Kypäräkamera

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä miikka80, 5/1/06.

  1. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Vs: Kypäräkamera

    Koska viimeksi ;) Ainakin UPS on muuttanut sääntöjään. Nämä säännöt perustuvat johonki kansainväliseen hässäkkään... Ite kohtasin tuon ongelman jo viime talvena. Tilasin Hong Kongista pari aparaattia, jokka piti sisällään akut. Ne kyllä tuli Suomeen mutta jäivät Helsinkiin. Mie ihmettelin, että mikä hitto tässä maksaa. No kuukauden päästä soittelin postille ja ne katto että joo, tullipostin varastosta nämä löytyy. Minä että miksi ne ei ole Rovaniemellä mun kourassa. Kuulemma ei voi ottaa lentokoneeseen ku on litiumakku laitteessa. Mie että no johan on markkinat, että meinaattako että ne tuli kamelilla Hong Kongista Helsinkiin.
    Vielä enemmän ärsyttämistä aiheutti postin henkilöiden oma-aloitteisuus. Miksi helkkarissa se minä jouduin niille opastaan että jos ne ei voi lentokoneella tulla Rolloon, niin työntäkää ne postiauton perseeseen ja kohti pohjosta. Hitto mitä älykääpiöitä. Ja ne kamat tuli lopulta maata pitkin pohjoseen, arviolta 6 viikkoa myöhässä.
     
  2. TA

    TA Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Alkuvuodesta (muistaakseni tänä vuonna) viimeksi tilasin LiPo -akkuja RC-autoon. Tulivat kyllä ihan lentopostissa mutta ei tainnut olla niin kovin tarkkoja kuvauksia lähetyksisen sisällöstä.
     
  3. clown

    clown Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Jep. Ei ainakaan goprolta suoraan saa: "Unfortunately GoPro can no longer ship all items to certain international locations, which are serviced by The United States Postal Service (USPS). USPS has placed a new ban (effective 5/16/2012) on all international shipments containing Li-Ion batteries due to safety concerns."

    Mutta jostain aina saa ja on sieltä jenkeistä itellekin tullut gopron akkuja. Tosin siitä on sen verran aikaa, ettei toi rajoitus ole ollut voimassa.
    Mikähän tossa kiellossa on taustalla, ku porukka kumminkin reissaa ties missä ja gopro jne. kuvausvermeet ties millaisine akkuineen on mukana.
     
  4. joutzi

    joutzi Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Rahahan aina kaikessa on jotenkin mukana.

    Käykö tohon gopro hero 2:een mitkään muut akut ku gopron omat?
     
  5. BigDaadyJ

    BigDaadyJ F6 -07 / Z1 -07 / 800 Assault -11

    Vs: Kypäräkamera

    DHL kuskaa vielä tietääkseni normaalisti. espaniasta on kans LiPo akut tilannu ja hyvin on tullu perille.
     
  6. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Vs: Kypäräkamera

    Käy. Tilasin tälläsen.
    http://www.digitarvike.fi/product_details.php?p=3805

    Yhtä laadukas ja hyvä akunkesto kuin alkuperäsessä, maksaa vain puolet alkup. hinnasta. ;)
     
  7. snowpro

    snowpro polaris IQ600rr-09 144" mod

    Vs: Kypäräkamera

    Hei kuinka jakaa livekuvaa Gopro hero2 lla? Mitä tarvikkeita pitää hankkia? minne nettiin?
     
  8. akuu

    akuu Polaris xc 500 sp -01

  9. tuzeez

    tuzeez Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Contour ja GoPro on kameroita joita ei edes kannata miettiä että ostaako. Molemmat laadukkaita mutta sitten kun tulee kaiken näköisiä Drift, Sony yms merkkisiä kameroita niin miettiä hintaa ja kuvanlaatua vertailla. Elikkä jos miettii edes Contouria, kannattaa se ostaa. Itsellä on Contour.
    GoPro&Contour>Sony,Drift yms muut uudet tulokkaat
     
  10. Senekisu

    Senekisu Lynx RS -11

    Vs: Kypäräkamera

    Jos hiukan menet sivuja takaisin päin ja luet(Edit: sivulta 91.) niin voit muodostaa oman mielipiteen kyseisestä tuotteesta. Minä sanon että osta vaan

    +1
     
  11. Maco81

    Maco81 Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Mitäs mieltä Gobanditista?
     
  12. tuzeez

    tuzeez Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Lukeutuu myös uusiin tulokkaisiin.
     
  13. Maco81

    Maco81 Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Ei, vaan taida tuota gps:ää ja sykemittari mahdollisuutta olla muissa... ja on tuosta kai tullu jo toinen versio ekassa oli kait, jotain ongelmia. Ainakin muutama sivu taaksepäin oleva vertailu GoProhon molempien videota rinnakkain oli ihan vaikuttava, joten siksi kyselin. Oot ilmeisesti kuitenkin testannu tuota.
     
  14. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Vs: Kypäräkamera

    Toistaiseksi on kaks kameraa, jotka on päässy lähelle GoPron kuvanlaatua, Countourin uusin kamru, olikoha se countour + ja Sonyn uus kypäräkamera.
     
  15. tuzeez

    tuzeez Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    En ole testannut, youtubesta löytyy hyviä testivideoita esim haulla gopro vs. gobandit. Jossei ole budjetista kiinni niin kannattaa ostaa se GoPro. Sykemittarit ja muut diipadaapat vievät virtaa, niin kannattaa ehdottomasti jos päädyt gobandittiin ostaa 2 akkua.
     
  16. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Vs: Kypäräkamera

    Ei goproollakaa yhellä akulla pärjää. -15 pakkasessa 960 laadulla sain tunnin viteota, tosin kamera oli päällä ehkä hiukan yli 2h. Ostin heti eka ajokerran jälkee toisen akun, katotaa pärjääkö vieläkkää ;)
     
  17. tuzeez

    tuzeez Well-Known Member

    Vs: Kypäräkamera

    Mulla on savumallin Contour ja ostin kameran mukana uuden akun, en tosin contourin omaa vaan Nokia 3310:n akun :D Hyvin kuvailee yhden päivän ajan ja illalla latailee sitten ;)
     
  18. redlane

    redlane Ski-doo MXZ 600 XRS -07

  19. unppi

    unppi Yamaha

    Vs: Kypäräkamera

    kallista, contouriin venäjältä kännykän akkuja paril eurol :D
     
  20. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Vs: Kypäräkamera

    en tiiä kuinka suurella otannalla kerrot totuuksia, mutta oma gopro pelaa päivän samalla akulla pakkasessa ku pakkasessa. Omassa kamerassa on virtanappiin yhistetty kuvaus-päälle toiminto. Tyhjää sitä on päällä pitää jos ei mitään kuvaa.
     

Suosittele tätä sivua