Joensuun ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kapital, 17/8/07.

  1. konjaE

    konjaE New Member

    Tänää käytiin ajaa Heinäveden lenkki. Heinäveden kylältä karvioonpäin reitti aika huonossa kunnossa kiviä paistoi koska lunta aika niukasti. Ja Valamosta Liperiin päin hikipattia, muuten reitti hyvässä kunnossa lumimäärään nähden.
     
  2. uunobomber

    uunobomber re 600 etec

    onkos kukaan ajellut reijolasta ylämyllylle pyhäselän yli tai toiste päin??
     
  3. TurunenT

    TurunenT Lynx RE 600ho

    Ei ole tietoa onko ajettu, mutta 4.1 mennyt viimeinen laiva syväväylällä. En usko että ainakaan jäiden puolesta ongelmaa. Korjatkoon jos jollain varmaa tietoa.
     
  4. Bäri

    Bäri Polaris Matryx 650 XCR 136"

    Ylämyllyn päässä iso railo! Pääsee marjalan puolelta rantasaaren luota yli. Tämä oli viikko sitten, kun Marjalasta lähdin reitille.
     
  5. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Jns - Kiihtelysvaara - Tohmajärvi - Värtsilä - Tuupovaara - Jns reittiä kukaan ajanut? Viime talvenahan reitti oli poikki, mutta nyt pitäs olla ajettavissa?
     
  6. vinotintto

    vinotintto Lynx 5900 GLX

    Me ajettiin tohmajärvelle asti ja sinne ainakin pääsi.
     
  7. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Hyvä homma. Viime talvena kun läksin Kontkanpesältä kohti Tohmajärveä, niin reitti oli poikki muutama km. päästä.

    Oliko millanen lumitilanne Tohmajärven seudulla? Virallisen mittauspisteen mukaan vain 20 cm.
     
  8. Reverend_

    Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

    Lumitilanne erittäin hyvä ja tuollahan on ura lähinnä tietä, linjaa ja suota... Toisekseen se nuoskahan painoi silloin alkuvuodesta hanget niin että kestää paikoittain jopa kävellä. Hyvä oli ajella jo 2 viikkoa sitten.. Kotkanpesä-Tolski sai työnnellä sitä vauhtia mikä hyvältä tuntu.. 500km tuli sillon viikonloppuna. Tuolla Kiteen seudun topikissa tarkemmin mitkä pätkät auki.

    Kelkkareitit.fi on päivitetty muutokset sitä mukaa kun on ollut ajettavissa mm. Tohmajärvi-Onkamo, Rääkkylän lenkki, Tikkalan lenkki, Puhos, Kesälahden suunta jne. Minulle voi laittaa gps-jälkiä jos on muutostarpeita..;)
     
  9. mikkole

    mikkole Lynx enduro 2022

    Oliko huhmari kontiolahti väli höytiäisellä merkattu?
     
  10. vinotintto

    vinotintto Lynx 5900 GLX

    Mitä me kolille ajaessa seurattiin ni hyvin huonosti. Kontiolahden puolella oli joku keppi väli vähän matkaa sit loppu, sama ku kolille mennessä ni hoytiäisen loppu päässä olis kiva olla joku rasti rannassa et mistä reittilähtee.
     
  11. [Snowboarder]

    [Snowboarder] Member

    Tänään ajettu liperi-heinävesi-karvio-sarvikumpu-liperi. Reitti ihan ok kunnossa, liperin päässä reitti merkattu niin ja näin ja vähä hakemista mistä kulkee, mut etelä-savon puolelle kun pääsee nii hyvin merkattu. Heposelälle olisi myös mielestäni hyvää saada merkattua oikea reitti(niinkun hvedelläki jääosuudet) pimeessä hankala suunnistaa kun jälkiä sinne sun tänne. Ihmettelen vaan kuin siellä niinkin hyvin merkattu ja jopa ajettu koneella reittejä, ilman reittimaksuja? Täällä kuitenkin. maksut(joka maksettu omalla kohalla ennen ekaa ajoa ja pidän ok:na jos) ois hyvin merkattu, silti reitin kunnot(toissijainen asia) /merkkaukset mitä sattuu..
     
  12. hussoh

    hussoh Renegade BC XRS 146 -20

    Varmaan on höyskällä aika vähän merkkejä kun ei ole merkattu ollenkaan, ensi viikolla tulee viitat ja kyltit. Uurossa reitti menee sora montun kautta ei tien penkkaa myöten ja merkataan sekin ensi viikolla. Ja sitten Pyytivaara on edelleen ajokiellossa!!! Eli ei St1:ltä ollenkaan ajeta tien vartta junaradalle päin kiitos.
     
  13. vinotintto

    vinotintto Lynx 5900 GLX

    Ajoin tänään deltaautolta kontiolahteen päin ja laitoin merkille että kun reittiä ei hoideta niin ihmiset rupeaa ajamaan pitkin peltoja ja oikoo mistä sattuu vaikka käsketään pysymään reitillä.
     
  14. mertsi

    mertsi rmk 144"

    no sehän olisi outoa,jos reitin sivussa ei olisi ajettu :)
     
  15. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Käy ajaa Jns - Kiihtelysvaara - Tohmajärvi - Värtsilä - Tuupovaara - Jns. On nimittäin sitä hoidettua reittiä. Ajettu tampparilla lähes koko pätkä. Ei tullu koko päivänä ees hiki, vaikka trippiin tuli 230 km.
     
    vinotintto tykkää tästä.
  16. mikkole

    mikkole Lynx enduro 2022

    Mie ajelin tänään Möhkö- Tuupovaara- Kovero- Uuro- Huhmari- Ylämylly pätkän. Mittariin pyörähti reipas 200km. Koveron seutuvilla tasasta baanaa, muuten sopivaa pattia että tuli hiki ja tuntee ajaneensa. Vähän oli kelkkailijoita liikenteessä. Lauantaina ajelin Möhköstä Hattuvaaran päin. Siellä on hyvää baanaa.
     
  17. vinotintto

    vinotintto Lynx 5900 GLX

    Täytyypä käydä hietajärvellä Mukava on ajella välillä kun kertyy matkaa ja näkee paikkoja. Kyllä ne pomput löytyy takas hetken päästä antakaa meidän huonokuntosten välillä iloita
     
  18. Bäri

    Bäri Polaris Matryx 650 XCR 136"

    Viikonloppuna ajettiin Iiksenjoki-Kovero-Ilomantsi-Tuupovaara-Kovero-Iiksenjoki lenkki, reipas 200 kilsaa ja on kyllä nyt tosi hienossa kunnossa reitti!
     
  19. viper70002

    viper70002 Well-Known Member

    Johtuisiko reitin huono merkkaaminen Liperin päässä siitä että Heinävedelle menevä ura ei ole virallisesti käytössä? Heinävedellä urien lanaus hoidetaan kunnan puolesta, aikaisemmin taisivat saada jotain EU-tukeakin reittien kunnossapitoon..
     
    Jupy tykkää tästä.
  20. Jupy

    Jupy Well-Known Member

    Juurikin näin, plus että Heinävedellä on viralliset reitit, ei urat, niin kuin Liperin puolella.
     

Suosittele tätä sivua