vm.-97-> Vmaxit

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä XTRacing, 31/1/06.

  1. Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Ei niissä mitään koloja saa olla, painot vaihtoon. ja katoppa samalla se kytkimen jousi ettei oo poikki jos noin matalilla kiekoilla lähtee liikkeelle.
     
  2. jutila

    jutila Jamaha ei pamaha

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Ja samalla kato rullien kunto jos on painotki jo nuin pashana. Halvaksi ei taija remontti tulla, mutta eiköhän satasilla selevitä. ;D
     
  3. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    hitto itte luin väärin miten remmi oli sijoittuneena. Pahoittelen pitää editoida nuo viestit jotta ei kukaan saa väärää infoa.
     
  4. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: vm.-97-> Vmaxit


    onneksi oli nuin kova pakkanen niin en kerinny korjata väärin ;D
     
  5. audisti

    audisti Member

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Joo tosiaan kelkkahan oli kytkin vikanen kun sen ostin ja tuota uutta kytkintä kun laitoin niin niissä oli vähän eroja sisuskaluissa. Se iso jousi oli löysempi,vähän ohuempaa materiaalia ja tiheämpi kun taas tuo alkup.jousi oli jäykempi ja harvempi.Voiskohan tuo uus olla esim.500 koneesta? Vanhassa kytkimessä oli se puslien kiinnitys holkki paksumpi kun tuossa toisessa,mikähän tarkotus sillä mahtaa olla.

    Nuita puslia löytyis sarja hyväkuntoisia ja painoja 2kpl mutta yks paino pitäs vielä metästää jostain.?

    Mikähän voisi olla syynä siihen kun välillä meinaa törrätä ja "booata" :) kone kun lähtee peukalo tangosa kiihyttään? uudet tulpat vaihdoin(B9ES) mutta sillä ei ollu merkitystä.
     
  6. Lahtinen

    Lahtinen cf8 -11

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Onko muilla ollut ongelmana että nesteet ei kierrä tyhjäkäynnillä ja lämpö valo rupeaa palamaan kun antaa kaasua niin ei mitään onkelmaa. Ja tietysti jos jollain on ehjää siipeä siihen vesipumppuun niin vois tarjota vaikka yv:llä. Ja pulkkahan on toi 700sx
     
  7. Jukzz

    Jukzz XP

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Kellään mitään hajua mitä tapahtuu jos laittaa 500cc vmaksiin 700cc sxr:n kytkimen jousen?
     
  8. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    onkos kellään ollut sellaista ongelmaa v-maxissa että nopeusmittari näyttää todella yläkantiin... alkuun kun lähtee ajamaan niin mittari toimii normaalisti johokin 50kmh kieppeille ja sitten pomppaa melkolailla pohjaan ja siellä pysyykin kunnes taas pysähtyy...uudestaan kun taas lähtee liikenteeseen niin sama homma... pyörittäjä?vaijeri?ite mittari kaput?
     
  9. yamahahihhuli

    yamahahihhuli ski-doo mxzx800r-13

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    käyttökierrokset nousee ja myös liikkeelle lähtö kierrokset.kannattee olla varovainen ettei ala kiertää liikaa ylikierroksilla.tuli yks mäntäsarja poltettua kun kiersi liikaa ja tuli ajeltua sulia pitkin tietenkin kaasu pohjassa. ;) ;)
     
  10. -Markus-

    -Markus- Yamaha Nytro RTX

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Tarviis tarkistaa kelkasta tuorevoitelun säädöt kun on alkanu hörppimään tuota öljyä aika lailla eli paljokas sen vaijerin mitta pitäisi olla siitä liitoskohdasta?
    Ja kelkkahan on 500 V-maxi.
     
  11. Jukzz

    Jukzz XP

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Mistä tuo tulee tuo vaijerinmittaussäätö? Onko Yamaha joskus sen jossain jälkeenpäin antanut ohjeeksi? Manuaalissa kun lukee että täyskaasulla viivat kohdikkain ja kovaa ajoa.
     
  12. Racing92

    Racing92 Yamaha v-max 600 xtc

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Olin vaihtamassa tuollaiseen yamaha v-max 600 nii tulpan johtoi ja hattui mut ei oikeen johdot lähde kierrittämällä irti:O eikö pysty johtoi vaihtaa?
     
  13. jutila

    jutila Jamaha ei pamaha

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Taitaa ne olla valettu sinne puolaan, eikä onnistu vaihto ilman väkivaltaa.
     
  14. Racing92

    Racing92 Yamaha v-max 600 xtc

    Vs: vm.-97-> Vmaxit


    mitenköhän ne onnistuis sit vaihtamaan?
     
  15. jutila

    jutila Jamaha ei pamaha

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Yhtenä pakettinakai niitä on puolan kanssa sitte vaiheltu. En tiiä onko joku onnistunu pelkät johdot vaihtamaan?
     
  16. Komposti

    Komposti Active Member

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Mites tuollaisessa Vmax 500 -99 mallissa jäähdytyksen ilmaus? Jossain luki, että keula ylhäällä kun taas toisessa, että perä ylhäällä? kummin on oikein?

    Jos penkki pitää irroittaa miten lähtenee? tänään jätin siihen vaiheeseen, että ainoat näkyvät kiinnitykset on takaboksissa olevat pari mutteria, eli nekö pois nepparien ja kuminauhan lisäksi?
     
  17. Hipper

    Hipper Yamaha EX570 ST

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Ilmataan perä reilusti ylhäällä. Ilmausproppuun käsiksi pääsemiseksi riittänee, että avaat ne boksista löytyvät mutterit ja kiilaat penkin irti telatunnelista vaikka puukalikalla ilmauksen ajaksi. Voihan penkin tietysti irrottaa kokonaankin, jos se helpommalta tuntuu. Helppo homma joka tapauksessa.

    E: Haulla löytyy myös ohjeita.
     
  18. eino12

    eino12 Guest

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    itselläki hörsii aika kivasti öljyä tuo 500 maxi vuosimallia 98
     
  19. ^Tonz^

    ^Tonz^ Member

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    osaisiko joku neuvoa että mikähän tossa omassa jammussa on ku ei meinaa saada ilmeisesti bensaa kunnolla. lähtee ajamaan, toimii hyvin mutta kun on ajanut n.0,5-1km alkaa mooaamaan ja pitää päästää kaasua että ottaa taas kierroksia vähän mutta sitten kuitenkin sammuu vaikka ryyppyäkin antaa. tämän jälkeen kelkkaa saa nyppiä hyvän aikaa ennenkuin lähtee taas käyntiin ja pystyy ajella taas sen kilometrin, mutta jos pienellä pintakaasulla ajelee tiellä niin pystyy ajella kyllä vaikka kuinka kauaksi ilman hyytymistä...?
    kaasarit putsasin, neulat säädin rikkaamalle, suuttimet olivat vakiot (151.3, jotka ovat ilmeisesti jo vakiona ylimitoitetut?), letkut olen puhallellut paineilmalla, bensapumpun avasin mutta en sen toiminnasta saanut oikein selkoa joten puhaltelin sitäkin vain vähän paineilmalla.
    tuorevoitelu pumppu kelkasta on hajalla ja käytän seosvoitelua.
    itse epäilisin että tuo bensapumppu toimii jotenki heikosti, eli bensaa tulee mutta liian hiljaa.
    olisiko mitään vinkkejä vai pitääkö suosiolla hakea uusi pumppu? paljonkohan maksaa..?
    ja mallihan on siis 500 v-max xt


    edit:lisään sen verran että kokeilin ottaa bensaletkut irti kaasareista ja laitoin käyntiin ja bensaa tuli molemmista letkuista hyvällä tahdilla..
    edit2: sytytyspuoli tutkittu paremmin, epäilin että puola tai ohjausboksi lämpeis ajaes ja sammuis sitten ja lähtis taas käyntiin kun jäähtyy mutta ei, koska lähtee käyntiin heti sammumisen jälkeen kun nyppii tietyn määrän narusta.
    eli bensapuolella sen vian on pakko olla mutta kun ei löydy niin ei löydy..
     
  20. ^Tonz^

    ^Tonz^ Member

    Vs: vm.-97-> Vmaxit


    joopati joo, vika löyty. toinen mäntä halki ja naarmuilla.. ihmeelliset oireet se kyllä teki ja olishan noi männät pitäny ennemmin jo tarkistaa.
     

Suosittele tätä sivua