksaa ekstraa ::) Kiitos vaan freestyle hyvästä kuvasta...tarkotan tota mistä ne on sahannneet putken päältä muovia veke. Pitääpä tehä omalle kelkille sama temppu...tuon takia jaksa huoltoon kärrätä. Varsinkaan jos/kun tihentävät välityksiäki...ihmetyttää kyllä vieläki miksi niitä pitää rukata ???
     
  3. Kife

    Kife Polaris Pro XR 440 lc -03

    Meillpäpä tuli ajotietokone ja kiekkamittari kaupan päälle ;) Ihmetyttää kyllä tuo välityksien säätö "väärään" suuntaan ???
     
  4. VilleMatti

    VilleMatti Well-Known Member

    Olen kyllä siitä onnellinen ettei välityksiä muutettu vieläkin pidemmiksi.. ;) Ei olis jaksanu sitten hiljaa ajettaessa kulkia ollenkaan. Minun mielestä vakio on paras! :-X
     
  5. kopparib

    kopparib lynx 550 adve

    Ei ole muovit vielä varsinaisesti sulanneet, mutta pakarin puolelta ovat "saranat" eli mustat muovit vääntyilleet. Siis ne lärpäkkeet joiden varassa sivuposki kääntyy.
    Toinen ero minkä noihin kuviin huomasin on että mulla ei ole tuota mustaa ilmaa läpäisevää suodatinta ollenkaan tuossa keula-aukossa, vaan ihan avoin aukko.
    Eilen avasin kauden kun vihdoin tuli jotensakin lunta.
    Muistelin pimeässä, että eikö tässä adve 550:ssä toimi mittariston jarruvalo kahvaa painaessa, kuten muissa kelkoissa. Toimiiko kenelläkään foorumilaisella? Mulla ei ainakaan syty. Toinen mietinnän aihe oli pimeässä peukku-/ kahvalämppärin kytkimiä hamutessa, että onkohan tuohon mahdollista saaha valoja, kuten paremmissa malleissa on?
    Ainaki joissakin skiidoissa on samannäköinen paketti varustettu valaistuksella.
    Ei meinannu sormet sattua pimeässä noille lämppärin kytkimille!
    Kelkkahan mulla on tasan vuoden vanha 550 adve, joka syö kaikki vastaantulevatkin eli kulutus on 25-32 l/100 km. Alle 25 l ei mene vaikka kuin hissuttelis!
     
  6. jake_soomi

    jake_soomi Ski-Doo Renegade 900 ACE -14

    Ski-Doo GTX 550F -06 tuntuu syövän pikkasen yli 20l/100km. Selvästi kuitenkin alle 25 litran pääsee.  :D
     
  7. VilleMatti

    VilleMatti Well-Known Member

    Olekko käyttänyt kelkkaa huollossa. Meille laittoivat huollossa  sen "suodattimen" samalla kun tekivät ne reiät..   Namiskojen paikat oli mullaki alussa hukassa, mutta kylä ne löytyy kun etsii vähän aikaa. ::)
     
  8. Plampi

    Plampi Xterrain 850 RE 3700 + Adventure 600SDi + Lynx 650

    Eiköhän sinne kytkimille ne valotkin jotenkin saa, kun kerran SDi mallissa ne on....
     
  9. jupe

    jupe Active Member

    No noita adven räjäytyskuvia kun vertaa niin välitykset on samat -06 ja -07 ainut asia mikä pisti silmään niin tyhjäkäyntisuuttimet on -06 45 ja -07 25 eli pienemmät, mutta muilta osin näyttäs olevan sama peli..
     
  10. jakkis

    jakkis Lynx Safari 400 & Cobra enduro

    Sama vika Rahikaisella. Tilasin elfalta himmeitä punaisia 3mm ledejä ja niille kumi istukat. kairasin reijät ja pistin paikoilleen. Nyt näkee kytkimien paikat hyvin.
    Pitääkin näpätä kuva ja laittaa näytille, hintaa tuli vajaa kymppi + postin vaatimat hommat.
     
  11. JiiKoo

    JiiKoo Kelkkojen SAAB med PPS

    En kyllä hoksannut että omasta advesta olis muovit ees yrittäneet sulailla mistään, kun tutkiskelin sitä tuos aamulla ??? Voi toki olla että ajo vaikuttaa. Ei ole tullut rekeä vedettyä kevään plus keleillä hiljasta vauhtia jne...


    Sittenhän tollaset 25:set tyhjäkäyntisuuttimet vois huoletta laittaa 06:seenki ??? Pelkäämättä että laihalle ainakaan on menossa ::)

    Tänään losahti hihna 15 sentin matkaalta hampaat kadonneet,kestihän se 1600km :)
     
  12. Kife

    Kife Polaris Pro XR 440 lc -03

    Mulla varmaan suli sisälmyksiä viimekauen lopulla ku jäällä oli niin huono kulku, ja lämmin ilima. Ja ollaan vejetty reellä puita ja muuta kuormaa...

    Aiheeseen liittyvä klippi ;D http://www.youtube.com/watch?v=aH9Z2KDZ5xA
     
  13. JiiKoo

    JiiKoo Kelkkojen SAAB med PPS

    Tommoset kelithän sitä oli meiläkin päin viime talvena jäillä...melkein koko talven :( Piti vielä hinata kaverin kiinnileikannutta 3500lyneä tollasella vesijärvellä ;D Olipa ne mullaki vähän sulaneet ne "saranat" äänenvaimentimen kohilta ku päivänvalossa tutkiskelin paremmin ::) Mutta eipä nuo menoa hidasta, 1300 km on 3000huoltoon niin korjatkoon silloin mitä korjattavissa enää on ;D
     
  14. JiiKoo

    JiiKoo Kelkkojen SAAB med PPS

    Eip ollu hyllyssä korteniemellä noita pienempiä tyhmäkäynti suuttimia...epäilivät vielä että on 07 malliin muutakin muutettu kun noinki raakasti tyhjäreitä pienennetty 45-->25 siis. Mut eipä nuissa räjäytyskuvissa löydy kaasereista mitään muuta eroa 06-->07:aan??? Neulan asentoahan ei toki niistä kuvista näe.  Mut kyl tuole jotakin häätyy tehä joko neuloja laskee pykälällä tai ilmaruuvia vähän isommalle ??? -10 pakkasilla eilen käytin tyhjäkäyntiä lämpimällä koneella sen aikaa että ehti kypärän ja lasit pukea âbaut minuutin. Tuntu että ei jaksa liikkeellä lähteä, kurlaili vain bensaan tukehtumaisillaan ::) Ajaessa kyllä pelaa moitteetta jos ei nyt ihan 30:iä köröttele sillon röpöttelee kans ja tuntuu saavan kakkua turhan paljon :eek: Ja samallalailla tuo on röpöstelly uudesta asti, nyt vaan alkanut häiritteen :) Kellään omakohtasta kokemusta oikeista sääjöistä ko. pailakan karburaatoreile, ehkä neuloja pykälän pudottamalla vois alottaa? Ei viitti huoltoonkaan tommosen takia kuskailla, toisaalta olis kiva saada valmiit sääjöt ei tarvis ku kerran käyttää kaasarit pöydällä ;) Hmmm..taidan tillailla 35 tyhjärit ja nakata paikoilleen...
     
  15. kurko79

    kurko79 adventure 550 -07

    meinaa olla sama vika mun lynessä, ku meinaa tukehtua aina tyhjäkäynnillä!
     
  16. JiiKoo

    JiiKoo Kelkkojen SAAB med PPS

    Ja sullä näkyy olevan 07 ??? Jossa räjäytys kuvien mukaan pitäs olla pienemmät tyhjäkäynti suuttimet ::) Saattaapi olla virhe niissä kuvissa :-\ Kattelin että muihin 550 föönikoneela oleviin lynsseihin tai skiitoihin ei ole tyhjäkäyntisuutinta muutettu 06-->07.
    No itse ajattelin ne 35 tyhjärit hakea ja kerron kyllä täällä miten auttaa :)

    PS. Menee kyl aikaa kun kelkka eri paikkakunnalla ja vain viikonloppusin ajelen, ens viikonloppu täytynee vielä pyhittää viinan kans läträykselle ;D Tipaton takana...
     
  17. Kife

    Kife Polaris Pro XR 440 lc -03

    Joo kerro sitten miten kävi, siis kelkan kanssa ;D Mitähä jos väkertäs turbon nii sais ilmaa sopivasti ja sitten se pensan ylisaanti ois sopiva, menipä taas parodiaksi ;D ;D
     
  18. JiiKoo

    JiiKoo Kelkkojen SAAB med PPS

    Kaikkein helpoin on että ajeleepi vain -25'C ja sitä kylmemmillä keleillä..sillon on vakiosääjöt parhaimmillaan ;D Vaikka ohan sekin ihan palakakkua laittaa föönikoneeseen turbo ja saaha toimiin sekä kestäänki jopa 8) Tjooh mut parin viikon päästä ollaan ehkä viisaampia jahka saan ne pienemmät tyhjärit ruuvattua kelkkaan kiini ja testimään :D
     
  19. jupe

    jupe Active Member

    Verratkaapa tuolta noita -06 ja -07 eroja http://epc.brp.com/default.aspx?brands=lynx&lang=E
    Näkeepi et -07 pienemmät tyhjärit..
     
  20. M666

    M666 Lynx

    -06 x-trim 550:ssä myös pienemmät tyhjäkäyntisuuttimet. Kävi myös aika tukkosesti pienillä kierroksilla, seosruuveja kun avasi 1/4 kierrosta isommalle niin käynti parani huomattavasti.
     

Suosittele tätä sivua