FX Nytro RTX keskustelu

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 25/3/07.

  1. Ike

    Ike RossiMaksi

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Testissä kait oli sama yksilö molemmisa lehdissä (TM ja MK)

    Oisko saanut sitten osumaa...

    Ike
     
  2. maroach

    maroach RMK800 '14

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Minuakin kiinnostaisi nimenomaan että onko kaikki Nytrot samanlaisia kuin lehtien testeissä oleva kelkka, vai oliko siinä ko. yksilössä jotain vikaa. MK-lehdessähän useampi henkilö epäili että tuossa yksilössä olisi ollut jotain vikaa, sillä keväällä ajetuissa ei ilmennyt samaa ongelmaa. Vai onko noihin tehty jotain muutoksia kesän aikana? ???

    Nytrojen omistajat/tietäjät, kertokaa vain ihan rohkeasti. :D
     
  3. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    No, toisaalta TM testasi myös toista kelkkaa koska epäilivät itsekin, josko olisi yksilövika. Saattaahan se olla, mutta sama vika oli myös toisessa yksilössä. MK-lehti arveli joko yksilöviaksi tai sitten että tehdas olisi tehnyt kevään jälkeen kelkkoihin jotain muutoksia mikä aiheuttaisi tämän. Olivat yrittäneet säätämällä poistaa ko. ongelmaa, sekä myös osia vaihtamalla.
     
  4. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Mainitsin tähän topikkiin tosta vetelyominaisuudesta jo joulukuun 3. kun pääsin kaverin nytroa kokeilemaan. En usko että tuo on mikään yksilö"vika", varsinkaan jos sille on jo löytyny ratkaisu.

    Itte en odottelis mitään maahanjuojien kikkoja, molikat irti ja sorviin vaan.
     
  5. JVRE800

    JVRE800 LYNX RE 800R E-TEC

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Eipä taida olla mikään yksilövika. Tuossa kävin viikonloppuna Pudasjärvellä ekan kunnon reissun kelkalla ja vetelee aika kovasti tuo minunkin peli. Patikossakin kun piti vauhtia enemmän niin saattoi heittää patista ihan vinoon... Reissun aikana säädin alustaa muutenkin ja yritin saada sitä pehmeämmäksi. Kun pudotin suksipaineita vetely hävisi aika lailla. Minun kelkassa tosin vetelyä saattaa aiheuttaa 25 cm kovapalalla varustetut ohjainraudatkin. Ne täytyy vaihtaa miedompiin rautoihin kunhan kerkiää.

    Tänään vein kelkan ensi huoltoon. Samalla simmittävät alustan ja suksikepit pehmeämmiksi. Laitatan pailakkaan myös korotuspalan tankoon ja pohjapanssarin. Sorvauttavat samalla ne ylätukivarsien pallonivelet kohdilleen. Eiköhän se sitten pitäisi pelittää...
     
  6. Ike

    Ike RossiMaksi

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Mk:n foorumilta :

    "Jep meillä oli sama peli kuin TM:n porukalla. Se oli todellakin osunut johonkin ja korjattu, mutta vika ei ollut "kieroudessa" vaan Nytron tukivarsien mitoituksessa.
    Maahantuoja on löytänyt asiaan lääkkeet ja Yamahan saa kuuleman mukaan kulkemaan vikuroimatta ihan pikku modauksella."

    Oisko sittenkin toivoa?

    Ike
     
  7. BenZo

    BenZo Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Jep jep  ;D

    Nyt on kelkka vaihdettu ja luovutus perjantaina, laittavat samalla siihen nimenomaan tuon Camoplastin nastamaton  8) kestää tai ei, aika näyttää. Täällä oli kuitenkin jollakin ihan kovasarjan kuskilla kestänyt oikein hyvin, ei nastan nastaa irti ja maton kuviopalat jopa paikoillaan   :D Ja mitä tulee noihin vetelyihin, tehtaan bulletiini kuulemma aiheesta jo tullut ja uudet vaihdetaaan kunhan saavat niitä jakeluun.. ::)  Noh eniwei, luotan kuitenkin Yamahan kykyyn hoitaa homma kotiin.  8)
     
  8. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    No on ;) Mutta, Nytrosta puhuttaessa pitää muistaa, että kyseessä on täysin uusi malli, ja kuten hyvin tiedämme, jokaisessa uudessa mallissa on aluksi ongelmia jotka ratkeavat yleensä seuraavaan vuosimalliin mennessä. Eikä minun mielestäni Nytrossa kovin paljoa noita ongelmia ole ollut, ja jos tuokin on jo ratkaistu, niin hyvä on. Harmi kun en itse ole tuota päässyt ajamaan, joutunut vain tutuilta kysymään kommenttia, jotka on päässeet jossain pohjoisessa ajamaan.
     
  9. Mr Cool

    Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Tässä NYTRO keskustelussa näyttää kovinta meteliä pitävän ne jokka ei oo ko. kamppeella ajaneet metriäkään.   ;D

    Ja kyllä Yamahan maahantuoja vastaa tehtaan kanssa huutoon. Korjaavat viat pois .
     
  10. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Kait se on pakko, kun ne jotka ovat ajaneet eivät ole poikkeuksia lukuun ottamatta asioista mitään kertoneet. Vilkaiskaapas vaikka Catin, Lynssin tai Ski-Doon palstoja. Siellä asiat selvitellään läpi, pidetään muut ajan tasalla ja jaetaan neuvoja. Tästäkään asiasta yhtä Ski-Doo kuljettajaa lukuun ottamatta kukaan ei ollut hiiskunut mitään vaikka asian olivatkin huomanneet. Tietysti tämä on makuasia, voihan se olla parempi pantata tietoa ja kiilloittaa uuden mallin julkisuuskuvaa. Mielestäni Nytro kestää uutena mallina hyvin tällaiset, pienet "ongelmat", turha niitä on salailla.
     
  11. wäinö

    wäinö Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    jos vanhat merkit paikkansa pitää niin kyllä ne viat maahantuojan toimesta on viimeistään toukokuulla korjattu... ;D
     
  12. samueeli

    samueeli New Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    mula on nitro mtx ja olen todella tyytyväinen
     
  13. PKE

    PKE Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Jokos JNytro ja Benzo on päässyt testaamaan lyhennetyillä yläpalloilla?
     
  14. BenZo

    BenZo Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    En ole vielä, saan kelkin perjantaina, mut sit kyllä lähtee ;D ja kommenttia pukkaa ;)
     
  15. exmxzx

    exmxzx Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Minun Nytrossa nyt noin 500 km. Kelkka vikuroi, kuten TM testissäkin. Myyjä otti yhteyttä ja kertoi, että kelkan keulaan tulee päivitys. Tein sen päivityksen itse ( vähän sorvataan yläpallo niveltä ja auraus uusiksi) Nyt on vakaa ajaa ja ohjaus myös keveni, vaikka jousituksen säätöihin en kajonnut.
     
  16. Miro_T

    Miro_T Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Mitenkäs nuo nytrot on muuten pelittäny, onko ollu alustan ratkeamisia tai muita ongelmia? aika pienillä lastentaudeilla on uus malli pukattu markkinoille jos yläpallonivelet ja kylmät kahvalämppärit on ainoa on ongelma .. ;D
     
  17. PKE

    PKE Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Hyvä juttu, että noin helposti on homma kunnossa.  :)

    Ja esimerkillistä toimintaa myös myyjältä, että ilmoitti asiakkaalle! Toivottavasti kaikki kauppiaat toimisi näin, eikä vaan odota, että asiakas tuo pelinsä huoltoon ja korjataan vasta sitten. Siinä on kuitenkin jo pitkä pätkä kilometrejä ennen sitä huoltoa.
    Ja täälä foorumilla kun ei kovin montaa Nytro kuskia ole, eli tieto ei täältäkäsin kovin montaa omistajaa tavoita. Nytrot kuitenkin myytäneen pääosin aavistuksen varttuneemmille kelkkailijoille, jotka eivät pahemmin nettijutuista piittaa. ::)
    Mutta ehkä sille ajokaverille vois antaa vinkin, että "jokos sulla on yläpallopäivitys tehty?"... Saattaapa ukko tarjota kaffeet seuraavan kerran nähdessään. ;)
     
  18. exmxzx

    exmxzx Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu


    PIENI VINKKI! tein sorvin keskitysporalla pienen kolon nivelen ulkoreunaan. Jos näin joutuvat muutkin sorvaajat tekemään, niin siitä on helppo nähdä mihin kelkkaan muutos on tehty.
     
  19. Fiiberi

    Fiiberi Guest

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Sunnuntaina koeajamaan päivitettyä Nytroa.
     
  20. BenZo

    BenZo Well-Known Member

    Vs: FX Nytro RTX keskustelu

    Dodii, nyt on ensimmäiset 27km ajettu Nitrolla. Eikä me olla villihevosia! ;D

    Tunne on lähinnä kuin mustangin selässä olisi ;D (en ole muuten edes ratsastanut kuin 8v. vanhana joskus ennen aikaa miekka ja kypärä). Vikuroi mitä vikuroi, mutta se mitään haittaa, tietty jos saa vakaammaksi niin se on vaan hyvä. Mutta mutta, uskokaa tai älkää, mielestäni se on paras kelkka jousitukseltaan mitä olen koskaan ajanut :eek: . Pohjaamaan en onnistunut sitä saamaan, ilmalennot tasapainoisia ja alastulo napakka ja tasapainoinen myös. Nytro keventää keulaa tosi mukavasti, vastaa kaasuun, tosin Ulmeriin olin jo tottunut ja nyt taas paluu lähtöruutuun, ja kiihtyy ihan sikana (nastamatto tosin). Toki tuo uusi ajoasento vaatii hieman totuttelua, onhan se uusi tilanne kun voit ajaa seisaaltaan kaikki sikapatikot läpi ja niin muutes, voit valita istutko vai seisotko, ei väliä oikeastaan, se vaan menee ja syö patit tehtaan perusasetuksilla, mitään en ole vielä säätänyt. Niin muutes, en ole mikään neuvolassa punnittava. Hei vielä yks juttu, tosiaankin housujen kastuminen voi olla mahdollista sillä ajaessa, nimittäin ihan sisältäpäin :p, sen verran kovaksi tahtoo nopeus nousta näillä urilla. Pidän, pidän todellakin kovasti, miun maun mukkaa ehtottomasti ;D

    Alkuviikosta päivitys palloniveliin ja sitten siitä hieman tarkemmin.

    P.S. Tuo hevos vertaus ei ollut oma, vaan kaverini kokeili pienen pätkän kelkkaa ja totesi suurinpiirtein näin: "J...lauta, tuo on niinkuin hevonen ja tää on ihan kuin lehmä" Ja merkki kuitenkin sama ja eroa vain 10 hp ja malli.
     

Suosittele tätä sivua