Ski-Doo 2007

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Redown, 24/1/06.

  1. Generation X

    Generation X Active Member

    Paluuvaimennusta, ehkä pitää modata pelitossuja. ???
     
  2. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    jatkamma xrs keskustelua uudessa topikissa niin löytyy näppäremmin tietoa. Pietään tää topits kaikkia malleja koskevana.
     
  3. Viikinki

    Viikinki Kasipätkä pätkä-Xterrain!

    HEI!!!

    KUKA ON TILANNU JO UUSIA MALLEJA???

    ...alkaa olla aikamoinen kuume uuteen 600-Reneen! :-\
     
  4. Max Hoover

    Max Hoover New Member

    No tulihan tuo uusi 600 X-RS tilattua viime viikolla  ;D. Luovutus kuulemma viikolla 51.
     
  5. J u k k a

    J u k k a Summit 850 X

    Kuumetta pukkaa... pitäs v-loppuna käyä brp:n roadshowssa kattelemassa minkä tilais ens talvelle. Mielessä pyörii tuo 600 reino tai toisena vaihtoehtona ois lyne RE tai RC 600. Mitenhän nuo uudet pätkälynet menee ummella 38mm lapulla. Reino vois olla kuitenkin parempi vaihtoehto kun tulee ummella ajeltua aikalailla.
     
  6. tepa

    tepa ski-doo mxz x-rs 600 sdi -07

    MITÄ ??? vasta viikolla 51, kun tossa myyjät sano että tulis jo lokakuun lopulla n.vko 43
    en oo vielä kauppaa tehny x-rs 600 sdi:stä,himoittais kyllä kaiken eniten tulevista malleista
     
  7. challenger

    challenger challenger

    Pistin pappa Tundran vaihtoon, ja otan tilalle Summit 600 SDI:n. Saa nähdä miten sitten äijän käy. tundra on hieno kelkka sinne minne se on suunniteltu, mutta...
     
  8. Kelkkaman

    Kelkkaman --??--

    Kyllä maahantuojan mukaan 600 Xrs,ssät pitäisi rantautua alkuperäisten suunnitelmien mukaan, soitin tänään brb,lle ja ei ne ainakaan olleet tietoisia että toimitukset myöhästyisivät.
    Maltti on valttia ;)
     
  9. rehto

    rehto Well-Known Member

    Onko 800 powertekki vanhentunutta tekniikkaa vai vanhaa ja varmaa tekniikkaa? Ilmeisesti renegadeen tulee juuri tämä kone eikä uudempi.
     
  10. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Kyllä tuo 800 PowerTek on vielä ihan toimiva moottori, ei sitä vanhaksi vielä voi sanoa, joskin toimivuuskin on vähän niin ja näin... Moottori on hyvä, vääntävä ja riittävän pirteä, myös kehittynyt ohjausjärjestelmä saa kaasarikoneenkin toimimaan hyvin ja pienellä kulutuksella. Kulutus (ketä se sitten kiinnostaakin) on vain vähän suurempi kuin 600 SDI-moottorissa. Kestävyys samalla tasolla kuin 600 Rotaxeissa, eli ei niitä maailman luotettavimpia, mutta tulee toimeen, ainakin minä kun pidän kelkkaa vain takuun ajan ;D
     
  11. Sape

    Sape Polaris indy 400, Axys RMK & Winha

    Kai sitä ens talvi vielä samoilla haalareilla mennään?

    ;D
     
  12. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Ajopuku pysyy samana ( Catin crossipuku ), mutta niinkuin avatarin alta näkyy, kelkka ja merkki vaihtuu... Juuri tuolla yllä mainitulla moottorilla varustettuun laitteeseen. Täytyy vain toivoa, että kone kestää nipussa ja jos hajoaa, niin saavat nopeasti kuntoo ja minulle siksi aikaa lainakelkka.
     
  13. Heimo Paila

    Heimo Paila Summit X -17

    pari kiperää kysymystä asiantuntijoille: 07 malleissa näyttää olevan poikkeuksetta nuo 440/racing jakkarat, saako niihin tuon entisen 1+1 kartturin penkin heittämällä kiinni vai onko uusittava koko penkki että lisäisutimen saa paikalleen? ja toinen, käykö kaikkiin reveihin sama pohjapanssari, vm. 03-07?
     
  14. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  15. Heimo Paila

    Heimo Paila Summit X -17

    arvelinkin että kyllä se hemmo tietää... ;) mikäs siinä lisäpenkissä sitten mättää? onko tosiaan niin että menee koko penkki vaihtoon vai onko uusiin malleihin tulossa kokonaan erilaiset kiinnikkeet siihen repsikan jakkaraan vai tuleeko kokonaan uudenmallin lisäpenkki? kovasti kuvastoissa kuitenkin mainostetaan että sen 1+1 istuimen saa lisävarusteena melkein kelkkaan ku kelkkaan....
     
  16. Fiiberi

    Fiiberi Guest

    Mun arvaus on, että noihin 07 mallisiin ei tule mitn kahdenistuttavaan viittaavaakaan. Sen verran urheilukelkkailu-henkinen on tulevien mallien markkinointistrategia----> Agressiiviset teipit, aina vain lähemmäs kohti kilpuria jne. eli kilpuri-look-a-like.
     
  17. €ncore

    €ncore Lynx Rave RE 600 HO -07, KTM EXC 125 -03

    Ei pelkääjän penkkiä saa kiinni -05 eikä -06 REVeihinkään joissa on racing istuin vaan jos pelkääjän halusi mukaan niin piti vaihtaa koko penkki 1+1 istuttavaan. Ei tuossa 440:sen penkissä ole myöskään mitään kiinnikkeitä penkin takaosassa samaan tapaan kuin noissa 05-06 racing istuimissakaan.
    Lisävarusteena toki saa sen 1+1 penkin, se on kokonainen penkki ja hinta sen mukainen :)
     
  18. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Itsekkin tuota 1+1 penkki juttua paikalliselta "piirimyyjältä" tiedustelin ja tosiaankin tuohon penkkiin sitä ei saa. Mulle kerrottiin että kustannuksia penkinvaihto tekee 300€. Tuohon hintaan varmaan se on vaihtohinta jolloin racing -penkki penkki ei tule mukana.
     
  19. Petr

    Petr Rene BCX 600

    Jo vain vaihtui pois Rave 800, kun tilasin uuden Renegade 600:sen, toivottavasti pelittää eka Kiito kunnolla.
    Eipä ole ollutkaan farkkumalleja sitten, kun hukkasin v. -91 Polle SKS:n - on saattanu kyllä nuo puolipitkät vehkeet hieman muuttua ajan saatossa... :)
     
  20. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Tuosta "racing"penkistä vielä pikkukommentti..

    Kattelin tuota mk-lehen testiä ja ihmetytti kommentti että penkki on kova.. Ainakin jos vertaa 440 penkkiin niin tuo XRS:n penkki on sohva! Mun mielestä se vois olla vähän tukevampikin, tai ainakin vähän korkeampi. Ajan saatossa veikkaan että se läsähtää tunnelia vasten ;D Mut ei kannate ainakaan sen takia hyllyttää kelkkaa, että epäilisi voiko tolla "kovalla"penkillä ajaa ;)
     

Suosittele tätä sivua