XR-S 600 -11 runko poikki

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Jyskytti, 10/3/17.

  1. Jyskytti

    Jyskytti Member

    Morjesta. Heitämpä tänne mielipidekysymyksen mitä ootta mieltä. Kelkalla ajettu 6000km ja puolet tuosta ajomäärästä lapsia kyydittäessä pellolla/jokijäällä. Huomasin huollon yhteydessä että vasemman puolen tukivarren kiinnityskohdan vieressä rungossa murtuma. Tein vahinkoilmoituksen ja vein korjaamoon ja siellä sanoivat heti ens näkemältään että meneepi kaskon piikkiin että saanut rajun iskun jossakin. Korjaamo purki katteet ja soitteli että kelkassa on pyramidirunko koneen puolelta yläpäästä irtipoikki molemmat putket. Vakuutusyhtiön tarkastaja heitti heti että juu väsymyksestä johtuva. Noh pitkän odottelun jälkeen sain sen käymään myös paikan päällä ja sama vastaus. Menikö siinä vikaan kun laitoin ilmoitukseen että en tiedä missä mennyt ja kenellä? Vaimo ajaa ja kaveritkin lainailleet. Eli ei ollut osoittaa "törmäyspaikkaa" eikä ns. ulkoisia vaurioita ollut havaittavisa. Perään vielä kysymys että onko joku kenties hitsaillut/vahvistellut runkoputkia? Vai häätyykö hakea uusi pyramidi?
     
  2. turboapc

    turboapc Well-Known Member

    Eikös se korjaamo ole tuossa aika isossa roolissa. Jos korjaamo on sitä mieltä että ei ole väsymismurtuma niin miten se vakuutusyhtiön edustaja on tässä asiassa viisaampi?
    Pitäisiköhän korjaamon pyytää kaveri heille töihin kun on noin pätevä?

    Tämä vain minun mielipide ja ajatuksena heitin :)
     
  3. Reverend_

    Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

    Eikös tuo pyramidi ole melko herkästi hajoava osa, joillakin saattanut mennä aika nopeastikin putket poikki sopivassa reittiajossa...? Toisekseen minulle ei aivan istu päähän miten alatukivarren runkokappaleen murtava voima voisi välittyä pyramidiin..?
     
  4. Mika_R

    Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

    Mikä vakuutusyhtiö?
     
  5. matsooni

    matsooni Lynx rave 600 2013

    Mulla on hitsattu pyramidi ollut vuoden paikoillaan kilpailukäytössä ja hyvin kestää. Sinne alatukivarsien kiinnitykseen kannattee laittaa vahvike pelti mikä on lynxeissä vakiona, maksaa 20e.
     
  6. sdi-600

    sdi-600 Well-Known Member

    Täältä löytyis ehjä pyramidi jos vielä tarvetta niin laita yv
     
  7. Jyskytti

    Jyskytti Member

    Vakuutusyhtiö on pohjola. Laittelivat huollossa uuden pyramidin ja ne tukipellit molemmille puolille eteen ja vaihtelivat väljiä niittejä muutaman. Taas mennään kausi loppuun...ainakin näiltä osin. Ensi viikolla leville viikoksi ilmastonmuutosta edistään.
     

Suosittele tätä sivua