kypärä?

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä noppeepentti, 17/11/06.

  1. Poikanen

    Poikanen BoonDocker DS4100 850 E-TEC -18

    Vs: kypärä?

    No mie sain mopottimen ostossa tingattua tosihalvalla airoh S4:n kakkoskypäräksi. Tuohan on halpamallin visiirikrossi, ja ainakaan se ei pysyny läpinäkyvänä vähääkään 20 asteen pakkasessa. Joku pinlockvisiiri vois auttaa, vai toimiikohan ne talvella..
     
  2. hekuli

    hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

    Vs: kypärä?

    AX - 8 DUAL on samanlainen ja duelilta löytyy
     
  3. All-Terrain Vehicle

    All-Terrain Vehicle Yamaha RS Venture TF '12

    Vs: kypärä?

    Minkäslaista krossi kypärää suosittelisitte minulle :D

    Tällä hetkellä tuollainen halpa pakettitarjouskypärä, mutta toki laatumerkki. Sillä on nyt menty 3 vuotta, joten olisi varmaan jo uusimisen aika. Käyttöä kelkkailussa talvella, sekä mönkijällä ympärivuoden. Ja tarkoituksena ostaa laadukas kypärä, jonka tulisi kestää ainakin sen seuraavat 3-4 vuotta. Ja kaikista tärkeintä että se suojaisi päätä tietenkin mahdollisimman hyvin, mutta myös kevyt koska niskat kipeytyvät itsellä helposti.

    Fox-3 tai Airoh Stelt on pyörinyt mielessä. Airohin ulkonäkö ja paino miellyttää, mutta kestävyys arveluttaa. Fox aika uusi löytö, mutta ilmeisesti laadukas.

    Nii mitäs asiantuntijat suosittelisivat :D
     
  4. rmm

    rmm IQRsdi ja IQRR

    Vs: kypärä?

    Veli otti kevyen kaatumisen lumella airohin stelthin kanssa ja tuloksena oli päälaelle kypärään kämmenen kokoinen pehmeä kohta ja hakeama.
    En kyllä uskalla suositella, jos ajo on yhtään reippaampaa.. Hieno ja kevyt se on ja umpis yms käytössä varmasti riittävä. Toisaalta eihän kypärän kuulukkaan kestää kuin yksi isku, joten airoh hoiti siinä mielessä tehtävänsä hyvin. Hieman vain arveluttaa, että Ap ei edes huomannut päänsä osuneen merkitäävän kovaa, mutta myöhemmin huomattiin kypäränkin olevan rikki.

    Itse juuri vaihdoin Hjc ac-x2 tilalle Shoein. Sopi ainakin omaan päähän ja istuu tukevasti. Tainnut myös muutaman testin voittaa.
    [​IMG]
     
  5. All-Terrain Vehicle

    All-Terrain Vehicle Yamaha RS Venture TF '12

    Vs: kypärä?

    Joo niin mä lueskelin tätä ketjua taaksepäin, että siellä tuntu hajonneen Airohia ihan järjestään. Ja joku oli laittanut jonkun testin tuloksiakin missä ei Airohia kovin kehuttu, mutta samalla todettiin että nuo testit ovat melko epäluotettavia. Mutta jotakinhan se kertoo jos monella hajoaa ihan käytössä.

    Itsellä ei nyt tuo käyttö niin rajua, mutta välillä saattaa leuka ottaa osumaa. Tuo Shoeinkin voisi varmaan olla ihan hyvä vaihtoehto. Mutta mitenkäs se Fox V-3? Ei juuri kommentteja löydy, mutta ne mitä löytyy kehuvat kovasti??
     
  6. Tric

    Tric Guest

    Vs: kypärä?

    Itellä oli se Airoh joka halkes. Sain vaihtaa kypärän ja otin Shoein potan. Hieman painavampi, mutta ei radikaalisti. Istuu myös paremmin päähän. Foxi ei sopinu mun päähän yhtään.
     
  7. criminal

    criminal Member

    Vs: kypärä?

    saakohan tuohon marushin mattamustaan kypärään varaosia ku meni lippa poikki?? ja jos saa niin mistä??
     
  8. d6r

    d6r Well-Known Member

    Vs: kypärä?

    http://www.eurobiker.fi/index.php?cPath=46_47_103

    Jos tuossa ei ole oikeaa mallia listattuna, niin kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä saavatko hankittua.
     
  9. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Vs: kypärä?

    Mulla tuli Marushinissa varalippa mukana. Sinänsä kätevä homma, sillä tuo lippa vaikuttaa hieman rikkoontumisherkältä.
     
  10. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: kypärä?

    Niin kuten on monessa kypärän myynti-ilmossakin mainostettu, että varalippa matkassa. Mulla taas ei tullut! ??? Johtuneekohan siitä, että mulla on tuo hiilaripotta ns. vanhemmalla grafiikalla eli onko tullut palautetta lipan kestävyydestä, mistä johtuen uusiin on näpätty varalintulauta mukaan...
     
  11. Jkh83

    Jkh83 Sole poka tiira!!

    Vs: kypärä?

    http://www.brppac.fi/media/catalog/product/cache/1/image/175x175/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/4/4/445935_90_modular_2.jpg

    Tommonen tuli ostettua viime talvena. Toimii tosi hyvin kovallaki pakkasella, eikä jäädy naama. Ja aurinkoisella kelillä voi vetasta aurinko "lasit" silmien eteen 8)
    Pitänee vain enstalveksi vetasta tuo brp logo pois, ko eihän sitä muuten voi pållella ajella ;D
     
  12. NipaTu

    NipaTu Kelkaton.

    Vs: kypärä?

    Ens talveksi on tulossa ainakin yamaha-liikkeistä saatavaksi FXR:n umpikypärä, hintaa en nyt muista mutta oli edullisempi kuin modular. Myöskin lämmitettä visiiri lisävarusteena sekään ei ollut kovin kallis verrattuna modular.
     
  13. kolli

    kolli Arctic Cat SNO PRO 440-05 HONDA CRF 450R -10

    Vs: kypärä?

    http://www.arai.fi/mallisto.php?l=3


    tolla warfarelle mennään,on kyll hyvä.
     
  14. Hymis

    Hymis Ämmällä ajetaan

    Vs: kypärä?

    Suositelkaahan, mikä olisi kesäisille keleille ilmanvaihdollisesti mielestänne hyvä rossipotta. Tuli tuossa käytyä ajamassa pyörällä erästä pätkää ja tuntui, että lämpöhalvaus tulee.
     
  15. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Vs: kypärä?

    Troy lee designsissä on ainakin hyvin ilmareikää ilman että potassa ois tingitty kestävyyestä.
     
  16. reetu800

    reetu800 ski-doo freeride "154" , Polaris rmk assault

    Vs: kypärä?

    itellä on tuo airohin *porvari* mallin crossikypärä niinku yamppa sano, älyttömän hyvä, keveä ja kovemmassakaan vauhdissa pyri nousemaan pystyyn,
    sitte vielä pelkästään semmonen neopreeni maski leukan ja nenän alueelle niin aivan toimiva ratkasu, ei tuu hiki heti niinku jonku villamyssyn kans ja mitä noiden lasien huurtumiseen niin tuntuu ainaki itellä että istuvuus kypärän kans ehottoman tärkiää. ja sitte että lasi istuu samalla kasvonmuotoihin täydellisesti.
    ei mulla vaan tuo foxin YKS linssinen lasi huurru oli mitenpäin vain ku se istuu kypärän ja naamataulun kans paremmin ku hyvin yhteen
     
  17. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: kypärä?

    Marushinissa on tosi iso lasiaukko ja leukasuoja kaukana. Ite tykkään noista ominaisuuksista ku läski tarvii reippaasti korvausilmaa lämmetessään ;D
     
  18. wolle

    wolle Speedot '15

    Vs: kypärä?

    Airoh Aviator.
     
  19. Hymis

    Hymis Ämmällä ajetaan

    Vs: kypärä?

    Tuota wollen suosittelemaa Airohin aviator-mallia kun katsoo, niin vaikuttaisi oikeasti, että ilmanvaihto pelaa hyvin. On melko isot tuuletusaukot kypärässa.
     
  20. celtop

    celtop Member

    Vs: kypärä?

    tuuletus toimii aviatorissa ja talveks tulee palat mukaan millä saa reiät tukkoon
     

Suosittele tätä sivua