rmk 600 vm98

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä GWB, 12/11/06.

  1. GWB

    GWB New Member

    onko kokemuksia ja tietoa tyyppivioista ? Ja sopiskohan miten ekaksi kelkaksi ko oon tommosta katellu.
     
  2. JariG_

    JariG_ Well-Known Member

    Moottorin pedit nuista joistaki repeili, ainakin 97 puolella. 98:ssa ei vissiin ongelmaa enää ollut, takuuseen niihin kuite tuli vahvemmat pedit.
    Tolla modRMK Yampalla on ollut ongelmia myös pitkittäistukivarsien taaempien pulttien kanssa, orkkiksia menee ku leipää. Kuulemma 8.8 pultit kestää jo kummasti paremmin, kuiten toimivat vielä sulakkeena, niinku pitää.

    Miinusta:
    -paskat valot
    -bensaa ja öljyä palaa aika paljon

    Plussaa:
    -Paukkua löytyy, ja makiat sävelet jo vakiona!
    -Tämä ilman pakoaukonsäätimiä (VES) oleva kone on huomattavasti äkäsemmän tuntunen ku myöhempi VES kone, vaikka uudemmissa olikin pari hp enemmän muistaakseni.
    Johtuupi juuri siittä kai ko näissä se teho tulee vähän niinku kerralla ja kaikki ;D

    Muutenhan no viimiset wedgekoppaset on aika koeteltua tekniikkaa, vähän karuja vehkeitä mutta mie tykkään :) Etupukki saattaa joskus vähä reppeillä, mutta sen saa kyllä vahvistamalla kestämään. Taitaa olla aika harvassa kuiten jo tuon ikäset kelkat joissa ei alustaa olisi harsittu kokoon uudestaan.

    Ekaksi kelkaksi varmaan ihan ok jos on kuosissa oleva peli, ja olet kerenny pikkusen miehistyä ;D Koneen kokoon nähden sen verran äkkipikanen peli kuitenkin, että keskivertonuorisolle löytyy varmasti helpompiakin pelejä.
     
  3. marde

    marde Well-Known Member

    Vs: rmk 600 vm98

    Nostellaanpa vanhaa aihetta vähän ylöspäin...

    Elikkä siis minkä kokoset pääsuuttimet tuolle 600cc nonvessi koneelle ois sopivat? Tai millaset setupit yleensäki toimis tuolle koneelle? Tällä hetkellä paikalla on 185 pääsuuttimet jotka menee kyllä aivan varmasti vaihtoon, aivan liian isot tuntus olevan ku lämpimälläki koneella puskee mustaa hitusen verran putkesta ulos ;D

    Onkos kellään kokemusta tämän 600cc version kannen laskemisesta? Paljonkohan siitä uskaltas silpasta tavaraa pois jos alkais laskemaan?

    Myös joitain toimivaksi todettuja voimalinjan säätöjä voisin ottaa mielelläni vastaan :)

    E: Niin ja tyhjärit oli 45:set eli niitäki saa varmasti pienentää, mutta kuinka paljon?
     
  4. marde

    marde Well-Known Member

    Vs: rmk 600 vm98

    Eikö kellään ole tietoa ???
     

Suosittele tätä sivua