Kelkka ruttutukusta

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä paavo, 31/3/06.

  1. ITP

    ITP Well-Known Member

    Ei ne jätkät siellä kelkkoja kahtele, uurenkarheita autoja vaan ;)
     
  2. Ässä

    Ässä G4 RS & REX2 RS

    Eiköhän näillä kavereilla toi homma oo rehellistä työtä siinä missä kenen tahansa muunkin työ. Olen itsekin asioinut heidän kanssaan ja homma on toiminut todella hyvin ja tiedän että nämä kaverit hoitaa asiat kaikkien pykälien mukaan. Jos ahdistaa se, että toiset päivystää siellä niin ei kai kukaan estä sua menemästä kans päivystään ja luomaan samanlaista asiakasverkostoa?
     
  3. Huomatkaa että yks skiidooo on eksyny tonne moottoripyöräpuolelle...
     
  4. TeHo

    TeHo #13 2015 ZR 6000 R

  5. unppi

    unppi Yamaha

    Jaa kisakelkkoja lunastuksee ???
     
  6. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Näköjään vaativat tuohonkin kamppeeseen rungonvaihtoa. Mikäköhän idea tuossakin on, että maastoliikenteeseen tarkoitetussa pelissä pitää olla sentilleen suora runko. Tuon kriteerin mukaan olis omakin projekti vaatinut uuden rungon. Toki tuohonkin lynskiin on ilmeisesti pakko vaihtaa ainakin osa rungosta. Jos rungon korjaa huolella, niin saa helposti jopa alkuperäistä vahvemman konstuktion!
     
  7. proxfan

    proxfan PROXR 440,

    voihan sillä kisakelkallaki ajella muutaki ajoa ku kisoissa, kisojahan tav. kasko ei korvaa mutta reeni vahingot kyllä. typerää jättää numerot kylkiin!
     
  8. zzracing

    zzracing Lynx RE 850 -19, E-Tec 600 3300

    Toi RE on kyl muutoin ku uus. Meiltä päin...Naisen käytöstä. Lipasahti ojaan/puuhun katon kautta.
     
  9. Mara

    Mara Rev life

    huomaa että alkaa keväämmällä kelkan käyttö lisääntyyn ku alkaa olla avk:llakin pitkä lista mällättyjä kelkkoja.
     
  10. speedy

    speedy RS 600

    Kun noita kelkkoja kattelee, niin huomaa kyllä mistä ihmiset haluavat päästä eroon on nimittäin kolme ysisatasta fusionia listalla. ;D
     
  11. Motopete

    Motopete Well-Known Member

    Korjasin... :-X
     
  12. Gameboy

    Gameboy Well-Known Member

    mitä tässä on tullut tänä talvena ja keväänä avk:n sivuja kateltua päivittäin, niin kyllä RE:tä (vm.07-08) on ollut eniten tarjolla... ;)
     
  13. bebe

    bebe Lynx RE 600R 2019

    Miten nuo tarjoukset menee tuolla AVK:lla. Jos tarjous on alle pyynnin. Milloin kelkka myydään?? Tietyn ajan kuluttua ???

    Jos tarjoaa puhelimella onko kelkka pakko ostaa jos "voittaa" skaban?

    Kokeneemmat kertokoon...
     
  14. Skippa

    Skippa Lynx rave re 850 -20

    Ajoneuvojen ostotarjoukset
    Ostotarjoukset myynnissä olevista ajoneuvoista tehdään automyyjälle paikan päällä tai puhelimitse.
    Ostotarjouksen on oltava vähintään puolet ajoneuvon pyyntihinnasta. Tarjouksen minimikorotus alle 3500 €:n ajoneuvoista on 20 € ja yli 3500 €:n ajoneuvossa 100 €.
    Suurin ajoneuvosta tehty tarjous ilmoitetaan kysyttäessä. Tarjouksen tekijän henkilöllisyyttä ei kuitenkaan ilmoiteta. Tarjouksen peruutuksesta on viipymättä ilmoitettava automyyjälle. Mikäli tavoitehinnan tarjonneita ostajia on useampia kuin yksi, ratkaistaan asia arpomalla 20 min. kuluttua auton myyntiin tulosta.
    Arvontaan joutunut ajoneuvo on maksettava ja kuitti esitettävä automyyntiin arpajaispäivänä. Muussa tapauksessa kauppa katsotaan puretuksi.
    Ostotarjousta emme ota vastaan sähköpostin ja faksin välityksellä.
     
  15. bebe

    bebe Lynx RE 600R 2019

    Jep. Tämä tulikin luettua jo tuolta AVK:n sivuilta. Jäi vain epäselväksi, elikkäs nytkin AVK:lla on kelkkoja joista on tarjottu yli puolet pyynnistä mutta alle pyyntihinnan. Esim 3500€ pyynnistä on tarjottu 2000€. Milloin tämä kelkka myydään jos hinta ei koskaan saavuta pyyntihintaa? Kauanko avk/vakuutus yhtiö oottelee että tuliskohan parempaa tarjousta? Kesään mennessähän ne tuolta jonnekki aina häviää...
     
  16. cpcp_3pa3pa

    cpcp_3pa3pa Terhi

    avk "tarkastaa" hintoja yleensä kerran viikossa, kelkoissa yleensä hinnat laskee tiistaina tai keskiviikkona, yleensä 200-400€ kerrallaan. jos tarjoat 3500€:n laitteesta 3300€, niin avk laittaa tietoa vakuutusyhtiölle (joka omistaa kelkan) ja se päättää, että myydäänkö se sillä sinun tarjoamallasi summalla, vai ei.
     
  17. product

    product Well-Known Member

    No nyt se tuoki selves :D
     
  18. cpcp_3pa3pa

    cpcp_3pa3pa Terhi

    ei voi kyllä muuta sanoa, ku että tänä vuonna on ollu melkeimpä kaikki hinnat ihan törkeitä tuolla kelkkapuolella ja joku hullu vielä aina ostaa noita romuja? ei oo ollu kovin montaa kelkkaa, josta ois kannattanu edes tarjota, ku kolarikelkkojen hinnat on viimevuosien tasolla ja ehjien kelkkojen hinnat on laskenu melkein samaan..  ::)
     
  19. Maunusjokke

    Maunusjokke Lynksi

    Samaa juuri ihmettelin :eek:
     
  20. keilukka

    keilukka Polle talli

    Vähän kuin mainospuhe vastapelureille... ;D
     

Suosittele tätä sivua