Sähköpakki epäkunnossa

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä pekkap966, 4/4/12.

  1. pekkap966

    pekkap966 New Member

    Ostin tuossa taannoin Trail Touring kelkan ja sähköpakki lopetti toimimasta. Aluksi pakki pelasi ihan oikein, mutta nyt nappia painaessa ei tapahdu mitään, tai sitten kelkka sammuu. Osaisiko joku antaa vinkkiä mistä vikaa alkaisi etsiä? Tuon sähköpakin toiminta on vähän pimeän peitossa, enkä ole netistä löytänyt juuri juttua aiheesta.
     
  2. Tric

    Tric Guest

    Vs: Sähköpakki epäkunnossa

    Omana kokemuksena, 340 edgeissä sähköpakki ei toimi jos kierrokset on vähänkään liian korkeat tai matalat.
    Voihan se nappi/johtoki olla rikki.
     
  3. Pasitus

    Pasitus Polaris PRO RMK 155" 800 2017

    Vs: Sähköpakki epäkunnossa

    Kokeileppa käyttää kone lämpimäks ja sit nostat kierroksia johonki 3000 paikkeille ja painat nappia ja sit painallat pari kertaa kaasua. Itellä ainaki joskus vaatii tollasta kikkailua, mutta toimii muuten hyvin :) Ja siis kylmällä koneella on turha ees kokeilla pakkia... Joo ja ohjekirjan mukaan kierrokset ei saa olla yli 4000 ku pistät pakin päälle muuten ei toimi.(siis ohjekirja on: xc 600 sp 2005)
     
  4. [IQ]

    [IQ] Sw assaultti & 600 Switchback

    Vs: Sähköpakki epäkunnossa

    Itelläkin oli aikonaan 550 tuo pakin päällepano aikamoista kikkailua, ja kylmänä ei puhettakaan... :D Nyt 800 menee päälle oli lämmin tai kylmä, mutta kaasua ei saa olla yhtään, muuten vaan ns. "sammuu" ja käynistyy ilman, että olisi pyöräyttänyt konetta pyörimään "väärin päin".
     
  5. pulukkailia

    pulukkailia 18 superjaggi & 700 vaterdoo

    Vs: Sähköpakki epäkunnossa

    kannattaa käyttää käynnistin laite irti josko ois irronnut staattori dragoni teki juuri samaa ja oli irronnut staattori liimauksista
     
  6. Pasitus

    Pasitus Polaris PRO RMK 155" 800 2017

    Vs: Sähköpakki epäkunnossa

    Huomasin muuten tossa että ainaki omassa pollessa sähköpakissa on säätö joka pitä olla oikein valittu sen mukaan millä korkeudella merenpinnasta ajetaan. Eli ku kelkka on käynnissä painetaan peruutusnappia pohjassa jolloin valo alkaa vilkkua ja vilkkumisnopeuden perusteella valitaan korkeuskäppyrä. Löytyy kaksi vaihtoehtoa ja se jossa valo vilkkuu hitaammalla tempolla on oikea suomen oloihin. En tiedä älyskö tosta mittää mut toi kyl löytyy ainaki englannin kielisestä ohjekirjasta. Säätää vissiin sytytystä jotenki...
     
  7. Epi

    Epi Potkukelekka

    Vs: Sähköpakki epäkunnossa

    Mun 550 RMK pakittaa taas kylmänä ku unelma. Lämpimänä, varsinkin nyt keväällä, niin ei pelaa ollenkaan. Tarpeeks kauan ku yrittää pakkia herutella, niin ei meinaa lähteä enää oikein päinkään käyntiin.
     

Suosittele tätä sivua