Etelä-Karjalan Kelkkajutustelut (ent. Etelä-Karjalan reitit )

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Catiska, 18/12/05.

  1. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Onko niitä montakin ;D
     
  2. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Mitä jos tänä vuonna yllätettäsiin kaikki ja osallistutaan porukalla safarille?? Ihan oikeasti, olen vakavissani harkinnut sitä, vaikkakin varmasti tulen katumaan jos sinne lähden. Tietty jos viitsisi vaihtaa vakio iskarit kelkkaa paikalleen, olisi meno pehmeämpää.
     
  3. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    Mukana, kuin peräpukama 8)
     
  4. unppi

    unppi Yamaha

    No ei tässä kyllä huomiseks ennätä mitenkää lähtemää. Toki me voitas joku safari lähtiä jossaki vaiheessa pyöräyttään? La iltapuolella/sunnuntaina vois vaikka vähän kurvailla
     
  5. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Joo.. Hankin jostain kissaan tuplapenkin johon voin köyttää tynnyrillisen bensaa.. Iskareista voi varmaan vaan laskea osan öljyistä pois, toimii sullekkin..
     
  6. enriikke

    enriikke Well-Known Member

    mukana myös!!!! hienoa oli lukasta tänpäivän uutisvuoksen juttua tuosta kelkkareitti hommasta.aikasemmin ko asiaan liittyvät kommentit/palautteet ovat olleet aika negatiivisia tyyliin ei missään nimessä.mutta nyt ainakin on ääni muuttunut kellossa.epäilen suuresti että vielä vuosiin asia nyyykähtää millään lailla etiäppäin,mutta positiivista että asenteet rupeavat pikkuhiljaa muuttumaan.(lehden etusivun kuvassa joku hurjapää käskyttää nytroa) :eek:
     
  7. CrossOver

    CrossOver Member

    Onkos kukaan käynyt Simpeleen suunnassa saatikka sitten lohilahdella saakka? Joko lumi riittää sähkölinjalla????
     
  8. Petteri1980

    Petteri1980 Lynx 600 enduro

    VAROKAA!!!!!!!!!!!!!!! Hossukasta-Niskalammen suuntaa kapeikon jälkee sulaa n.10m just kävin pesee siinä Lynksin pohjan yli meni vauhin kanssa onneksi oli vauhtia jo päällä valmiiksi. Onkohan joku Mulinu siinä kun sen näköinen lampi muodostunut. eli VAROKAA JA VAROITTAKAA TUTTUJA!!!!!!
     
  9. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    Olit soittanut, nukuin kun on yö työ, mutta soitan kun lähden ajelee. Huomenna reissuun jajo jännittää....
     
  10. Sabe

    Sabe X-RS


    Kävin torstaina siinä lätäkössä vesikelkkailemassa..minä en siihen ainakaan uponnut, en tiiä sit miten on muilla..
     
  11. M...

    M... Ex Polaris Pro x2 136"

    Mukava oli pikkulenkki käyä ajelee, hyvässä kunnossa reitti Kurkvuori-Mellonmäki ainakin ja eiköhän se siitäkin eteenpäin olis ollu.
    Ja sit taas oli jollai ollu ihan hiton tehokas kelkka virasojan jälkeen olevalla pyörätie sillalla...varmaan kivaa sudittaa puoleenväliin siltaa puolelta toiselle, harmivaan ku siitä on jokatalvi tullu ulkoilijoilta valituksia, et tennari hiukan lipsuu paljaalla jäällä....vink vink.
    Pitäsköhän sitä ensviikolla jo pidentää safaria ja kävis jo myllymäessä pyörähtää :)
     
  12. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Ennakkotietoa.. Näyttää vahvasti siltä, että JNO-Lappeenranta aukeaa tänään. Jos lähdette seikkailemaan, PYSYKÄÄ uralla perin tarkasti älkääkä levittäkö sitä. Tähän tietoon lienee tulee vahvistus, kunhan reitti on ajettu läpi ja merkattu.

    Ja vielä.. Jos näin käy, niin ensimmäiset pääsee ajamaan latuselle, josta on menny kaksi kelkkaa edestakaisin, joten olisi hyvä, että maltetaan sen kaasun kanssa.. Kas kun minäkin haluaisin ajaa lunta pitkin :)
     
  13. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Ja minä, palailen sinne "etelään" vasta ensi viikonlopuksi, koettakaan ajaa ihmisiksi ettei käy kuten viimeiksi. Kun saimme uran auki Lappeenrantaan, se suljettiin ennen kuin ehdin itse sitä ajaa kertaakaan :mad:
     
  14. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Latunen auki ja osittain merkattu. Lappeenrannan alueella merkit on kai saaneet kyytiä ilkivaltaisesti, mutta ajelkaa sen mukaan, että jos ette ole varmoja minne mennä, kääntykää takaisin.

    Viimeeksi todella kävi niin, että baana ehti olla auki kai pari viikkoa ja se olipi taas siinä..
     
  15. -Otto-

    -Otto- Active Member

    Tämäpä perin mukava tieto. Toivottavasti tuon ehtii joku päivä ajaa läpi ennenkuin se on a) ruovitettu mullokselle tai b) sikailtu ajokieltoon.

    Eilen tuli ajettua joutseno-myllymäki ensimmäistä kertaa uutta reittiä ja sehän oli reitillisesti ihan toista luokkaa kuin vanha peltoja pitkin mennyt reitti. Pisteet reitin puuhamiehille. Aamulla siellä oli vielä luntakin, takas päin tullessa sieltä löytyi taukoa pitämästä pari mustaa reviä ja yksi musta lynxi jotka katsoivat asiakseen lähteä joka mutkasta ja risteyksestä kaasu pohjassa.

    Kiitos vaan pojat näin jälkikäteen, ei paljoa lunta enää uralle kiihdytyskohtiin jäänyt. Ystävällistä näin vähälumisena talvena ajaa kuin heikkomielinen, niin ettei muille suotta jää mitään uraa enää ajettavaksi. Jos on pakko ajaa kuin endurokisoissa niin hankkisitte sitten edes piikit telaan ettei se sutisi kun ei näemmä kaasunkäyttöä ole vielä opittu.
     
  16. zzracing

    zzracing Lynx RE 850 -19, E-Tec 600 3300

    Jep tänään kävimme Heitunlahti - Tuohikonttori väliä hinkkaamassa...

    Täytyy myöntää että siellä on puuhamiehet tehneet reitistä parhaan, näillä lumilla ja noin heinoa baanaa HUHUH oispa muuallakin..Kiitokset tekijöille! !

    Oli muuten niiin hyvät reitit et oli oikein maailmanmestarikii liikenteessä tukijoukkojen kanssa noilla reiteillä, oliha se pakko nimmari pyytää pirkkatötterön konepeltiin  ;D
     
  17. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Oliks mestari juttutuulella? Kerta talvee taitaa meilpäi pyörii.... Enstalveks koitetaa parantaa SEOn jälkee alkavaa kuusikkoa kaivinkoneella ni on pitkä pätkä mallikelposta baanaaa :D
     
  18. zzracing

    zzracing Lynx RE 850 -19, E-Tec 600 3300

    Ei oikein ollu juttutuulella, ilmeisesti vitutti ku oli menny bensa loppumaan....ja joutu narun jatkoksi.

    Kyl tuo pätkä kelpaa muutenkin mut jos vääntöö löytyy aina noita reittejä voi viilailla...mut parhautta löytyy JO NYT !

    T, -Teemu-
     
  19. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Välillä on tainnu kelkka loppuu enne Heituinlahtee.... :D
     
  20. Koo5

    Koo5 Member

    Jep jep.
    Täs olis yks lanaajista jotka yrittää pitää latusia ajettavina välillä nakkikoppi-tuohikotti-heitunlahti, kävin juuri katsastamassa uria niin tuli juu mestari porukoineen vastaan valitteli että jarrut katoaa.
     

Suosittele tätä sivua