iq 600rr

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä evz, 16/4/07.

  1. Aqu

    Aqu IQ RR

    Vs: iq 600rr

    Minkätähen ne pois pitäisi heittää, kun niistä orkkiksista saa simmaamalla kyllä hyvät iskarit. Tieten jos tahtoo laittaa ja tarvii kunnon keppejä niin sittenhän se on sama.
     
  2. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    Vs: iq 600rr

    Jokseenkin olen asiasta sa,maa mieltä. Mutta kisa kuskit on katsos erikseen...
     
  3. Zammy

    Zammy Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Sulla on hakaneulat "levenneet" kierreosalta. Sillon perä jää alas, kun hakaneulajouset ei jaksa punnertaa takapäätä ylös, varsinkin rinnettä ajettaessa. Vaihdata AC:n hakaneulat tilalle, joissa on pikkusen paksumpi lanka(9mm) ja vähemmän kierroksia. Samalla kannattaa simmittää takapukin iskari, niin ei ole sen jälkeen mitään tommosia ongelmia.
     
  4. lynss

    lynss Well-Known Member

    Vs: iq 600rr


    No joo, mut tässä nyt oli kyse siitä että niitä ole hankala laittaa kun homman tietää miten tekee.. ;) tosiaankin sen paketin kun kasaa pöydällä valmiiks, niin ei tarvii konehuoneessa asentaa kuin mainitsemani pultit.. ja sama homma kun vanhoja purkaa pois.
     
  5. kelkkapena

    kelkkapena 600rr

    Vs: iq 600rr

    Kuinka kova paine etupukin iskarissa kuuluu olla?
     
  6. Nils AslakJotunheim

    Nils AslakJotunheim Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Riippuu tietenkin miten ja missä ajaa, mutta itse laitoin WP:t alle, niin kelkka muuttui aivan uskomattoman paljon paremmaksi.
     
  7. Nils AslakJotunheim

    Nils AslakJotunheim Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Ei vanhuksella kestä nivelet samalla tavalla kuin teillä nuoremmilla patikossa ajoa :)
     
  8. Jimmny

    Jimmny Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Napsahti tuosta omasta pollesta olkatapin pultti poikki. Minkälainen operaatio vaihtaa tilalle uusi? Miten vanhan pultin saa poies ja niin edelleen. Ja saako kyseitä pulttia yllensäkkään erikseen ostettua?
     
  9. snowpro

    snowpro polaris IQ600rr-09 144" mod

    Vs: iq 600rr

    Mikä oli orkkis jousi variaattorissa oliko black 155-222?
     
  10. posodoka

    posodoka Polaris 600RR

    Vs: iq 600rr

    Mulla on alustan iskarit vakiot eikä säätämällä ole löytynyt parempaa. WP/öhlins iskareita ollut kavereilla alla ja on ollut aika kauhea peli sen jälkeen. Etuiskareihin on löytynyt paremmat säädöt.
     
  11. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    Vs: iq 600rr

    Ai, unohdin! no joo, itsellä ei kestä lompakko ostaa wp tai öhlinssiä. Ja sitten kun täällä etelässä ei muutenkaan kerkee ajamaan paljon niin on yritettävä saada alk.peräisistä toimivat. Jossa me mielestämme olemme onnistuneet iskari sekspertin kanssa
     
  12. Jutazi

    Jutazi -20 RS Lynx

    Vs: iq 600rr

    Kyllähän nuihin vakio iskareihin saapi tosi hyvät säädöt ku kehtaa niitä säätöpöydällä pyöritellä! Pienemmällä vaivalla toki esim. wpstä saa hyvän ku paremmat clikker säädöt. Se vakio alusta tuntuu ihan hyvältä ja sillä kestaa ladata kyllä tosi lujaa ilman isompaa ohjelmaa ja pohjauksia. Yks mutta siinä vaan on. Se on niin pirun raskas ajaa. Etupukkiin vaan joku parempi pumppu niin hyvä tulee! Ja hakajouset kantsii vaihtaa. Itellä antautu 1000ml kohdalla(levesi kierteet). Että näin ::)
     
  13. urho

    urho Lynx rs

    Vs: iq 600rr

    nyt on r:n ohjauksen osat toimivana paikalleen ja noilla lynssin säätövinkeillä sai aika nopeasti kaiken kohdalleen. Vielä en ole ehtinyt reitillä enkä radalla testamaan ohjausta.
     
  14. 10+

    10+ Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Meikäläisellä oli se Bling factoryn ensimmäinen prototyyppi viime talvena ja joutu säveltään aika raskaasti että sai ne romut paikalleen, mutta oli se sen arvoista. On se niin raskas vaan vakiona.
    Tuohon nykyiseen eetekkiin vois laittaa vaikka urakkanupin, on se sen verta kevyt ku kädet ei väsy ollenkaan. Sais ajella toinen käsi taskussa :D
     
  15. lynss

    lynss Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    joo siinä ekassa satsissa joutu muokkaa niitä alkuperäisiä osia jonkin verran, tässä nykyisessä satsissa on kaikki hilppeet tehty alusta asti uusiks.. lukuun ottamatta niitä neljää laakeria ja niiten päihin tulevia pieniä holkkeja mitkä joutuu edelleen ottaa alkuperäisistä osista ::)
     
  16. posodoka

    posodoka Polaris 600RR

    Vs: iq 600rr

    Kyllä niitä on ammattilaiset säätäneet, vertailu kelkkana vakio ja joka on ollut parempi ja kevyempi ajaa ::)
    tietysti kuskin painolla on merkitystä yms. 83-85 kiloisena kommentoin.

    Jos alustaan on simmikarttoja niin voin mielellään testata. koskaan ei ole liian hyvä... Hakaneuluat ei ole koskaan loppuneet kolme RR:ää ja +5000km joka talvi.
     
  17. Jutazi

    Jutazi -20 RS Lynx

    Vs: iq 600rr

    ;D Noh mitä tähän sanoo. Ajotyylejä ja makuja on monia :) Ite sen 80-83kg. Karttoja ei multa löydy, ku aina tuntuman mukaan muutettu. Viimeksi joululomilla ajettiin täysin vakioa ja tuota minun pulukkaa, niin olihan se kova ym. se vakio, mutta pari mukana ollutta kaveria tuumasi vakioa helpommaksi ajaa ::) Ite taas ihan eri mieltä...
     
  18. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Vs: iq 600rr

    Jos tarkotat sitä pulttia, mikä pitää ylätukivarren olkatapissa, niin ite kaivoin maanantaina myös sellasen pois janik:n olkatapista. Porasin tolppakoneessa pultista läpi, n. 6-7mm reikä, varovasti pikkasen lämpöä, että lukitteen jämät irtos ja sen jälkee vastakierretapilla pultinpätkä pois. Tuli nätisti, ku ei ollu päätä lytänny tai muuta. Aikaakaa ei menny kahvitaukoa enempää.

    Olkatappi oli siis varuiks irtaallaan, kun varauduttiin isompaan tappeluun.

    Edit: Ainiin, pultit löyty paikallisesta pulttikaupasta hyllystä.
     
  19. Jimmny

    Jimmny Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Justiinsa ko pultti kymysyksessä. En vielä sen enempää asiaa tutkaillut reissun jälkeen kun oli kampe niin luminen. Pitää huomenna alkaa onkimaan pultinpätkää ylös kolosestaan. Onko tuossa muuten tuumakierre?

    Ja semmonen vielä että pallonivelestä näytti "tiiviste" karanneen osittain väärälle puolelle. Saako sullottua takaisin paikalleen vai onko uuden nivelen hankinta edessä?
     
  20. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    Vs: iq 600rr

    Uutta niveltä vaan,muuten kolisee turhanpäiten.
     

Suosittele tätä sivua