Lynx 2014

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä HarriY, 31/1/13.

  1. ixs

    ixs Skidoo Renegade Backcountry -13

    Vs: Lynx 2014

    Voin kertoa että ei vaivaa enään, vaan kyllä sillä tämänkin vuoden mallilla keula minusta tarpeeksi kevenee hiukan säätöjä muuttamalla. Toivottavasti ei olla menty ojasta allikkoon.
     
  2. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Siis alla taisi re:ssä olla cobra mattona joka siis tuntu paskalta? kuinkas se perän jakelu, alko siis patissa jakaan jarruissa?
     
  3. Dreamer

    Dreamer A 51

    Vs: Lynx 2014

    Melkein kyllä väittäisin että lynxi ei perää jaa jos siellä on vakiosäätö paikallaan ja naksut oikein... nuo on skiidoon ongelmia.
     
  4. Ilves-kissa

    Ilves-kissa Lynx X-trim Commander 800 E-tec -14

    Vs: Lynx 2014

    Ajoiko kukaan 800 Commanderia? Kokemukset?
     
  5. 700sks

    700sks Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Itsekin kävin kokeilemassa 800 37 dokkeria ja kyllä tuntu heti tosi makealta laitteelta,vaikka ei siinä koeajolla kunnolla umpismenoja pässy kokeileen,mutta tuntu heti siltä kuin olisi jo talven ajellu sillä,niin kotoisaltsa tuntu heti,vaikka polleilla ajellu vuosi kaudet.on melko vahva ehokas seuraavaksi ajokiksi,kuhan vaan kykenee sulattaan nuo JÄRKYTTÄVÄT hinnat!
     
  6. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Meikäläinen on saanu kyllä lynxin perään jakaan useamman kerran! sekä re 12 ja re 13. Joskus on tuntunut että kun se oikein kova vauhtisessa jarrussa alkaa nakkeleen sitä perää niin on ihan hyvä kuulua seurakuntaan. Asiaa ei tietysti voi pelkästään lynxin piikkiin se voi olla että itellä on liian etupainoinen ajoasento jarru paikoissa ja perän nakkelu johtuu siittä. Olis kiva tietää kärsiikö joku muu samasta vaivasta?
    ja onko mitään havaintoja tuosta ajotavasta liittyen perän nakkeluun.
     
  7. james-x11

    james-x11 Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Liian löysät etujouset, liikaa paluuvaimennusta takaiskarissa tai molemmat.
     
  8. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Tuota paluuvaimennus asiaa on kyllä pähkitty ja se pitäis olla kunnossa. Etujousiin en ota sen enempää kantaa kun re 12 on 20newtoniset jouset ja re 13 18 newtoniset asia voi olla tietysti niin että ton 12 mallin kanssa oli takapukilla liikaa paluu vaimennusta ja se alko pakkaan sitä mutta re 13 sitä ei kyllä ollut eli noi jouset kylläkin sen voi aiheuttaa. Kissojen ja koirien kanssa ettiin 22 newtonisiä jousia mutta ne oli loppu joka paikasta.
    Tuossa jousi asiassa voi olla perää sillä kun 13 kiristi esijännitystä niin se hieman parani.
     
  9. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    Vs: Lynx 2014

    Kyllä tuo kuulostaa siltä, että jotain on setupeissa pielessä. Itselläni on parhaimmillaan ollut vakiosimmeillä alusta siinä kunnossa, että vauhtia ja patikkoa on voinut olla mielinmäärin eikä mitään ongelmaa. Ei kun lätkyttää vaan menemään.
     
  10. Poikanen

    Poikanen BoonDocker DS4100 850 E-TEC -18

    Vs: Lynx 2014

    Näyttäis muuten nyt lukevan nuissa lisäkampheissa: "toimitetaan irrallisena, kysy tarjous asennuksesta." Hieno systeemi ko saapi tilata lisäkampetta vähän kalhiimmalla ko mitä se muuten maksais :)
     
  11. Akimatic

    Akimatic Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Onko tuolta brp sivuston kautta kukaan saanu tarjousta? Itse laitoin tarjouspyynnön neljään paikkaan eikä mistään oo kuulunut mitään.
     
  12. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Mainostaa ei saa mutta jos minä kysyisin tarjousta kelekasta niin soittaisin Fixtreme Oy:n Tampereelle. Ja vaikka Fixtreme olis muutaman satasen kalliimpi kuin muut niin ainakin Tampereen alueella oleville on erittäin suositeltava liike palvelun puolesta. Aina oon päässy huoltoon heti (lue jonon ohi) varaosat on ollut aina edullisia ja palvelu pelaa!
     
  13. Jauho

    Jauho Rmk 155" ja CFI800RR 128"

    Vs: Lynx 2014

    Hmm.. Tulipa tänään tsuumattua noita kamppeita ja erityisesti re 800. Miksi helvetissä toimivat katkasijat on laitettu katteisiin ja miksi penkki on vieläki homosohova. Mittariston asettelussa vois ottaa puuokkelista mallia. Puuokkelit oli näpsäkän näkösiä niin ku re:tki hienon homma oli tuo säilytystila josta boondokkerissa akku söi osan. Boondokkeri edistyny paljon ! Pakkinappikaan ei ole enää nippusiteellä kiinni :eek: Muuten katteet savuaa kytkimeen ja pakoputkeen niin ku ennenki. Ei tullu tuo reissu kalliiksi :)
     
  14. Tjp-

    Tjp- GLS 3500 -93 & Cobra Racing -95

    Vs: Lynx 2014

    Boondokkerista jäi ainoana mieleen jäsyt astinlaudat. Muuten näytti summitilta
     
  15. Nenone

    Nenone BC X-RS 146"

    Vs: Lynx 2014

    Tuotantokamppeisiin tulee jämymmällä foamilla penkki!
    ...se ei poista sitä, että kelkka näyttää sarvikuonolta ;D

    Skippaduu on jotenkin virtaviivasempi tosta keulastaan. Sopii ainaki allekirjottaneen silmään paremmin.
    Houkutteleva peli tuo 800 lyneksikin ois sillä 44mm lapulla, mutta....

    [​IMG]
     
  16. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: Lynx 2014

    Kävin Oulun Wetterillä ihmettelemässä 2014 mallin BRP:n tuotteita. Boondockkerit näytti muuttuneen pelkiksi ummenajokeiksi. Esim. riseri oli sitä luokkaa korkea, että istualtaan kädet on suunnilleen silmien korkeudella ;D.
    Uudet katteet oli ihan hienon näköset ja jos niiden lukot toimii vielä talvellakin niin olivat ihan kätevän oloiset.
    Oikeastaan ainoa itseä kiinnostava malli tuolla oli Xtrim 900 ACE. Siinä vois olla sekalaiseen reittiajoon ja satunnaiseen umpisajeluun sopiva peli. 14000 € hintaan nähden kuitenkin sais kelkassa olla alustassa hieman paremmat iskarit. Keulassa oli ainakin esittelypelissä 36 pumput yhellä klikkerillä ( näistä saa ihan kohtuulliset) , mutta alustassa varsinkin etupukissa perus 36 ei oikein vakuuta.
     
  17. Jauho

    Jauho Rmk 155" ja CFI800RR 128"

    Vs: Lynx 2014

    Kyllä tuo sarvikuono ulkonäön puolesta menis. Mutta justiin tuo built your ride homma tuo vaan lisää hintaa kapineelle ku ei ole 44mm lapulla tuo 800 re ja kuiten joudut sen rs-penkin ja teamin siihen ostaan...


    Eikö -13 oo tanko tarpeeksi korkealla ja eikö neki ole umpiselle tehty?
     
  18. sledmaker

    sledmaker Xtrim 600 Etec

    Vs: Lynx 2014

    Cobra se varmaan oli. Letkassa ko ajettiin hieman reippaammin, sai mutkissa ottaa hieman pelivaraa.

    Se reittihän oli toki melkosta sohjoa kun on muuan sata kelkkailijaa tunnin aikana huitonu menemään. Ja tuon jakelun saa varmasti säätämällä pois. Sattumalta kun olen höyhensarjalaisia(~70 kg), ja riskimpiä kavereita ajatellen nuo on säädetty protopajalla..?
     
  19. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Vs: Lynx 2014

    funtsin siinä itekseni että mielenkiintoista on lähteä pitkätelaisissa tuohon pätkäpenkkikulttuuriin kun "muillakin on" noissa bd malleissa. Omasta mielestä se on ihan paska idea jos kelkassa mietitään monikäyttöisyyttä. Perseelle ei nyt ole kiihdytyksissä mitään tukia ja joudut roikkumaan jalkakoukuissa(mitä ei ole) ja ohjaustangossa että pysyt kyytillä. Eikä se kyllä pätkissäkään sen paremmalta näyttänyt, pikkusen käpälällä painaa niin penkkin "toppari" on tankkia vasten. Jos miettii miten rs porukka on modaillu penkkejä enskatouhuihin, vois vähän miettiä oisko niistä hyvä ottaa ideaa myös siviilipuolelle.

    Ja ennenkuin kukaan kerkiää kertoa miten kätevä on kun saa jalkaa penkin toiselle puolelle umpisessa, tahdon semmoselle safarille mukaan näkemään omin silmin miten se meidän maastoissa on niin kätevä juttu.

    Muutenpa nuo näyttää jo kalliilta, jos verrokiksi ottaa ekan rexirunkoisen keksinnön. On kyllä hienoa jälkeä kaikki katteet yms..eri asia tietysti että onko semmosella hienoudella käyttöarvoa, ainakaan kun ite on tottunu pressukiinnikkeisiin ja repsottaviin muoveihin ;D
     
  20. Jauho

    Jauho Rmk 155" ja CFI800RR 128"

    Vs: Lynx 2014

    Luulepa että mahtaa nuoki kiinnikkeet kunnon pakkasilla räjähtää. Pressukiinnikkeet on nam <3 Ulkonäölle se ja sama kuhan romut pellaa :)
     

Suosittele tätä sivua