Yamaha Phazer -07--->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä unppi, 25/9/06.

 1. Sohei

  Sohei Member

  Tuolla ilmaboksissa yksi niistä neljästä hakasesta joiden pitäis pitää sitä verkkoa tiviimmin siinä foamin päällä ei tahdo pysyä ollenkaan paikallaan. En tiedä voisko se kuitenkaan vaikuttaa vihellykseen, varsinkaan kun vihellys kuuluu selkeesti varin puolelta...? Varin puolellakin kaikki näyttää ainakin päällisin puolin olevan kunnossa, mitä nyt varin suojapeltiin on joskus remmi tehny raitaa... liekö se normaalia?
   
 2. Ripex

  Ripex Member

  Kuinka hyvin näihin Phazereihin saa varaosia kun 2018 taitaa olla viimeinen valmistusvuosi
   
 3. Fiiberi

  Fiiberi Wintage Weikko

  Kyllä noihin osia vielä saa.
   
 4. Carlos

  Carlos Lynx Rave 600 -16

  Mikähän kelkkaa vaivaa kun ei sähköpakki kytkeydy kylmänä?
  Lämpimästä tallista otettuna ja reitti ajon jälkeen kyllä toimii.
   
 5. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Kylmänä kierrokset tyhjäkäynnillä korkeammalla niin ei kytke.
  Remmi liian tiukalla.
  Ketju kotelossa liian tiukalla.
   
 6. Sohei

  Sohei Member

  Moi. Äsken huomasin kun umpisessa vetäsin kaasua niin eipä kelkka liikahtanutkaan ihan odotetun lailla. Otin varin puoleisen sivuposken irti ja kytkimestä kuuluu selvä raklatus tyhjäkäynnillä kuin jossain olis klappia, kuulostaa tältä;  Myöskin aikaisemmin reitillä ajellessa huomasin, että kytkimestä kuuluu satunnaisesti sellainen ujellus kun päästää kaasulta, kuin remmi pääsis luistamaan, ja joskus se jatkuu hetken aikaa vaikka on veto päällä kelkan muuten kulkiessa ihan normaalisti;  Mistähän kyseinen "oireilu" johtuu? Kytkintä on käsin pyöritelty ja yritetty heiluttaa suuntaan jos toiseen, ja kyllä se omasta mielestä aika jämäkältä tuntuu... mutta kun ei ole vertailukohtaa niin paha sanoa, että millainen välys näissä on normaalia ja mikä ei.
   
  Viimeksi muokattu: 7/3/23
 7. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Jos taidot riittää niin pura kytkin ja katso onko jotain rikki( rullien ja painojen puslat), irti tai likainen.
   
 8. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Ihan normaalille minusta kuulostaa ainakin moottorijarru ja kalkatuskin samanlainen kuin omassani (ehkäpä).
  Jos jollain löytyy halvat Floatit keulaan saa tarjota tai Öhlins-Wp-Totaltek tai Gytr menee myös. Floatit halpana ykkösenä listallani.
   
 9. Sohei

  Sohei Member

  Joo se moottorijarrun ääni on tosiaan normaali, mutta siinä sivussa kuuluu myös remmistä ulina joka ei ole vielä kauaa kuulunut, eli se on uusi ääni tässä vehkeessä. Myöskin tuo oli ensimmäinen kerta kun kelkka ei rykäse eteenpäin reippaasta kaasusta.

  Kelkka on itsellä pari talvea ollut ja nyt tämän asian yhteydessä jotenkin pisti ikävästi korvaan tuo kalkatus kun kuunneltiin ilman sivuposkea. Mitä juutuubista kattelin niin ainakin Nytrossa vissiin kalkattaa samanlailla ja ihan normaalia kai on nelari jammuissa yleensäkin, eli sen osilta voin ottaa vähän rennommin. Kytkintä katottiin isäukon kanssa ja kaikki vaikutti olevan senkin osalta ihan kondiksessa. Myöskin remmi näyttää vielä ihan menevältä, joten ei oikein täsmää tuohon ulinaan ja siihen että kelkka ei liiku kaasusta o_O

  Tarvii varmaan hommata uus remmi niin näkee tapahtuuko mitään muutosta, tuskin se vika muuallakaan on.
   
  Viimeksi muokattu: 9/3/23
 10. Pekka AC

  Pekka AC Well-Known Member

  Ihan normiääni kytkimestä. Koppa auki kuulostaa tosi pahalle, mutta on ominaisuus. Näissä on suht kova moottorijarrutus ja siitä syystä vaari on aika äänekäs moottorijarrulla. Mutta kannattaa putsata kytkin ja katsoa missä kunnossa on varin liukunastat. Kuivanpään laakeri kannattaa tarkistaa myös, näkee helposti varin takaa.
   
 11. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Putsaile paineilmalla kytkintä säännöllisesti. Jos vaan avaimet pysyy käsissä, ota kansi pois ja tarkista painojen ja rullien välykset, ne toki voi tarkistaa paikoillaan ollessaankin. Kannen pusla voi ottaa itteensä keskipultin prikasta jos et ota keskipulttia pois, itse olen prikan hionut pienemmäksi jokaisesta yammusta mitä olen omistanut tai mistä olen kytkintä avannut
   
 12. Sohei

  Sohei Member

  Oolrait, kiitoksia hyvistä vinkeistä!
   

Suosittele tätä sivua