Lynx super touringin ajo-asennon parantaminen, jne.

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Jani81, 29/2/16.

  1. Jani81

    Jani81 Well-Known Member

    Vuoden 2002 kiulu, kahdelleen kun tuolla ajelee niin jotenki ajoasento ei oo viimesen päälle, samoin se on yksinkin. Kaveriani lainatakseni on vähän kuin paskalla istuisi. Onko asialle fiksusti mitään tehtävissä? Penkin korotus? Lisäksi takaiskari/jousi tuntuisi kaipaavan kahdelleen ajaessa päivitystä.

    Kohta alkaa tuntumaan että laittaako 2-3te väliin ja seuraavan runkomallin laitteen?
     
  2. Nalle

    Nalle Commander 900, GLX5900, Cobra Racing 583RAVE

    Vs: Lynx super touringin ajo-asennon parantaminen, jne.

    No varmasti se helpoin ratkaisu voisi olla kelkan päivittäminen uudempaan runkomalliin.. Mutta ei ole Super Touringin päivittäminenkään mikään tekemätön paikka....

    Sopiva, vaikka 2 tai 3 tuumainen raiseri ja istuin verhoomolle korotettavaksi. Toinen vaihtoehto voiti sen istuimen muokkaamiseen olla se, että hommaat siihen saman runkomallin Rangerin avattavan istuimen ja polttoainetankin. Sillä jo korottuu melko mukavasti ja varmuudella saat ajoasennon jo paranemaan jonkin verran. Mutta siihenkin jakkaraan pitää korotusta laittaa, jos haluaa saada lähellekään hyvän. Toki, yksi vaihtoehto voisi olla hankkia vaikka Ski-Doo REVin istuimen ja vaikka REVin polttoainetankin. Sillä muutoksella korottuis EVO-runkoisen ajoasento jo aika hyvin.

    Siihen iskunvaimennushommaan on helppo ratkaisu. Jostain tämän palstan myynti-ilmoituksesta bongailet vaikka EVO Racingin tai Raven iskarisarjan ja huollatuksen jälkeen pulttailet ne alle.. Muistaakseni 2002sessa mahtaa jo olla RCG-alusta, joten vaimenninvalikoima on aika hyvä ja laatupumppua löytyy varmasti.

    Eli aika helpolla saat Super Tourinkia päivitettyä tälle vuosikymmenelle.. Ja jos hyvät kaupat teet, niin muutos ei ole edes hullun kallis. Mutta eihän siitä noillakaan temuilla uutta saa, vaikka permpaan suuntaan varmasti.
     
  3. Jani81

    Jani81 Well-Known Member

    Vs: Lynx super touringin ajo-asennon parantaminen, jne.

    Alkuperäistä penkkiäkö olisi hankala korottaa esim alumiinilevyllä? Noista takalämppäreistä ei oikein mielellään luopuisi, eikä selkänojasta.
     

Suosittele tätä sivua