Lahti GreenCity

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä TeHo, 21/6/12.

  1. x_bomber_x

    x_bomber_x Kattila

    Vs: Lahti GreenCity

    Miten noi paskoo noin urakalla? ;D
     
  2. TeHo

    TeHo #13 2015 ZR 6000 R

    Vs: Lahti GreenCity

    Viimeks meni itse akseli ja noi pyörät oli jo ottanut jo kipeetä kun paikoilleen laitoin. Luotto oli kummiskin sen verran kova että olis kestänyt iskareitten huoltoon asti niin olis samalla vaihtanut uudet pyörät. Ja oli sitä edellista akseliakin jo korjailtu. ::)

    Tarttee toivoa että noita pyöriä löytyy sumekolta eivätkä ole ihan tolkuttomasti kalliimpia kun amerikassa. Jos ei löydy niin tarttee ajaa ens lauantaina kerhon ratapäivä firecatin kapeella ja lisulla matolla kun hyllystä löytyy kummiskin 2.52" jaolla olevat pyörät.
     
  3. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Vs: Lahti GreenCity

    Joo, pari triplen kuvaa eiliseltä vielä.

    Kierrätyslinja jatkuu koropalan kanssa. Otetaan yks kawagreen stonga, firecatin koropala ja zr:n oma stonga ja kiinnikkeet.

    [​IMG]

    Leikkaa ja askartele (liimaamista ei tällä kertaa tarvittuu) ja ei muutakun kylmätyypeille.

    [​IMG]

    Huomaa tähystys, on ne sukset vaa s*tanan kaukana. Saiskoha ne nousee tost yli ?

    -Kyl ne nousee, otetaa vaa kunnon riuhtasu!

    [​IMG]
     
  4. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Vs: Lahti GreenCity

    Tulihan sitä sentää itellekki tänää eka "keskeytys" tälle talvea. Tai no, Teemu sillä hetkel ajo, eli sen piikkii tääki ;D
    Eli astinlaudan reunaputkesta irtos vesiletku ja nesteet pitkin rataa.

    Itelle ekat ajot radalla tälle talvea ja meinas mennä vähä hieromiseks... Iskarit kaikki törkysen löysällä, pulkka sinkoilee mihin sattuu jne. Nooh, aikasa ku pyöritteli nii loppupäivästä alko jo olee parempi.

    Uskomattoman paljo rauhottu vetelyt ja kaikki muu epämääränen keulan käytöksestä, kun vielä nakattii Teemun XT:t noitten loppuun ajettujen CA ADX:ien tilalle.
    Eli johtopäätöksenä vois väittää, et suksikauppa kutsuu. Vähä vielä auki, mitä tilalle.
    Nuo XT:t vaikutti ainakin tuola rossiradalla ihan toimivilta tähänkin pulkkaan, mut ei kyl taida sellasia raaskia ostaa :-\

    Iltasella, kun oli taas vedet koneessa ja ilmailutki tehtynä, piti vielä valmistella vähä huomista tourinkireissua ja nakella lisätankki paikalleen.
    Lisäks tuli laitettua keulimisenesto palikoitten paikalle tyhjä akseli. Palikoita tässä ei o missää vaiheessa ollu paikallaan, niin kauan ku se on meijän pajalla majaillu. Nyt kun alkaa olemaan hiukan voimaakin, tuntu etenkin tuola radalla et sinne on pakko jotain laittaa. Reitillä se ei o toistaseks liikaa vielä häirinny.
     
  5. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Vs: Lahti GreenCity

    Jahas, eipä hetkeen kirjoteltu taas, saati kuvia laiteltu. Noh, eipä mitään kummempia o tapahtunukkaa, pientä huoltoa vaan. Tripleäkin pitäs tehä eteenpäin, kun sais aikaseks.

    Teemun vetopyörä-episodi on vieläkin vähän vaiheessa, ajellut nyt pari reissua 2,52 jakosilla "vara" vetopyörillä ja jostain tallin perimmästä nurkasta kaivetulla 325x34xn.27 matolla. Meinaa kuulemma olla hetkittäin liukasta :eek:

    Itelle jotain palikoita voimalinjaanki parin ajokerran välein vaihdellu, mut vähä pitäs vielä ruuvata/haalia palikkaa.
    Kytkennät sain nostettua omaan ajoon toistaseks kelvolliselle tasolle, nyt 3900.
    Reittiajossa pysytellään hyvin vetoalueella, reagoi ok ylläri pateilla/ojilla liipasimeen voimalinjan puolesta, moottoriin kaipais herkkyyttä lisää. Tasavauhti turraus jäällä/tasasemmallakaan ei o liian huudatusta, n. 5500-6000 kierrosta. Huippukierrokset vaan ovat nyt taas muutaman sataa kierrosta turhan alhaalla. Piikkaa n.7600 josta tippuu pidempään vedättäessä n.7500.
    Huippukokeilussa ei ainakaan heti saanu jengoja pomppaamaan ja vaikutti, että nyt vois riittää hihnalla pito vielä kytkimen lautasten ylälaidallakin kun pääsevät painumaan enemmän kasaan.
    Muutosta aikasempaan siis heliksin vaihto tuohon tän alkuperäseen 68-44-32 ja kytkimeen Epin keltanen jousi 165-310. Hieman tuo ilmotetun loppujäykkyyden paikkansa pitävyys epäilyttää, mutta enpä nyt enää muista mitä sain vertailutulokseks jousipuntarissakaan muihin paikalla käyneisiin.
    Noilla nyt kuitenkin taas hetki mennään, kun ei paremmasta tiedetä, vai miten se oli.

    Sukset tuli myös haalittua. Päädyin vähän ajettuihin CA XTX:iin, kun tulivat sopivasti myyntipalstalla vastaan. Hiemanhan ne jäykistivät ohjausta hitaassa vauhdissa, mutta ainakin nyt mennään sinne minne sukset näyttää eikä venkuloida mihin sattuu. Voi olla, että pientä parannusta saa tuohon lievään kankeuteen aikaseks taas kun saa muutaman ajokerran lisää alle.

    ModiPorot "poseeraa" uusilla suksilla. Linnanherra pääty "tuttuun ja turvalliseen" PP:hen ;)

    [​IMG]

    Janin kanssa käytiin ajelemassa tänään meijän mittakaavalla pitkä reittitourinkireissu. Matkaa oli, mutta mistä näistä tietää minkä verran, kun ei o nopeus/matkamittareita eikä geepeeässiä. Jossai matkalla näky kylttiä että 69km ja takaskin tultiin, vähä lyhyempää lenkkiä. Parikin lynssiä oli mukana, mut eka puutu 10-15km jälkeen ja toinen houkuteltiin matkalta ekstemporee mukaan.

    Eihä siittä reissusta tietenkää ilman remonttia sitte itekkää selvitty. Ite selvis pienillä perushuolloilla, maton kirrauksilla jne. Polleen sitte saiki tehä sellasen perus parintunnin lauantai-illan remontin. Eli kaasareitten putsausta, alavetarin laakeria, etupukin iskarin huoltoa kun oli menny tyhjäämään ittesä ja jotain pientä siinä ohessa.

    Tourinki pelit vuorostaa poseeraamassa

    [​IMG]


    Jossain päin tätä ilmiötä saatetaan pitää vähän outona... Meil siihen aletaan pikkuhiljaa jo tottumaan. Eli Polle-pariskunnan normi lauantai-illan toimintaa. Lotta putsaa kaasareita ja Jani huoltaa telaston emulsiokeppiä.

    [​IMG]
     
  6. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Vs: Lahti GreenCity

    Hep hep. Eipähä taaskaa mitään ihmeempiä o juuri tapahtunu.
    Mut laitetaan ny silti välillä taas pari keskiviikko-illan yleiskuvaa, ku ei muutakaa tuppaa olemaan.

    [​IMG]

    [​IMG]

    Teemulla vaihteeks vetarijumppaa. Eipä kerinny uusia vetopyöriä tulemaa, joten ei muutaku sopivasti hollille eksyneestä Linnanherran pulkasta mattoa lainaan. Kuulemma tuolla kuluneella seiskan vakiomatolla ois annettu jo vähä liikaa "tasotusta" Punkaharjulla tulevana viikonloppuna. Noh, toivottavasti ei tuu lisää romua. Ohessa piti tietenki alkaa hifistelee ja lätkiä tunnelin kylkiin etupukin akselin kohalle uutta lootua.

    Iteltä rupesin hieromaan öljypumpun säätöjä, josko sieltä rupeais vaikka vähä lisää tulemaan. Eipä o mikään häävi homma kone paikallaan.
    Kolmisen kierrosta sai tankoa pyörittää, et alko olee merkit kohillaa, vaikka olin sen muka säätäny pöydällä hyväks ja kattonu kasatessa, et on se sielä päin. Kyllä taas kannatti sijottaa Bilteman hammaslääkäri peiliin.
    Siinä kirotessa iski silmään, et mitäs tuola hihnapuolella pohjalla möllöttää.
    No kattos pentele, sieltähä löyty pari hihnan palasta. Eli eka hihna tuhottu.

    [​IMG]

    Ei kylläkään ehkä ihan se yleisin tapa ? Tais johtua enimmäksee siittä, että tuli vaa ikä täyteen ? Sen verran kuivakka ja halkeillu ainakin oli.

    Lisäks, kun kerta tuosta vierailla olevasta Porosta osia ruvettiin raksimaan, nii mäki aattelin ottaa osani. Eli meinasin vierä "neitsyyen" tuosta Speedwerxin putkesta. Kahtotaan mitä käypi...
     
  7. Linnan Herra

    Linnan Herra RalliKatti 440/600. Suzuki LT-R 450/480

    Vs: Lahti GreenCity

    Pienen maininnan jälkeen tuli Seitillekkin ainii! Elämys. Onhan siinä werxin Y-haarakin minkä pitää joka tapauksessa irrotella digatronin nippojen tinuuta varten.
     
  8. rakkeri

    rakkeri Active Member

    Vs: Lahti GreenCity

    melkosta meinikiä toinnen kasas 1.5 v sitä kelkiä ja se on tijän tallilla kolme viikkoo niin se on taas osissa ;D ;D ;D
     
  9. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Vs: Lahti GreenCity

    Eihä se o vielä ollu ees kahta kokonaista viikkoa ;D
    Katotaa, joskos se vaikka sillä kolmannella rupeais oikeesti kasaantumaan.
    Todettii, et sitä on kasattu niin kaua, et parempi lyödä uudestaa atomeiks ja tarkistaa, se on kuitenki unohtanu puolet osista tai vähintää jättäny ne löysälle :eek: :D
     
  10. Linnan Herra

    Linnan Herra RalliKatti 440/600. Suzuki LT-R 450/480

    Vs: Lahti GreenCity

    Oliko speedwerxin osista iloa vai tuliko murheita?
     
  11. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Vs: Lahti GreenCity

    Jaa-a, mitähä toho vastais ;D

    Nojoo, voi se olla, et sen viel raaskii antaa takas. Ei ollu muutaku putki paikallaan.
    Herkkyyttä se tais tuoda jonku verta, sekä n. 100 kierrosta lisää samalla voimalinjalla kun edellinen reissu.

    Ei muuten kestä se putken tuki kumipallo paljasta putkea vasten :-X

    Murheita lisäks sen verta, et kollille pitäs ostaa uus takapuskuri ja itelle tuli keulapalaan vähä kipeetä ::)
    Sekä lisätankin täyttökorkin kierteisii pitäs taas jotai keksiä... Lopuista vaurioista tietää varmaa huomen lisää ?
     
  12. ÄRRRÄ

    ÄRRRÄ Well-Known Member

    Vs: Lahti GreenCity

    Vaiha takas siihen viitosmoottoriin. ;)
     
  13. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Vs: Lahti GreenCity

    Onneks se on jo myyty ;D

    Oli näköjään toinen noista ohjaus pyramidin etutuistaki menny poikki sunnuntaina. Sitä se teettää ku läski roikkuu tangosta ja koittaa hakata pattia...
     
  14. Linnan Herra

    Linnan Herra RalliKatti 440/600. Suzuki LT-R 450/480

    Vs: Lahti GreenCity

    Johan rupee oleen remonttia kerrakseen.. Noha se o heikkoo mikä ei kestä! Multa muuten jäi se pallo joutilaaks jos tarvetta? Ootteko huomena verstaalla jos sitä digimonia tulis ihmetteleen kun on ne nipatkin nyt?
     
  15. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Vs: Lahti GreenCity

    Eiköhä tuota olla. Joutas sitä sun raatoaki varmaa muutenki jo huomenissa taas tekemää ::)

    Kyl niit palloja pitäs yks ainaki jossai olla viel. Jos ei o, nii otetaa likalta joku superpallo :eek:
     
  16. Linnan Herra

    Linnan Herra RalliKatti 440/600. Suzuki LT-R 450/480

    Vs: Lahti GreenCity

    Pitääpä töijen jälkee ihmetellä.. Elä mee likkojen leluihi kajoamaan noituu muuten sun kikkareen niin että paskoo joka reissussa jotai ;D
     
  17. TeHo

    TeHo #13 2015 ZR 6000 R

    Vs: Lahti GreenCity

    Punkaharjulla sunnuntain harjotuksissa oli totinen meininki 8)

    [​IMG]
     
  18. TeHo

    TeHo #13 2015 ZR 6000 R

    Vs: Lahti GreenCity

    Uusien vetopyörinen vaihdon ja iskareiden huollon yhteydessä löytyi tällästä. Eilen radalla kuulukin välillä vähän outoja ääniä ::)

    [​IMG]

    Kovat oli tavotteet tälle illalle. Uudet vetopyörät paikoilleen, oma matto paikoillee, iskarit kaasuja vaille valmiiksi ja Juhan kelkkaan matto ja telasto paikoilleen. Tollanen heikkous kävi sen verran masentamaan että ei saanut kun kaks ensinmäistä kohtaa toteutettua.

    Josko tuon viikonlopuksi sais parsittua kasaan. Uus pukki ei kyllä pahaa tekis.
     
  19. kolli

    kolli Arctic Cat SNO PRO 440-05 HONDA CRF 450R -10

    Vs: Lahti GreenCity

    ei sit ollutkaan kaikki ehjänä ?
     
  20. janik

    janik IQR

    Vs: Lahti GreenCity

    Varmaan sattunut oksankohta tuohon? Vaan onse AC silti vaan nopee ja upee.
     

Suosittele tätä sivua