Yamaha Phazer -07--->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä unppi, 25/9/06.

  1. propalis

    propalis rattikelkka

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    mites pystyykö nuita gt mallin iskareita huoltamaan ollenkaan ???
     
  2. TTT

    TTT Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Välitykset -07: GT 20/41 ja FX 18/41....ainakin suomeen tuoduissa malleissa.
    GT.n iskarit pystyy huoltaan... ::)
     
  3. TTT

    TTT Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Niin ja MTN 19/41T fiiberi tainnu kattella peruutusvaihteen rattaita... ;)
     
  4. Kulkki

    Kulkki Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Nykyään on RX-1 vm 2004 (joka muuten on myytävänä tuolla myydään kelkat osiossa) ja on alkanut vähän kiinnostamaan kevyempi sporttikelkka. RX-1:n ominaisuudet umpisessa ovat olleet aika kehnot.

    Miten tällä Phazerilla pääsee umpisessa?

    Muuten käsittääkseni on aika varmatoiminen peruskelkka. Tehoa on paljon vähemmän mitä nykyisessä, mutta ei sitä kaikkea 145 hp tarviikkaan :D. Ajoni on pääasiassa reitillä, mutta olisi kiva jos voisi päästä myös avaamattomalla reitillä.
     
  5. Perttu

    Perttu M8 -08

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Kannattaakos MountainLiteen vaihtaa pienenpi ratas vaikka 18 tai 17 hampaiseksi, kun eipä noilla huipuilla ole niin väliä, jaksais varmaan umpises paremmin?
     
  6. Yamkam

    Yamkam AC XF -13

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Phazeri odottaa tallissa lunta, en ole ajellut sillä vielä metriäkään, mutta siinä valossa sen laitoin (käytetty), että tuolla (38mm kuvio) matolla kulkisi umpisellakin. Reittiajoa kuitenkin tulee myös tuolla Ylläksen reiteillä ja kotopuolessakin ajeltua. Saas nähä kestääkö liut tuon maton kanssa, kun varsinkin lapin reitit välillä aika kovia pinnaltaa.

    Aika pitkään saa sahata sitä käyntiin, onkos se tämän kakspyttysen ominaisuus, vai. Edellisen kelkan Genesis 120 moottori hyrähti kyllä paremmin käyntiin. Ja noin viis minsaa saa käydä ennenkuin kierrokset laskee tyhjäkäynnille (1600rpm).
     
  7. Yahama

    Yahama X-trim SC 600 x 2

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Yritin lueskella, muttei sattunut silmään. Onko -07 FX ja -08 RTX alatukivarret samanlaiset väriä lukuunottamatta. -07 GT:ssä on vissiin erilainen kallistuksenvakaaja, mutta miten FX ja RTX? Meinasin vaan ku maksas orkkis yli 400e ja tarvikeosana ois sinisenä 95e.
     
  8. Perttu

    Perttu M8 -08

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Kaasuun ei saa hipaistakkaan ennenkuin kelkka on käynnissä. Koitappa kääntää virta päälle, odota että pumppu pumppaa, virta pois, ja uudelleen päälle ja starttaus, pitäis kuulemma lähteä paremmin käyntiin.
     
  9. Zombie

    Zombie Raskassointinen flyygeli

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Muistaakseni tuli päivityksenä -07 joku puolipuristimen jousi tms. ?? Viisaammant korjatkoon. Normaalisti lähtee käyntiin "hipasemalla". Siis itselläni oli edellinen myös 120gen, eikä eroa ole mielestäni käynnistyksessä lainkaan.
     
  10. Kawamasa

    Kawamasa Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Kaikkiin alkupään phazereihin saa päivityksen juuri tuohon käynnistysongelmaan. Mistään puolipuristimesta ei mulle ainakaan puhuttu silloin mitään,vaan kyseessä oli koko ruiskunohjaimen päivitys. No joka tapauksessa päivityksen jälkeen sahaaminen kyllä loppu ja pärähtää äina parin pyörähdyksen jälkeen tulille.
     
  11. Yamkam

    Yamkam AC XF -13

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Kokeilin tota virta päälle ja pois ja uudelleen, mutta edelleenkin aika pitkään vei. Tietty tohon ei sitten nähtävästi ole sitä käynnistys päivitystä tehty. Alustaan on kylläkin tehty yhtä jos toista viritystä ja etupäätäkin vahvistettu. Mikähän pommi lienee, tulis lunta, jotta pääsis tyypittään.
     
  12. Kawamasa

    Kawamasa Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Ota rekkariote mukaan ja mene käymään ya-centterissä. Ne näkevät valmistusnumeron perusteella,et onko tehty päivitystä ja jos ei niin se tehdään,vaikka takuut ois menny umpeen.
    Tuo kyllä vaikuttaa siltä,ettei ole tehty.
    Ei se mikään pommi ole. Hemmetin hauska kampe vaikka ei mikään tehohirmu olekaan. Ajorytmin hakemiseen menee hetki jos toinenkin.
     
  13. Yamkam

    Yamkam AC XF -13

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Toivo elää, että päivitys olisikin tehty. Päivitin bensat ja paremmin tuntuu heti lähtevän. Ei parane bensa vanhetessaan... Sen verran oli luntakin aamulla, että pari kilsaa tuli ajeltua. Hyvin siinä kaikki toimii, hiljakseen ajelin, joten alustasta ja ohjauksesta paha sanoa mitään. Varmaan tosiaan hiukkasen saa totutella, että löytää säädöt ja "tatzin" Phazerin viemiseen.
     
  14. antsu

    antsu Venture tfT Nytro rtxT Phazer gtT RX1 Viper MTXT

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Päivitit bensat?? ???Noita tarinoita bensojen pilaantumisesta on ollut elinikäni ajan ( alle 100v), päätin jättää poijalleni 90 luvulla pitoautoni erästä kotimaista merkkiä tankki täynnä, täräytettiin käyntiin syksyllä 2009 noin 15 vuoden tauon jälkeen, hyvin kävi eikun menoksi. Se siitä bensojen pilaantumisesta.
    Kirmaiseppa vaan huoltoon laittamaan pp:n oikea jousi yms. ruiskun päivitystä!
    Tai sitten uudet bensat on huonompia ::) vielä ei olekohdalle sattunut huonontuvaa vuosikertaa ;D
     
  15. Kawamasa

    Kawamasa Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    No sulla on käyny hyvä tuuri ku ittellä ollu viimeisten 10 vuoden aikana moottoripyörissä joka kevät käynnistys ja käyntiongelmia,jotka poistuu samantien ku lorauttaa uudet aineet tankkiin. Vanhemmissa 90 luvun kaasutinpyörissä ongelma oli yleensä nii paha,ettei pyörä käyny ku vaivoin tyhjäkäyntiä, ennen bensan vaihtoa. Nykyisin säilytän pyörät tankki lähes tyhjänä ja tankkaan keväällä ennen käyttöönottoa. Kelkat on kyllä toiminu aina samoilla bensoilla vaikka on seissyt välillä pitkäänkin.
     
  16. PKE

    PKE Well-Known Member

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Kyllä se nykybensa oikeasti pilaantuu jo muutamassa kuukaudessa. Joku lisäaine haihtuu pois. Kuulin, että bensamyyjillä olisi jopa jonkinlainen määräys tai ainakin suositus, että yli 3kk vanhaa bensaa ei saisi myydä.
    Venemoottorin kanssa joka vuosi ongelmia. Alkaa pelaamaan kunnolla vasta kun vaihtaa uudet bensat tankkiin, avaa kohokammion ja poistaa sieltä ison kasan sakkaa.

    Vanha kunnon lyijybensa ei ollut moksiskaan muutaman vuoden säilönnästä.
     
  17. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Itte myös olen huomannut mitä vähemmän tankissa on bensaa kun laittaa säilytykseen sitä nopeammin menee pilalle
     
  18. Yamkam

    Yamkam AC XF -13

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Oisko ollu petro saappi kun noin hyvin lähti.??? Joku taikasana sinnä vaan oli, kun rupes käynnistyyn paremmin. Bandittiin piti aina keväällä vaihtaa tulpatkin, jos vaan vanhoilla bensoilla meni kokeilleen.

    Vaikka ajelin vain muutaman kilsan, niin sellainen luotto tuli heti phazeriin, tohtii lähteä kauemmaksikin. Ei taida tekniikka pettää, jos vaan alusta kestää. Nooh, pitänee remmi ja tulpat hommata boxiin, kun oli loota aivan tyhjä.
     
  19. MountainLite

    MountainLite Koska se on niin - Pirkka

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Sellasta kyselisin että kannatteeko mountainissa kokonaan peittää telan ja pakoputken välistä aukkoa? Niinkuin monet muutkin, olen myös itsekin kyllästynyt jääveistoksiin peräpäässä. Ajattelin peittää reikäpellillä aukon umpeen mutta kuumeneeko sitten pakoputki liikaa jos lumi ei pääse jäähdyttämään putkea ???
     
  20. jpma

    jpma Phazer Fx -07

    Vs: Yamaha Phazer -07--->

    Tuota on itsekin tullu mietittyä. Helpottas huomattavasti, kun ei tarttis joka reissun jälkeen hakkailla kumilekalla jäätä tunnelista. Ameriikan ihmemaassa näemmä moni on tuon aukon sulkenu, mutta niillä tuntuu melkein kaikilla olevan aftermarket änkkäri tms. Kellään kokemuksia/tietoa?
     

Suosittele tätä sivua