Pollen sähköt? KIIRE KIIRE

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä huskelinen, 30/1/08.

  1. huskelinen

    huskelinen mxz 440x -07/600 mod

    Miten olette kytkenyt sähköisiä lisälaitteita polariksiin(esim pakolämpömittarit/tiedonkeruut) kelkka on proxr800 ja joka paikasta tulee vaihtovirtaa, onko laitteessa mitään paikkaa mihin tulisi tasavirtaa?????
     
  2. Dragon600HO

    Dragon600HO Guest

    Ei tule mistää tasavirtaa. Esim. Digatronin tarvitsen kaksipiuhaisen virtajohdon.
     
  3. DOO

    DOO Well-Known Member

    JEP :)

    Ei tule täyskanttista tasavirtaa. Mutta  puh. laturit hyvät  GPS:t, jotka sietävät  5-26 V  jännitteitä  toimivat  hyvin. On  kokemusta. Paremman tuloksen saa kun laittaa pienen tasasuuntaajan väliin. Ei ole  kovin ihmeellinen laite. Sitten  tulee  hyvää täyskantista  tasavirtaa. Pulmaksi jää vielä  suuri jännitevaihtelu,  aina  alas  4,5  volttiin,  kun on kahvanlämmittimet  päällä. Siitä  sitten pääsee eroon  vain akullisella mallilla  tai  pienellä  NI-CD  tail  Litium  LiPO  akuilla , joille pitää samalla rakentaa oma kiinteä  laturi.

    DOO
     
  4. pasiy

    pasiy Polaris IQ 550 Shift

    Digatronin, ainakin kelkkaan tarkotetuissa malleissa, on pieni akku itsessään. Ne tarkoitettu nimenomaan tasaamaan virtaa.
    Eivät hirveän montaa minuuttia jaka näyttää lukuja näytössä.
     
  5. SoulBender

    SoulBender Well-Known Member

    Polarikseen on saatavilla DC- Out sarjaa, joka pitää sisällään pistokkeen(kokoa tupakansytkä), tasasuuntaajan ja kondensaattorin. Tuon konkan ku korvaa akulla, niin pitäis alkaa syytään tasasta virtaa. Toki konkallaki tasasta pukkaa, mut lisälaitteet ei sitte pelaa ku kelkan käydessä. Siitä en oo ihan varma et muuttaako tuo koko kelkan sähköjärjestelmän(sytkä lienee oma piirinsä) tasajännitteelle, mut on semmonen tune et pitäis muuttaa, ku kuitenki tasasuuntaaja kytketään heti regun perään :)
     
  6. JanneH78

    JanneH78 New Member

    - aika helppo tehä sellanen ac -> dc pulikka ite. googlesta ohjeet ja vaikka partcolta tai bebekistä osat.
    - ja ainakin mulla digatron on valmiiksi jo ac malli joten itse en tarvinut siihen mitää erikois johtoja. kelkka pro x 440 neste 2003
     

Suosittele tätä sivua