Nokian urat

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Snowskier, 30/10/09.

  1. Kape30

    Kape30 Lynx Re 600 E-tec -15

    Vs: Nokian urat

    Mitenkäs kävi? :D Joko oli kulovetessä läpireikiä?
     
  2. a--

    a-- deep snow glider

    Vs: Nokian urat

    Juuri tuo, eilen se vaikutti ihan normaalilta menne ja tullen. tuo ku sulaa niin nokiasta tulee taas saari kelkkailun kannalta. Toinen kohta missä pitää pysyä tarkkana ja rannantuntumassa on jyrävuoren reitin virtapaikka. Jos noita yöpakkasia ei kohtaa tuu niin saa alkaa kattelemaan muita moottoriurheilun lajeja kohtisilteen.
     
  3. Athene

    Athene MXZ X-RS 600R E-TEC Competition

    Vs: Nokian urat

    Aika reikäjuustoa oli jää jo vajaa pari viikkoa sitten. Ei tullu mieleen pysähtyä tuossa, kun tummia uhkuja oli joka puolella.... :eek:
    (t. naskalit ja paukkuliivi käytössä...)
     
  4. a--

    a-- deep snow glider

    Vs: Nokian urat

    Se kohta missä on kelkoilla ajettu ylitys on vielä jäässä. Eilen siinä oli pari sinistä kohtaa pintaan mutta ei roiskuvaa. Sellaisessa paikassa missä ei oo ajettu kannattaa olla tarkkana. Yksi yksittäinen jälki jonnekin ei takaa mitään mutta 15m uran laidasta laitaan tarkottaa että siinä on pässy pakkanen puremaan vähän pitempään. EI kannata lähtä seikkaileen. ja kattoa sitä leveetäkin ylitystä sillee terveellä itsesäilytyssilmällä.

    tuon kohdan KUITENKIN SYÖ JUOKSUTUKSET mitä ei voi siviili mitenkään ennustaa tai tietää. ( jos täällä on joku vesivoimalaitosinsinööri niin het ilmoittautukoon :).. Olen antanut itselleni kertoa ettei juoksutuksien toteamiseen ole kuin elykeskuksen pinnankorkeusmittarit ja niitten info tulee noin vuorokauden myöhässä. Eli kaks päivää siitä ku sähköä tehtiin sen pilkkijä eturinamassa ja kelkkailija rotaxin hiljetessä tietää.
     
  5. a--

    a-- deep snow glider

    Vs: Nokian urat

    edit, huomenna menossa kukaan?
     
  6. Mustis1

    Mustis1 Well-Known Member

    Vs: Nokian urat

    Hyvin meni ei käynyt mielessäkään että olisi uimaan joutunut ;) Viikonlopun pakkaset päälle ni taas mennään muutama vko.
     
  7. a--

    a-- deep snow glider

    Vs: Nokian urat

    huomenna 11 jälkeen shelliltä jonnekin? Nopeus tiedetään suuntaa ei.
     
  8. Mustis1

    Mustis1 Well-Known Member

    Vs: Nokian urat

    Kukas se olikaan koipen/Multasen kimppa skiidoohon pykälässä sen variaattorin hihnan ? Mennään Leville vkolla 12 olis kiva ottaa hihna mukaan

    0504003874 Koiviston Antti tai
    0407619959 Multanen Tomi
     
  9. a--

    a-- deep snow glider

    Vs: Nokian urat

    tuola perärepussa yks uus 383nen mutta en tiiä onko se kelleen pykälässä., Ja jos on, pitää tullaa pyytään henkilökohtasesti.

    edittiä, remmiä on annettu kun pyytää pohjosen mettisä,, eteläsä ei oo vielä tarvinnu toisen remmiä pyytää. Jos jollaki ollu vääryys ni ottakoon allek yhteys. riittää ku sellille sanan jättää tai yv allekirjoittaneelle.
     
  10. znood

    znood Guest

    Vs: Nokian urat

    Ajeltii tänää kaikki nokian reitit ristiin rastiin, käytiin myös mouhijärvellä makkaranpaistossa ja sitten kiskokabinetissa kääntämässä. Harmi ettei ollu porukkaa klo 11 lähdössä shelliltä.

    Jäätilanne on hyvä, vaikka muutamia railoja on esillä ja jäät on karikoiden päällä pystyssä. Ei siis kannata kaahata jäällä!
     
  11. Mileleo

    Mileleo Lynx X-Trim 600 Etec 2013

    Vs: Nokian urat

    Kuulin huhua, että jotain urista saisi piirtää palveluun. Jos asia on näin, niin voisiko joku "hallituksen" jäsen laittaa vaikka yksityisviestiä, että mitä saa piirtää jos mitään. Ite kävin viikonloppuna ekaa kertaa ajelemassa ja GPX jälki on tallessa. Ihan mukavat urat, toisin aika patikolla ja vähän vr-meininkiä on harrastettu.
     
  12. hujulka

    hujulka Yamaha Vmax 700 xtc

    Vs: Nokian urat

    Ihan vaan tiedoksi jos on siuron suuntaan tulossa niin jäät oli ainakin vielä viikko sitten tosi huonot isonsaaren ja mantereen välissä. Vaikka kuinka yritti tulla rannan vierestä ja vauhdilla niin sulaa oli useampi kymmenen metriä. On ollut virtaukset niin kovia että jäät kadonnut. Viime sunnuntaina piti etsiä vaihtoehtoista reittiä maanpäältä ettei joudu kelkkaa naaraamaan.
     
  13. Kape30

    Kape30 Lynx Re 600 E-tec -15

    Vs: Nokian urat

    Onkos siinä isosaaren välisessä kapeikossa oikein koskaan ollutkaan jäätä?
     
  14. hujulka

    hujulka Yamaha Vmax 700 xtc

    Vs: Nokian urat

    Kyllä siinä siuron puoleisen rannan tuntumassa yleensä on jäätä ollut. Siitä mistä reitti tulee maalle on kyllä viimeiset paikat missä jäätä on ollut. Veneseuran laitureiden ympärillä on tosi huonosti jäätä jos ei ole ollut pitkään yli 20 pakkasia. Keskemmällä on pohjassa lähteitä mitkä sulattaa reikiä jäähän. ja jos on siurosta isosaareen ollut menossa niin ylitys vasta isosaaren länsipäästä. Monin paikoin kun on ollut autojakin jäällä, mutta itse en kuloveden jäälle uskaltaisi autolla kuin sarkolan lahdelle ja kuljun lahdelle.
     
  15. a--

    a-- deep snow glider

    Vs: Nokian urat

    Tämän talven parhaat kelit.. Pakkasjakso on tehny kaikille vesien ylitykselle hyvää ja vettä ei jäällä häijään suuntaan missään. Jopa Salmin sula olis riitteessä joten aurinko ei vielä kumoa kylmän vaikutusta.

    Golffikentän kohala ei kannata pitää nappia tiskisä ja ne muutamat pihatiet ylittä sillee siististi.
    Hevosenjälkiäki näytti tiellä oleva suht tuoreita. Annetaan niitten mennä ensin ja o ihan kohteliasta sammuttaa moottori ja poltella vaikka tupakki ootellesa että pääsevät menemään rauhassa. Sellasella 500 kilosella lihakasalla on pikkasen arvaamaton ecu. että ollaan kohteliaita.
     
  16. haaveilija

    haaveilija Member

    Vs: Nokian urat

    Reitti vähän muuttunut maanomistajan toivomuksesta. Nokialta Piikkilän yli tultaessa ennen Salmia ajettiin ennen n. 200 metriä tietä pitkin, nyt toive on ajaa oikealta puolelta pellon reunaa ja pienen mettän läpi. Ura on nyt kyllä hyvin nähtävissä ja meillehän tämä on paljon parempi vaihtoehto. Lauantai lähtö klo:11 selliltä. Voipi olla kauden viimesiä kertoja kun pääsee Kuloveten yli.
     
  17. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Vs: Nokian urat

    Laitellaas tännekin niin näkee nokia väki jos ei oo vielä huomattu http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=111219.0
     
  18. Kape30

    Kape30 Lynx Re 600 E-tec -15

    Vs: Nokian urat

    Mikäs siinä Kontaassa on tilanne, kun oli reittiä oiottu pellon poikki siinä kohtaa missä kiersi ennen tietäpitkin? Onko vaan vedetty ominpäin mutkat suoraksi vai ihan "virallinen" muutos?
     
  19. haaveilija

    haaveilija Member

    Vs: Nokian urat

    Jep tästä konttaan kohdasta olis hyvä kuulla jos jollain on tietoo. Eipä ollu lauantain yhteis lähdössä ruuhkaa, mutta mukava reissu Laviaan käytiin kruisaileen.
     
  20. hannuta

    hannuta Member

    Vs: Nokian urat

    Hyvämaan shelliltäkö (turun tien varressa eedenistä vähä eteenpäin?)lähtee joku virallinen kelkka pätkä?
    Tarviiko liittyä johonkin seuraan että sinne pätkälle voi lähtee ajaan?

    Suunnitelmissa kelkan osto ja nyt kartotankin että mistä lähimmät pätkät lähtee.
    Tosiaan nokialla asun eikä jaksais kovin pitkälle lähtee kärryn kans ajaan että pääsee ajaan :D
     

Suosittele tätä sivua