iq 600rr

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä evz, 16/4/07.

  1. StiiTTauS

    StiiTTauS Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Täällä on jollekkin läpivetävät jos on tarvetta.
     
  2. viper70002

    viper70002 Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Kannattaa nyt eka ajaa sillä kelkalla ennenku menee voimalinjaa muuttelemaan mutta 420/25 suuttimet, 10-62 painot ja 66-44.46 heliksiä voi kokeilla. Eipä sinne tarvii mitään ihmeitä tehdä jos etupukin iskarin vaihtaa. Ja tosiaan kannattaa vaihtaa jos ei joka reissun jälkeen haluu huoltaa sitä vakiokeppiä.
     
  3. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    Vs: iq 600rr

    Kertokeehan viisaimmat meneeköhän etupukki liian jäykäksi jos siihen laittas hieman pidemmän vaimentimen?
    Mulla rassaa tuo emulsio tuola niin paljon että hyvä jos nukutuksi saa. Hyvähän se varmasti on ja ramppi touhuisa varmasti meneeki, mutta ajattelin mie muuallakin ajella kun ramppia esim rataa ja mitä oon lukenu niin sikapatisa 10min ja huoltoon. =)

    Olis skippaduusta siihen vaimennin, ei kait se auta ku kokkeilla mitä se sannoo sit talvella. Jousesta esijännitys varmaan aika löyhälle, kun sehän tulee olemaan jännityksessä sielä sit koko ajan, hieman kun on kerta pidempi.

    Joo semmosta tää on tää nettikelkkailu. =D

    - Anssi
     
  4. julli

    julli rmk

    Vs: iq 600rr

    kokeile, että mahtuuko iskari olemaan paikallaan eli pohjaahan pukki ennen iskutinta. muutamia pumppuja mitä koitin etupukkiin niin olivat liian pitkiä ja olisivat pilkkoneet alustan aika nopeasti. jäykkyyteenhän se iskarin pituus ei vaikuta
     
  5. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    Vs: iq 600rr

    Aivan. empä tullut ajatelleeksi tuota. Pittää vissiin laittaa koko sarja laatu pumppua jos tästä meinaa päästä yli. Kukaan kun ei ymmärrettävästi tahdo myydä noista sarjoista pelkkää etupukin kepakkoa. Tosin useimmat myytävät sarjatkin on enduroon simmattuja, eli on lyhennelty hieman jne.. ainakin nettimotossa. uudet tietenki eriasia. On lähellä ettei kelkka vaihdu kohta tän yhen hemmetin emulsion vuoksi. ;D

    edittiä sen verran että oliskohan tässä ratkasu? http://www.24mx.fi/kelkka/p|15861/kaasuiskuvaimennin-telasto-etu-engans-polaris-600-rr-2008/19837/jouset-ja-tarvikkeet/k347/ Mitä esim öhlins/wp maksaa uutena?
     
  6. Laplander

    Laplander Just A Member

    Vs: iq 600rr

    Kokkeile ny saakeli ensin sillä iskuttimella mikä siellä on äläkä arvo siinä ;D
    Kisajermutki sanoo että enskaa voi ajaa niin kait se sie voit sen sekaräppäilyn ajella huoletta ja pomppuhommat päälle..
    Itsehän harjoitin sekaisin ajamista kauteen noin 1500km ja täällä tunnetusti pattia pitää paukuttaa jos kotipihasta meinaa pärtsäillä.. Pelasi kyllä mutta kyllähän sen sitte kuitenki loppukaudesta huomasi ko huollatti että on kulukuja patinpäällä taas..
    Niin missä? No täälä Torinossa..
     
  7. rmm

    rmm IQRsdi ja IQRR

    Vs: iq 600rr

    Et ole tosissas vaihtamassa walkkereita noihin?
    Me ajeltiin sujuvasti kausi emulsiolla. Nyt tosin on tallissa 2 wp settiä ja öhlärit. Onhan ne tietenkin hyvät, mutta ei ainakaan mun vauhtia olisi emulsio rajottanut.
    Eiköhän se ole melkolailla säädöistä kiinni. Emulsio on vielä niin pirun helppo huoltaa, että sama se on käyttää vaikka joka lenkille auki, jos meinaa ominaisuudet loppua.
    Onhan se ymmärrettävää, että 50cm^3 öljyä ei paljon anna anteeksi huoltojen suhteen.


    Yks vaihtoehto on laittaa XR/IQR -05 etupukin keppi. Se on sen 1cm lyhyempi, kierrejousellinen ja clikkerillä. Semmonen olis tietenkin tossa sopivasti hyllyssä. :D

    Tai vaikka ruotsista koko kierros öhläreitä? http://www.blocket.se/lulea/Ohlins_kit_Polaris_42805813.htm?ca=2&w=3
    Tai wp telastoon? http://www.nettivaraosa.com/moottorikelkan-varaosat-ja-tarvikkeet/1392027


    Edit:

    Tommonen engansin hyppykeppi oli yhdessä romussa mikä ostettiin (IQR), kyllä oli laadukkaan olonen ;D
    [​IMG]

    Jos esim vertaa vaikka RR reigeriin: ::)
    [​IMG]
     
  8. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    Vs: iq 600rr

    Ajanhan mie. Mutta mitä hemmetin järkeä sitä om tuola pitää kun 95% sanoo että se on susi ja huoltoväli on yks reissu, no aika karkian kuulosta mutta kait se on vaihettava jotta huoltovälin saa kohtuulliseksi. Kelkan kun ostin oli kaikki iskarit huollettu. Otin alustan irti seku tutkiakseni niin etupukki painu pohjaan samointein ku pultit löysäs. ;D muut oli täysin tikissä. Tarkennan vielä että enhän mie walkkereita ole vaihtamassa, vain tuon etupukissa olevan. Sillä mie arvon koska nyt selvis että heikko valinta tuo engans vai mikä lie olikaan ja kysyvä ei tieltä eksy muutaku kalliosa. ;D

    Kyllä nuo iskarit varmasti riittävät on, siitä ei ollu kyse. Eikö sinustaki olis ollu rutkasti kivempi jos ne tornion patikot olis voinu ajaa koko kauden paremmin. ;D
     
  9. Ässä

    Ässä G4 RS & REX2 RS

    Vs: iq 600rr

    Eikö se 95% nettikirjoittelusta muutenkin ole enemmän tai vähemmän tulkinnanvaraista? ;) Tämä mun viestikin on vaan mun mielipide eikä mikään ehdoton totuus.

    Jos se etupukin keppi on päästäny kaasut tai öljyt pihalle niin ei se auta vaikka ois kullan väristä öhläriä tai wp:tä. Samanlailla ne hipoiskaritkin on veltot, jos on kasattu huonosti ja tiivisteet ei pidä tms. Käsissä tuskin huomaat huolletun ja huoltamattoman emulsiokepin eroa, kun molemmat on niin kovat, ettei painu mihinkään käsipelillä.

    Emulsiokepin hyväksi täytyy myös sanoa, että se on ihan älyttömän nopea huoltaa niin haittaako se jos huoltoväli on vaikka 1000km?

    Itse valitsin kierroksen WP:tä, mutta aja nyt ihmeessä sillä emulsiokepillä ennen kuin alat tonnin iskaria ostaan sinne. Hyppyhommissa emulsio toimii varmasti. On niillä myös menty enskassa lujaa. Oma valinta taisi johtua pääasiassa siitä että WP:t on katu-uskottavat esson pihassa. ;D
     
  10. viper70002

    viper70002 Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Taitaa suurin ongelma tossa emulsiossa olla se että 300-500km välillä paineet tippuu niin paljo että tuntus kun etupukissa ois normi-iskari ilman kierrejousta ja kelkka muuttuu helevetin raskaaks ajaa ku suksipainetta on liikaa ja perä alkaa jakamaan.. Just huollettuna toimii kyllä hyvin mutta se huoltoväli syletyttää ainaki ihteä siinä määrin et tulevalle kaudelle tulee etupukkiin muu iskari.
     
  11. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    Vs: iq 600rr

    Nimenomaan tuo huoltoväli itelläki ahistaa. Itse iskarissa tuskin on yhtään moittimista omassa käytössä ainakaan.

    Ite oon siinä iässä ettei nuo esson respectit juuri kiinnosta, vaikka läpällä sen varmasti heitikki. =) Tykkään vaan että vehkeet pelaa hyvin.
     
  12. loisteputki

    loisteputki Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    No siitä sitten markkinoiden parasta laatua alle

    http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=102064.msg877794#msg877794
     
  13. Punis

    Punis Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Onko porukka ostellut jostain muualta kuin maahantuojalta tukivarsien puslia? Mulla on meilkein kaikki ne messinkiset holkit väljät ja orkkis holkkien hinnat vähän hirvittää 13,90€ x 16kpl Sorvaus taitoinen kaverikin löytyy jos keksisi mistä matskusta ne tekisi ja jos hyvällä tuurilla löytyisi suht saman paksuista putkea.

    Siis tarkoitan noita kuvassa näkyviä (numero 5) puslia.

    [​IMG]
     
  14. kelkkapena

    kelkkapena 600rr

    Vs: iq 600rr

    partspitstoressa näytti olevan koko hoito n.97 taalaa(75e). Siihen sitte postimaksu ja alv päälle.
     
  15. Punis

    Punis Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Sinne lähti tilaus! 40$ tili postikuluja. Monesta muustakin amerikan puljusta noita löytyi, mutta tomituskulut olisi ollut jotain ihan tähtitieteellisiä..
     
  16. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    Vs: iq 600rr

    itellä kun tullee jottain tuommosta huoltoa niin ajattelin nylonista tehä puslat. Maksaa sen alle 10€ =)
     
  17. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Vs: iq 600rr

    Ja saa viikon päästä vaihtaa uudestaan?
     
  18. Punis

    Punis Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Mä laitan samalla remppainnolla rasvanipat tukivarsiin niin alkaa uudet puslat kestämään. Telastoon laiton viime syksynä nippoja ja pari kolme kertaa kauden aikana tuuppasin rasvaa alustaan niin ei tarvii tänä syksynä holkkeja vaihdella.. :)
     
  19. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Vs: iq 600rr

    Niin, tarkotin siis tietenki noitten nyloni viritysten kanssa ;)
     
  20. Punis

    Punis Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Ymmärsin.. ;)
     

Suosittele tätä sivua