Scandic Snow Tour Suomussalmella KEVÄT 2008

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä suomussalmi, 16/11/07.

  1. Kelkkajäppis

    Kelkkajäppis AC XF 8000 HC EXiä 600 Rave -10 F6 -07 &ZR600 -99

    Re: Scandic Snow Tour Suomussalmella tammikuu 08

    Ilmottauduttu o ja lunta tuloo pirusti liukkaat kelit huomenna ajella... Eiku mukaan vaan ketkä kynnelle kykenöö... Esson rannasta kuulosti 9 aikaan lähtö olevan ku tänään kävin hotellilla... Eli ei hotellilta ku ei kuulemma kaikki kelkat sovi pihhaan... Jännittää jo... ;D
     
  2. TTM

    TTM Well-Known Member

    Re: Scandic Snow Tour Suomussalmella tammikuu 08

    Äsken oli 70 ilmottautunutta, tästähän hyvä tulee.
     
  3. Jooman

    Jooman PRO RMK 850 3” -19, Tundra 600 EFI ES -21

    Re: Scandic Snow Tour Suomussalmella tammikuu 08

    Moron,
    Kaikki jotka ovat lähössä messiin käyvät ilmottutumassa Hotelliilla. Sieltä antavat rahoo vastaan sellasen lanketin, joka oikeuttaa einehtimiseen matkan varrella. Lähtö on Esson masemista, koska hotellin alue on aivan liian pieni ko tapahtumaan. Essolla on ryhmien vetäjillä opasteet ( taulut joissa ryhmän n.ro. Ykkönen on hätäsin eikä paljon taukoja pitele; ajaen koko turneen )
    Lunta on varmasti riittävästi ja lisää tulee koko ajan. :D
     
  4. N-duro

    N-duro docker

    Re: Scandic Snow Tour Suomussalmella tammikuu 08

    Hienoa että tällästä järjestetään. Kaikki vaan reissuun. Itse harmikseni en taida keretä - palaan reissusta suokkulaan vasta 9 aikaan, mutta jospa se lähtö viivästyisi sen verran, että kerkeis mukaan :)
     
  5. Juusokki

    Juusokki Indy 600 129'

    Re: Scandic Snow Tour Suomussalmella tammikuu 08

    Torella hyvälle näyttää, käytiin lämmittelemässä tuossa ympäristössä ja oikeen talvinen keli on, lunta on tullu reitille about 10 senttiä ja koko ajan näyttää puskevan lisää. Ekana lähtevillä on aika naatiskelua puhkoa reittiä. Huomiseen!
     
  6. kairankulkija

    kairankulkija 550 Indy Voyageur 155"

    Re: Scandic Snow Tour Suomussalmella tammikuu 08

    Ottakaahan kuvia reissulta, niittä on aina mukava kahtoa :)
     
  7. XC-

    XC- Rave 600

    Re: Scandic Snow Tour Suomussalmella tammikuu 08

    No eipä tuota pääse kun velimies lähtee, mutta kerkiääpä tuota muutenkin ajella. :)
     
  8. Juusokki

    Juusokki Indy 600 129'

    Re: Scandic Snow Tour Suomussalmella tammikuu 08

    270 km takana. oijjoi, lystiä oli. kuvia kunhan taas on kaikki kotona, nyt aika puhki. Kiitoksia järjestäjille, hienosti hoidettu tapahtuma.
     
  9. TTM

    TTM Well-Known Member

    Re: Scandic Snow Tour Suomussalmella tammikuu 08

    Kiitokset järjestäjille. Vielähän on iltariennot edessä. huh huh
     
  10. XC-

    XC- Rave 600

    Re: Scandic Snow Tour Suomussalmella tammikuu 08

    Tyhjillä tankeillako ne jamahamiehet oli lähteny kun kuulema menovesi loppunu ennen hossaa jo :eek: :)
     
  11. Jarzii

    Jarzii jahka vielä joku päivä

    Re: Scandic Snow Tour Suomussalmella tammikuu 08

    Kiitoksia vaan järjestäjille, vetäjille ja kanssakelkkailijoille. Mukavata oli ja järjestelyt toimi hyvin. Ens vuonna uusiksi. :)
     
  12. TTM

    TTM Well-Known Member

    Re: Scandic Snow Tour Suomussalmella tammikuu 08

    Jotkut lähti vissiin tyhjillä tankeilla, ja oli siellä muutkin merkit edustettuna. Toiset ajo hossaan 20l (13,8l/100km) minusta ei paha.
     
  13. N-duro

    N-duro docker

    No onko TTM:llä ja kumppaneilla paikat kipiänä?
     
  14. slater

    slater pimpattu nytro

    Piti emäntä huutaa vessaan perse pyyhkimään ja apuna tunkkaamaan pytyltä ylös, elikkä hakattu olo on. Tattis kaikille järjestäneille ja kanssa mukana olleille. Kelekassa riitti ape ukolla ei. Elikkä ruokailu olisi pitemmällä 270 km safarilla olla jo hossassa. Liekö kuski sitten ollunna liika iso ruokanen ku meinasi poffoori loppua ennen piispajokivarren eines pistettä. Mainosta ja tiedotusta ja tiedon kulkua kehitellä etteenpäin, niin homma toimii. Toimi toki näin eka kerran tapahtumaksi mallikkaasti näinkin. Revin raato imi n,18,5 sataselle, jotenka ei todellakaan paha 100+ kokoisella kuskin massalla. ;D Ja kevväällä ajetaan toki uusiksi jos järvilehon poeka haluaa.
     
  15. TTM

    TTM Well-Known Member

    Kyllä on kelkalla ajettu kypärä päässä, niska ja selkä jäykkänä, muuten ok.
     
  16. Juusokki

    Juusokki Indy 600 129'

    Njaa, reppu on pieksäny lapaluut murskaksi, oikean koiven takareisi on tuossa kramppaillu jo ennen safaria ja jalka on nyt aivan puupökkelö. Selkä tuntu olevan kans vähän kipiä, kun ei enää päivällä oikheen innostanu tuolla reitillä paukuttaa, kiltisti kierrätti kaikki kuopat. Kevyemnpi kypärä hankintaan tai sitten kovalaisen niskatuki ois bueno. Jaaa vasemmassa korvassa lievä kuulovaurio, kun tuppaa nuo Skiidoot keskellä tietä päästellä kummallista pauketta.... ;)

    Joo TTM;n kanssa tais desimaalilleen saman verran löpötintä kulua, joten ei ollu huolta bentsiinin loppumisesta. Tais vaan ykkösryhmän pojilla olla niin kiirus, että unohtu kelkan ruokkiminen taukopaikoilla. Itvuttaa vaan kun nuo rotaxin ruiskupöntöt näkyy vähemmällä kulkevan ku OIKEET nelarimöhköt!

    Kehitysideoista tuli mieleen tosiaan markkinointi etelän ja tänne oulun suunnalle. Siellä on pojilla liipasinsormi herkkänä tähän aikaan vuodesta, kun ei oo päässy ajamaan metriäkään ja jos "kohtuullisen" lähellä tarjoutuu tällainen mahdollisuus isolla porukalla päristellä hyvissä olosuhteissa. Tämän vuoksi myös reitistö kannattaisi laittaa priimakuntoon, mikäli vain suinkin mahdollisuuksia on. Itte on oo koskaan tuota pylpyrää kiertäny noin huonossa kunnossa olleella reitillä ( ja noin lujaa....). Markkinointia sekin, missä kunnossa loistavat reitistömme ulkopaikkakuntalaisille "myydään".

    Samoin lähtöjärjestystä kannattaa ehkä miettiä, viimesenä tulevilla oli välillä enemmän kangasta ku lunta näkyvillä ja Legendimiehille saatto olla pikkasen liikaa se röykytys jonon hännillä.

    Muuten järjestelyt, taotukset jne jne jne toimi hyvin eikä turhaan köpöstelyyn juurikaan homma kosahtanut. Lisäksi ainakin 2 ryhmän keulakelkalla oli tasasen tappava vauhti päälle, joten ilo oli päästellä myös häntäpäässäkin ilman jojoilua. Ens talvena uudestaan tuplaporukalla:).
     
  17. Ukko

    Ukko Ukki

    Joo kiitosta vain järjestäjille!! ja tietysti myös matkaseuralle mukavasta päivästä.
    Kyllä se tuo vanha ei oo mikää vauhtikone enää ::) Jalat hellinä ettei kävelemään kunnolla kykene, hartiat ihmeen "terveet", hirvittää huominen ku yleensä toinen päivä on pahempi :p
    Van eiköhän täskäkin hencisssä selvittäne. Toivottavasti saavat pian lanattua tuon ajetun reitin, senverran pahkka taisi jäähä, ettei heti tee sinne mieli.
     
  18. Jooman

    Jooman PRO RMK 850 3” -19, Tundra 600 EFI ES -21

    Moron,
    Ihan hyvä että laitatte palauttetta tänne. Järjestävällä osastolla ko homma oli ensimmäinen kerta. Jukka on pyörittänyt hommaa siellä Ukko-Hallan maisemissa muutamana vuonna.
    Reitit olivat kokonaan lanatut lähes vuorokauden/pari aikaisemmin. Ensimmäisen ryhmän vetäjänä ajoin Myllylahden reitille välillä niin umpea etten nähnyt reittiä suoosuuksilla räntäsateessa välillä ollenkaan. Oli Snow-way saanut todella hyvin kaikki valtaojat täytetyksi ja baana ei olisi voinut olla paremassa kunnossa niillä lumilla. Kelkan kulutuskin oli sitten sitä luokkaa, että tankki hörppäsi tyhjää Hossan jäällä.
    Vetäjät pitävät palaverin parin viikon sisällä, mutta nyt on puhuttu jo sellaisesta mahdollisuudesta, että kakkos/kolmosporukka voisi lähteä kiertämään lenkkiä vastapäivään niin ykkönen saisi sitten luukuttaa kunnon patikkoa loppupäivästä.
    Kaiken kaikkiaan tapahtumassa oli 80 maksanutta matkaajaa ja muuten reittiä kiersi osittain edeltä noin 15 -20 muuta kelkaa. Siihen kun lisättään vielä viikkoajot päälle niin ei ole ihmekkään että isänmaan kuntta ja kangas siellä jossakin jo pyrki näkyviin.

    Kiitoksia omasta puolestani kaikille, minulle jäi tapahtumasta pääosin hyvin positiivinen kuva. ( kehittämistä toki on.) Sain dragonini vasta tiistaina ja lauantai iltana mittarissa komeili tasan 600 km. Omalta kohdaltani räväkin mattomopokilometrien keräily näille lumille vuosiin on alkanut.

    Palataan astialle. ;)
     

Suosittele tätä sivua