500 xc sp -01 nakuttaa

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä mdriver, 13/1/10.

  1. mdriver

    mdriver Active Member

    kone käy normaalisti tyhjäkäynnillä ja kierroksilla. mutta kun kierroksilta löysää kaasun niin noin 2000 kierroksen paikkeilla alkaa kalina, ja loppuu vähän ennen tyhjäkäyntiä.ja tyhjäkäyntikierrokset laskee aika hitaasti lopussa. kokeilin vaihtaa tulpat kylmempiin ja se ehkä auttoi vähän. virtalukon asento ei vaikuttanut kyseiseen ääneen. ääni kuulostaa hehkusytykseltä.
     
  2. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Vs: 500 xc sp -01 nakuttaa

    Kokeileppas käyttää vessit pois ja tarkistaa niiden kunto. Itsellä nimittäin teki aivan samaa ja tehotkin olivat hieman kateissa. Lopulta toinen pakoaukonsäädin oli katkennut pytyn sisään ja kun rautatapit löivät toisiaan vasten, aiheutti se samanlaista ääntä.
     
  3. Fusion600

    Fusion600 Guest

    Vs: 500 xc sp -01 nakuttaa

    Oletko varma että ääni on nakutusta? Samanlainen ääni voisi kuulua myös kytkimestä juuri silloin kun kierrokset laskee ennen tyhjäkäyntiä.
    3-4 paukahdusta. Se on aivan normaali ääni.
     
  4. BlackJack

    BlackJack Well-Known Member

    Vs: 500 xc sp -01 nakuttaa

    Täälläkin havaittu samanmoisia oireita. Eli kuuluu muutama kalahdus kun kierrokset alkaa laskemaan. Ilmeisesti tuo kuuluu kytkimestä, joka on tosin juuri vaihdettu uuteen Cometiin ja samat kalahdukset kuuluvat.

    Enemmän kiinnostaisi tuo kun tyhjäkäynti jää vähäksi aikaa 4000 kieppeille ennekuin laskee 1800.
     
  5. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Vs: 500 xc sp -01 nakuttaa

    Taitaa tuo tyhjäkäynti olla enemmänkin ominaisuus kuin vika kyseisessä kelkassa kun tuota tuntuu kaikilla olevan kuten myös itselläkin. Käyttää ryyppyä pikasesti päällä niin laskee samontein normaaliksi.
     
  6. mupa

    mupa Member

    Vs: 500 xc sp -01 nakuttaa

    Kannattaa tarkistaa ne vessit, mulla kierrokset laskee aivan normaalisti, jos ne laskevat liian hitaasti on jossain häikkää. Tarkistuslistaan vois lisätä kaasarien putsaukset ja säätöjen tarkistukset.
     

Suosittele tätä sivua