käy yhellä pytyllä

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä polarisxc, 12/1/11.

  1. polarisxc

    polarisxc Active Member

    sanokaapa viisaammat mikä voisi olla kelkassa vikana, ku laittaa käyntii niin käy noin minuutin jos sitäkää kunnolla ja sitte alkaa käymää yhellä pytyllä, kastelee toisen tulpan. varmaa saattais olla sähkö puolella puola tai jottai, mut ei kai niitäkkää haluttais huviksee ostella jos ei ookkaa rikki. ???


    ski-doo mxz 700 -01 on kelkka
     
  2. rellu02

    rellu02 Well-Known Member

    Vs: käy yhellä pytyllä

    Onko tulpat tarkistettu että kunnossa ja mitenkä on kaasarin säädöt jotta saakos liikaa bentsiiniä..? Kannattais varmaan myös kurkata kaasareitten sisälle ja putsaus!? Löpön seassa vettä tai vanhat bensat??
     
  3. Oltsii

    Oltsii Ski-doo summit 800

    Vs: käy yhellä pytyllä

    Mulla oli kans käyntihäiriötä, niin toinen rave venttiili oli jumissa.
     
  4. Epi

    Epi Potkukelekka

    Vs: käy yhellä pytyllä

    Kato puristukset.
     
  5. kelkkaukko

    kelkkaukko Well-Known Member

    Vs: käy yhellä pytyllä

    Kokeile käydessä selvittää kumpi käy ja kumpi savuaa(toimiva lämpenee) sitten ku tiiät kumpi on pimeenä ni vaiha tulpanhatut ristiin ja seuraa vaihtuko lämmin puoli? jos vaihtu puolet näin varmistut et vika on sähköpuolella ja vahvasti veikkaus staattorille. On siellä tietty vaihtoehtoja muitakin mutta melko usein se käämi paskana on.
     
  6. Juke

    Juke Member

    Vs: käy yhellä pytyllä

    Kyllä minäkin lähtisin hakemaan syytä kaasareista, eri tulppia lienet jo koittanut? Kaasareiden aukaisu ja putsaus ja nyt en muista onko tuossa jo flatside kaasarit, mutta jos on vanhanmalliset pyöreät, niin ehdottomasti neulaventtiilien vaihto (jos meet vielä alkuperäisillä vuodelta 2001), ne on noissa isommissa kaasareissa mulla ainakin olleet ongelmana usein. Olet varmaan myös etsinyt syytä bensatankista, eli eliminoinut veden mahdollisuuden polttoaineen joukossa? Se kun tuppaa jäätämään helmiä vääriin paikkoihin...
     
  7. Temico

    Temico Ockelbo 6000 1982

    Vs: käy yhellä pytyllä

    Itellä oli tämmönen nyt viime ajokerralla että jäätää imua päälle. ruuvimeisselillä painaa imun (siihen mihin imuvaijeri tulee kiinni kaasareilla) alas ni rupes käymään oikein. vaijeri ei jäätäny ja liikku oikein joten hämäsi hiukan. käy vähän aikaa oikein jonka jälkeen rupiaa röpöttää ja kastelee / polttaa toisen tulpan. helppo "vika" korjata. :)
     
  8. Jamppapoika

    Jamppapoika '07 xrs summit

    Vs: käy yhellä pytyllä

    Itellä ilmenny kans nyt lähiaikoina toi vika että kylmänä toimii normaalisti ja sit ku lämpenee, niin alakierroksilla meinaa tukehtua ja röpöttää niin maan perkeleesti. Isoilla kierroksilla kyllä pelaa niinku normaalistikin. Pitäis vissiin alkaa katteleen sitä imua, jääkö se kantamaan.
     
  9. polarisxc

    polarisxc Active Member

    Vs: käy yhellä pytyllä

    kiitti vastauksista, mutta oli cdi boksi hajonnu, sillä se korjaantu ku ostin uuven ja koodattii se siihe
     
  10. pöykö

    pöykö rotaxin kuljetustelineitä,sekä muita paskoja

    Vs: käy yhellä pytyllä

    nehä lämpee kummatki pytyt,kun vesi siellä kiertää?
     
  11. Tommi.K

    Tommi.K Mxz 700 -01 146" Räpöstys

    Vs: käy yhellä pytyllä

    No eihän se nestekkään minuutissa lämpene. Kyllä sen huomaa jos kelkka on seissy pakkasessa ja repäsee känytiin, että kummalla puolella vika on (lämpenee toimiva puoli heti)
     

Suosittele tätä sivua