Kelkka ruttutukusta

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä paavo, 31/3/06.

  1. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Että voiko kelkka enää huonommalla piolla olla ko mittään ole voitu korjata. :-\
     
  2. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    on nuista osa kyllä korjattu ennenku sattu pikku kolari ja avk vei mutta silti.
    Olis avk pitäny huomata joku takarungon vääntymä yms isompi vika :-X
     
  3. rotax494

    rotax494 yamaha warrior,aktiv karibo88

    http://www.autovahinkokeskus.fi/sivut/detail.asp?id=96707#

    mikähän tarina tähän liittyy?ympärivaurioitunut mutta kuvissa ei näy kovin pahasti
     
  4. keilukka

    keilukka Polle talli

    Ei se AVK kelkkoja lunasta eikä tee tarkempia vauriokuvauksia.
    Vakuutusyhtiön hommia ne on.

    AVK vain välittää ja tekee bisnestä noilla. Ja eikä ota mitään vastuuta tavarasta.
    Vaikkakin oikeasti joutuvat ottaa jos alkaa liikaa poiketa kuvanmukaan ostetusta (esim. riisuttu varusteita pois: Kuomu, penkki).
     
  5. PEKSU

    PEKSU Well-Known Member

    Reijästä puheen ollen ei paha eli ei veto hommia vahvike päälle ja that`s it ja lelulujen vaihto soon siinä toki matto ja jotain
    maalausta ja fiksausta
     
  6. cpcp_3pa3pa

    cpcp_3pa3pa Terhi

    itse olen hommannut 3 kelkkaa avk:lta. viimekesänä hommasin 440x revin hintaan 2100€, vasemman puolen tukivarret ajettu mutkalle ja poikki. muovit oli muuten ehjät, paitsi etupuskuri, runko oli sujahtanut moottorin alta aavistuksen. Tilat ja puitteet on laittamista harrastaa, joten purin kelkasta kaulan, oikaisin rungon mitan kanssa just suoraan, korjautin tukivarret levyseppähitsarilla (löytyy onneksi samasta taloudesta.. :D) joka vaihtoi taipuneiden putkien tilalle uudet vahvemmat putket.. rykäisin kelkan kasaan ja tein samalla parit muutokset, pöllyyttelin ensilumet ja möin hintaan 3800€ omat työtunnit ja 160€ uusiin osiin, ei paha?

    nyt talvella hain kaksi kelkkaa, joista toinen menee osiksi ja toisesta kokoan itselleni käyttöpelin. osia on omasta takaa jo 3 kelkan verran, joten varaosat eivät kyllä lopu. purettava kelkka oli melko huonokuntoinen, vaikka kuvien perusteella oli hyvä, kun taas kuvien perustteella huono kelkka oli erittäin hyväkuntoinen ja vähän ajettu priimayksilö (ilman pieniä kosmeettisia keulavauriota :D) avk:lle tulee kelkkoja, mutta totta: -parhaat menee ennen, kuin edes kerkeävät nettiin, itse kuitenkin olen kaikki kelkkani bongannut netistä ja ottanut jokaisen kanssa pienen riskin ja ostanut pelkästään kuvien perusteella, jota en kyllä suosittele ainakaan, jos on autoa tai pärrää sieltä ostamassa.

    Jos mäihä käy, saatat saada tosi hyvän kelkan, jos ei käy, saatat saada maailman paskiman kelkan. :-\ huhhuh, tulipa taas tekstiä.
     
  7. keilukka

    keilukka Polle talli

    Työkaveri ostaa noin 3-6 laitetta vuodessa.
    Osa menee miinukselle ja osalla nettoo. Mutta noi hommat eivät vielä päätyötä rahallisesti sivuuta. ;D

    Vissiin vuoden ollut kaksi skootteria työnalla ja muutama myynnissä. Rahaahan niissä joskus makaa kiinni mukavasti jos autoja seassa.
     
  8. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Tyhjentääkö ne AVK:lla kelkoista 2t-öljyjen ja bensan lisäksi jopa ketjukotelon öljyt, kun vekotin otetaan tontille? Sain oman rojektini vihdoin takaisin nippuun ja rupesin vielä ketjukotelon öljyjä vaihteleen, niin eipä siellä ollut mitä ottaa ulos! Kotelo ja sen ympäristö olivat ulkopuolelta täysin kuivia, joten ei heti tullut vuotokaan mieleen ja eiköhän tuo olisi kuivana jo leipassut kunnolla jumiin...Mutta onko muillakin tyhjennelty ketjuöljytkin ruttutukussa?
     
  9. Vilho

    Vilho freeride

    Eiköhän ne tyhjennät kaikki nesteet pois.
     
  10. cpcp_3pa3pa

    cpcp_3pa3pa Terhi

    ei ainakaan ennen ole ketjukoteloista otettu öljyjä pois, myös nesteet on yleensä. vaikka kuvauksessa sanotaan, että kaikki tyhjennetään, niin kelkkojen osalla ainut neste, mikä on tyhjennetty on bensa. sama menettely sekä pirkkalassa, että espoossa.
     
  11. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Mun vehkeestä oli kyllä kadonnut bensan ja ketjukotelon öljyjenn lisäksi 2-t öljyt tuorevoitelusäiliöstä. Kerkesin jo nykästä 5 sekunniksi käymään, kun innoissani tutkailin uutta laitetta, vaan onneksi saman tien hoksasin tarkastaa öljysäilliön, joka oli muutamaa pisaraa vaille tyhjä. Ei kai se auta, kun käydä ensilumilla toteamassa tuon ketjukotelon pitävyys tai sitten huudattaa tovi pukissa. Eihän se ole kuin parin tunnin homma sitten tarvittaessa vaihdella stefat ja kopan tiiviste...
     
  12. Jontu !

    Jontu ! 600 mxz, 250cc lyne!!

    Joo kyllähän ne nuista yleensä nesteet imee pois tai bensat ainaki.. ite oon ostanu varmaan 4mopoa tuolta avklta ja kaikilla oon rahallisesti voittoja tehny..
    Isoveli ostanu kans nuita mopoja, Auton, kelkan ja mönkijän tuolta ja kaikki on varmasti tuonu massia taloon ;) Mut tosiaan on aika arpapeliä tuo netistä ostaminen ku kuvan monesti niin epäselviä..
     
  13. PEKSU

    PEKSU Well-Known Member

    Vain bentsiinit. Öljyt ym. keränny talteen ex-omistaja jos ne on finitto
     
  14. juhve

    juhve SKI-DOO mxz 600 etec irondog 2021

    ei ne tyhjää kun tankin eikai ne autoistakaan ota laatikko oljyjä
     
  15. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Sitä minäki epäilin, ettei ne ota kuin paloherkimpänä nesteenä bensan poies. Tiedä sitten miten päin tuo kelkka on kuljetusfirman rekkaan lastattu, kun oli kuomun vaahtomuoveissa asti 2-t öljyä. Oli kuulemma olllut rekka ääriään myöten täynnä, joten hyvin mahdollista, että kuski on hieman soveltanut lastatessa eikä säiliön korkki ole ollut kunnolla kiinni...
     
  16. LamsiA

    LamsiA ?

    Se korkkihan ei ole tiivis. jos kelkka on vaikka kyljellään jonku aikaa nii sisäpuolelta on kohta kuomut öljysä....
     
  17. Kake3

    Kake3 Well-Known Member

    Jos korkki ei ole tiivis, siinä on vika.
     
  18. PKE

    PKE Well-Known Member

    Kyllä siinä ilmareikä on...
     
  19. LamsiA

    LamsiA ?

    sitä minäki että vissii sitte joku tyyppivika ainaki bompan vehkeissä ku jokasessa kussee vähän se korkki. ;D
     
  20. Amir

    Amir Lynx RE 850 -20

    Semmostakin nähty, kun yhtiö lunastaa esim. korjaamolla olevan ajoneuvon vaikkapa kelkan. Lunastuksen jälkeen omistaja ilmestyy kannujen ja pumpun kanssa paikalle ja vetää bensat ym. nesteet talteen. Periaatteella minähän ne oon tänne ostanu! Ja näinhän se tietysti useimmin on, ja nykyhinnoilla monen kympin säästö!!! Ja ennen kun se lunastettu ajoneuvo pääsee perille AVK:lle, on niitä tyhjentäjiä ehkä useampiakin....
     

Suosittele tätä sivua