iq 600rr

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä evz, 16/4/07.

  1. Laplander

    Laplander Just A Member

    Vs: iq 600rr

    Hmm katseleppas tarkemmin kuvia..
    Itselläni vm09 RR ja ainakin nuo tuki/runkoputket ovat mulla "neliömäiset" kun taas tuossa kuvassa ovat normiputkea..
    Eli sitä vaan meinasin että ompi vanhempi kelkka tuossa kuvassa
     
  2. Laplander

    Laplander Just A Member

    Vs: iq 600rr

    Hmm ajoon sen ostin ja laiskanmiehenpaikka voi laiskalle olla kova paikka sitte korjailla niitä nuppeja ku se remmi mätkii ne paskaksi ;D
     
  3. ese67

    ese67 ärräkkä

    Vs: iq 600rr

    No samakai se missä sitä pitää kuhan pysyy mukana ja helppo ottaa käyttöön,jos sattuu katkeemaan
     
  4. arctic cat

    arctic cat rave

    Vs: iq 600rr

    Paljonko muuten maksaa remmi? Pitäs hommata vara remmi ku ei oo vielä kerenny hommata.
     
  5. 10+

    10+ Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Eikös se lähtöhinta ole 200€ paremalla puolella. Mutta tuo kyllä kestää melko kauan. Lynksi miehellä menee se 5 remmiä missä tuossa menee 1.
     
  6. arctic cat

    arctic cat rave

    Vs: iq 600rr

    Ompa vain hintaa, mutta ei se auta
     
  7. Patte

    Patte Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Kannattaa kyllä siirtyä tuohon 1104 loppuseen remmiin..Esim. JS Powersports myy sitä $80.47 hintaan.
     
  8. 10+

    10+ Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Mitä se maksaa täällä Suomessa jos käy tilaamassa jostain? Ja tuo on ihan vastaavan kokoinen?
     
  9. PoJu

    PoJu 600 switsu '07, Indy '14

    Vs: iq 600rr

    Laiska kun oon niin ite ostin valmiin remmin kiinnikkeen... olikohan 2€ +popparit...
     
  10. ape

    ape SKS 850

    Vs: iq 600rr

    115 euroa oli hintaa ls motorissa.
     
  11. Iskari

    Iskari Active Member

    Vs: iq 600rr

    Huhun mukaan siinä RR:ssä on purettava vaimennin, eli onkose nyt sitten parmpi?

    Varmasti parempiakin löytyy, mutta ei tuo nyt ihan paska ole.

    Tuossa aikaisemmin joku sanoi, että Pätsi on se vaihtanut WP:hen. No Teemu vissiin ajaa kilpaa enduroa, ja tarvii vaimentimen mikä ei kiehu edes 70km:n eklla?
    Sain kyllä kerran itsekin tuon "hyppykepin" liian kuumaksi, ja se johtunee sen liian pienestä koosta? Eikös se wp ole aikas palon paksumpi, eli lämmitettävää öljyä on enenempi?

    Tottakai jos raha ei ole ongelma, ostaa vaan uusia osia mitkä toiset on todennut hyviksi. Vaan kun itsellä pitäis koittaa päästä halvalla, ja halvempaa on simmittää vanhaan vaimenninata ku ostaa joku WP.

    Tsimi jos kehtaat niin kysy Pätsiltä miksi vaihto WP.n
     
  12. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: iq 600rr

    RR:ssä on purettava vaimennin kyllä, mutta se on emulsiovaimennin, eli kaasut ja öljyt sekaisin ja vieläpä niin, että jousena toimii se sama kaasu tolkuttoman paksun männänvarren välityksellä.

    No, paksusta männänvarresta seuraa taas se, että öljyä liikkuu männän läpi melkoisen vähän, ja kun sekin vähän on lähinnä kaasunsekaista vaahtoa, alkaa vaimentajan säätö olla sitä ja tätä. Onneksi telastossa on aika napakka kytkentä ja hyvä takapukin vaimennin.

    Kuumenemiseen vaikuttaa varmasti myös olematon öljymäärä, esim. perus lisäsäiliöllisessä foxissa on enemmän ölppää pelkässä lisäsäiliössä.

    Hyvä puoli on keveys, toi vaimennin/jousi ei paina oikein mitään. Toinen plussa on kaasujousen progressio, joka vähän paikkaa degressiivistä etupukin geometriaa. (enemmän sitä paikannee takapukki mukana toimiessaan)

    Itse en laittais ensimmäisenä WP:tä, mutta siihen on muut syyt. Kuitenkin, eräs paikallinen kuski, silloin tällöin kisoja kiertävä, kehotti heittämään vaimentimen "¤#%%& ja laittamaan kunnollista tilalle. Tuolla kyllä ajaa, mutta jos itselläni olis moinen, yrittäisin metsästää kierrejousellisen WE:n tai muun passelin pituisen pumpun.
     
  13. Zammy

    Zammy Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Etupukin iskari kuumenee emulsion takia, mutta ei mulla ainakaan kuumeneminen oo ollu suuri ongelma. WP on paksumpi, mutta myös pelkkä nesteiskari. Porukka vaihtaa WP:t sen vuoksi, että ne on helpommat säätää sopiviksi ja sitten tietysti kestävät kovaa patikkoa paremmin. Ite ainakin huomasi takapukissa varsinkin, että walkerien säädöt liian karkeat. Yks naksu kireemmälle meni kovaksi ja toiseen suuntaan pehmeeksi pahimmoilleen pehmeeksi. WP:ssä tiheempi säätöväli ja paksumpana kestää paremmin. Etupukissa WP on siksi parempi, että sitä voi säätää. Vakioemulsiota pelkästään voi säätää typen paineella ja helkkarin työlästä hommaa, eikä kenenkään järki sitä kestä.

    Tuossa alustassa on kuitenkin tärkeemmässä osassa takapukin iskari. Jos se toimii, niin etupukin iskarin kanssa pärjää reittiajossa kyllä. Eri juttu, jos aletaan kisaamaan. Ja silti osa kisamiehistä ei ole vaihtanut etupukkiin iskaria ollenkaan, että se nää on kuitenki niin paljo kiinni ajotyylistä, yms. Ja osahan vaihtelee vaan sen vuoksi, että voivat hifistellä... ;)

    Lue tän topikin mun aikaisemmista viesteistä mitä kannattaa tehä alustalle niin siitä saa ihan hyvän suht pienellä rahalla. Ja takuut toimii kaikissa muissa paitsi hakaneuloissa.
     
  14. KingOnTheRoad

    KingOnTheRoad Polaris sks 155"

    Vs: iq 600rr

    269€ koreilee hihnassa lappu :eek: Remmille kätevä paikka on ku laittaa semmoisen perinteisen hihna telineen(4,25€ maksaa) pulteilla variaattori suojaan.
    Viime talvena ajoin +10tkm RR:llä 3lla hihnalla :D Ja kaikki kisat tuli ajettua ja vakio etupukin iskarilla. Etupukin emulsiokepin saa toimimaan kohtuullisesti, mutta ku lämpiää enskapätkällä n.20-30km ajon jälkeen mulla ainaki hakkaa pohjaan vaikka kuinka tiukaksi simmattu olis.
     
  15. MaKo_

    MaKo_ IQ 600 RR 09

    Vs: iq 600rr

    Onko kukaan siirtänyt etupukin kiinnitystä takempana oleviin reikiin? minkälainen vaikutus jos on kokemuksia? Keveni ohjaus aikalailla ku voitelin kaikki ohjaus osat :) keula ilmaan ja liukastetta joka paikkaa 8)
     
  16. KingOnTheRoad

    KingOnTheRoad Polaris sks 155"

    Vs: iq 600rr

    Kokeiltu on ja löysemmäksi menee etupukki. Itsekin uuden RR ajoin talliin pari viikkoa sitten ja nostin keulan tunkilla niin olipa raskas ohjaus ilmassakin ::) Vaseliinia ja CRC tä niveliin niin johan keveni
     
  17. mielipuoli

    mielipuoli thanderi 900 iq600rr

    Vs: iq 600rr

    Tuo pakarin alla oleva kolo näytti hyvältä idealta hihnan säilytykseen mutta eka reissun jälkeen ois myytävänä uus remmi mikä on kovettunu/palanu 5cm matkalta ;D

    onneksi nuo remmit on halapoja ::)
     
  18. 10+

    10+ Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Voi pojat ku keveni se ohjaus niillä R:n ohjaus osilla. Ne kyllä kannattaa laittaa ehdottomasti. Heti ku eri kelkka. Aivan naurattaa ku kääntelee ja muistelee kuin raskas se oli.
     
  19. mike87

    mike87 x-rs 11

    Vs: iq 600rr

    Oliko millaset p-kulut kun tilasit remmin?
     
  20. Larska

    Larska Alpha 154,äskooäs155,indy500

    Vs: iq 600rr

    Tuli paljon muutakin tavaraa samalla mutta uskallan sanoa et kympin hujakoille jää postikulut siihen sitte tullit+muut paskat... Eli kannattaako tilata yhtä remmiä??? EI kannata tulee samoihin hintoihin kun suomessa!!! Tieten jos on kontaktit usassa ;D jokka lähettää lahjana...ei muita kuluja kuin kuljetus ;D
     

Suosittele tätä sivua