Kypäräkamera

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä miikka80, 5/1/06.

 1. osku1619

  osku1619 Polaris Boost RMK Khaos 155"/3" -22

  Mikäs on tän päivän trendi? GoPro 10 vai GoPro max 360? Kiinnostais kuulla kokemuksia. Tähän asti menty GoPro 6. Akut alkaa hyytymään tai kamera. Kiinnostais myös pystykuvaus niin sais kännyköille parempaa matskua someen.
   
 2. Janne.mikael

  Janne.mikael Well-Known Member

  tillailin kelekkemies comilta puhelimelle pidikkeen saa nähä miten pelaa vaan parempi laatu ja akun kesto puhelimessa kun gopro ja ei tarvihe siirrellä videoita paikasta toiseen
   
 3. osku1619

  osku1619 Polaris Boost RMK Khaos 155"/3" -22

  Ok, käypi kai se nuinkin. Mutta minua nyt kiinnostais kokemukset nuista gopro 10 ja max 360 laitteista...
   
  Janne.mikael tykkää tästä.
 4. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Maxissa se hyvä, että on ihan sama missä asennossa kamera on, niin kuvan saa aina suoraksi. Ja oha se tietenki kiva, että saa kuvailtua eri suuntiin.
  Kumpaankin suosittelen uusia enduro-akkuja. Vakioakut on kestoltaan melko vaatimattomia. Kuten kaikissa gopro-malleissa 6-10. Tämä siis kylmissä oloissa.
  Itellä ollu kauhia kynnys vaihtaa pois tutusta ja turvallisesta Hero 5 Blackista. Orkkis akku paikallaan ja neljäs talvi käytössä. Silti pystyy kuvaan päivän ajot nuin ja vain.
   
 5. Driver

  Driver Summit 850Turbo '22

  Maxista sen verta kokemusta että vähänkään kovemmilla pakkasilla siirtymät pidettävä lämpimässä. Ja pari kertaa nyt käynyt niin että kamera seonnut ja kuvannut timelapsea. Lämmittänyt kameran turbon ritelikössä ja sitten taas pelannut normaalisti. Toki ihan yhtä huono gopro 8 oli pakkasessa. Toivottavasti näihinkin tulee vielä niitä talvimallin akkuja kuten 9 ja 10 on nyt tullut lisävarusteeksi. Harmaalla kelillä tai tosi aurinkoisella lumi palaa herkemmin puhki kuin 8:ssa.

  Mitä tulee hyviin puoliin niin onhan se kätevä jos vain osaa käyttää oikein. Saa samasta klipistä vaakavideota että pystyä tai sitten voi seurata esim. rinnalla ajavaa kaveria. Editointi hieman työlästä ja aikavievää eli hetken opettelun vaatii. Ei enää paluuta itsellä normi goprohon huonoista puolista huolimatta.
   
  osku1619 tykkää tästä.
 6. osku1619

  osku1619 Polaris Boost RMK Khaos 155"/3" -22

  Kiitos, tämä oli hyvä vastaus. Taidan ehkä monipuolisuuden vuoksi kääntyä tuon 360 puoleen.

  Akkuasiat tuntuu olevan yhtä huonosti kaikissa malleissa mutta toivottavasti tähänkin tulis tarjolle tuo talviakku.

  Miten hoidat muokkaukset? Koneella vai langattomasti puhelimella? Vai onnistuuko tämänkin mallin kanssa kätevästi jos siirtää muistikortin puhelimeen. Oon nykyisen kameran kanssa tehnyt tuota että siirrän vanhaan puhelimeen muistikortin ja muokkaan siinä gopro-sovelluksella niin saan nopeiten reissun päälläkin klippiä tehtyä.
   
  Viimeksi muokattu: 31/1/22
 7. Hentte

  Hentte M8000 153/162 -19, AC 600 Snowcross

  Onkohan tuohon maxiin olemassa semmosta vedenpitävää koteloa johon menee latauspiuha? Itellä on tuossa vitosessa tuommonen kotelo ja erillisestä virtapankista lataus koko ajan päällä niin ei lopu virta vaikka pitää koko päivän kameraa päällä.
   
 8. Kertturacer

  Kertturacer Well-Known Member

  Mickelson tykkää tästä.
 9. Driver

  Driver Summit 850Turbo '22

  Itsellä oli suunnitelmissa laittaa usb virran ulosotto kunhan saan vain kelkkaan sen mittarilaukun. Siellä kameran pitäisi pysyä suht lämpimänä ja samalla kun lataa niin silloinkin se lämpenee eli ongelmien pitäisi vähentyä.

  Koneella en ole vielä kokeillut edes editoida, puhelimen sovelluksella ihan näppärä tehdä. Klippien renderöinti vain vie aikaa, toki varmaan sitä nopeampi mitä parempi puhelin.
   
 10. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  BRP USB virranulostulo pukkaa muistaakseni 1 A virtaa. Joten se ei lataa oikee huonostikkaa. Kannattaa ennemmin laittaa normi töpseli ja siihen QC standardin mukainen laturi, joka pukkaa vähä reilummin virtasta.
   
 11. Pertuzi

  Pertuzi Well-Known Member

  Miksi viideo ei näy täydeltä ruudulta?
   
 12. Kertturacer

  Kertturacer Well-Known Member

  Jaa, en tiedä. Kyllä nuo mun kännykässä näkyy koko ruudulla, pari ekaa kapula pystyasennossa
   
 13. leksitus

  leksitus Polaris RMK Khaos -21

  DJI Osmo Actionista vähän kokemuksia näin vuoden käytön jälkeen.

  Kuvanlaatu, kuvanvakautus, akkukesto hyvää.

  Kuvakulma taas hieman liian pieni. 2.7K/30fps laatu, 4:3 kuvasuhde ja vakautus päällä juuri riittävän laaja kuva ja saa vakautuksen. 4K/4:3 laajin kuva, mutta ei saa vakautusta. 4K/16:9/vakautus päällä jää hieman ahtaaksi/pitää olla tarkka kameran suuntauksessa.
   
 14. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

Suosittele tätä sivua