trail rmk 550 vm.06

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä polle550, 30/10/06.

  1. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    Vs: trail rmk 550 vm.06

    Nyt rupes kyllä häirihtemään tuo tukivarsi asia sen verran että kattokaahan joku omasta trail rmk:sta minkälainen tukviarsi siinä on ja kerro myös vuosimalli samalla. Eli itellä on siis tuollainen kun tuossa ylemmässä kuvassa, mutta nyt kun otin silmänkäteen niin ainakin polariksen räjäytyskuvassa kaikkien trail rmk kelkkojen tukivarret on hyvin pitkälti tuon näköiset. http://www.janger.nn.fi/kuvat/Myyntikuvia/Kuva2969.jpg

    http://www.janger.nn.fi/kuvat/Myyntikuvia/Kuva2068.jpg

    Ainakin erot mitkä kuvasta huomaa niin on tuo että kallistuksen vakaajan "kotelo" on mulla tukivarren päällä kun se tossa rammerin kuvassa ja räjäytyskuvissa on sivussa, (no itellä ei kyllä vakaajaa ole paikallaan ollenkaan) Lisäks on tuo säätömahdollisuus ja niin se kyllä näyttäs räjäytyskuvissakin olevan.

    Mielenkiintoseksi asian tekee se että kelkka on ollu itellä uudesta asti ja tuota harmaata tukivartta ei oo vaihettu. Punainen on snoproon varsi jonka myyntikuvauksessa luki "sopii vertical escapeen 03-04"
    ainakin duellilla ja mc scatterilla. Sekin on täsmälleen samanlainen tuon orkkisvarren kanssa mikä mulla on.

    Onko se nyt niin että nämä tukivarret käy kuitenkin päikseen ja näitä nyt jostain syystä sattuu olemaan erilaisia samoissakin malleissa? :D :mad: ::)

    Edit: Ainakin mitä nettimotossa on noita myynnissä niin ainoastaan 2004 vuosmallin vertical edge 550 trail rmk:ssa olis tuollanen niinkun rammerin kuvissa sekä polariksen räjäytyskuvissa.
     
  2. Hippo

    Hippo Well-Known Member

    Vs: trail rmk 550 vm.06

    Siihen entiseen switsuun vaihdoin juurikin tuommoset mitkä sullaki kuvassa, saman värisetki vielä.
    Switsun vakiovarret taas oli samanlaiset mitä Rammerin kuvissa.

    Ja noita ei ainakaan voinu päikseen vaihtaa, poikittaisissa oli mittaeroa.
     
  3. korhja02

    korhja02 Kelkaton!

    Vs: trail rmk 550 vm.06

    Mites tuommosen -05 mallin föönin etupään kanssa olette menetelleet? Eli aika sokkelissa on keula iskarihuollonkin jälkeen ja suksien jouset saa kiriä ihan tappiin, että joku järki siihen tulis! Kirrausvaraa jousille ei sit enää jää :p Siellä on siis ihan orkkis palikat paikallaan. Näkyy ne ylläolevassakin kuvassa säädetty aika ylös.

    No silti järjestä ei tunnu olevan tietookaan, JOTEN onko suksille syytä hankkia pidempää jousta? Vai onko kyseessä se kuuluisa ominaisuus, ei vika?
     
  4. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    Vs: trail rmk 550 vm.06

    No ainakin ilman kallistuksenvakaajaa se keula on kyllä aika matalalla ja pehmeä ja kaipais jämympää jousta, mutta hyvinhän tuolla ajo silti :D, eipähän lyö käsille ;D. Kallistuksenvakaajan kanssa oli kyllä ihan riittävän kova.
     
  5. korhja02

    korhja02 Kelkaton!

    Vs: trail rmk 550 vm.06

    KUITTI!
    Sehän on sitten kuskin asia mitä loppupeleissä hakee eli menköön näillä ens hätään! ;)
     
  6. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    Vs: trail rmk 550 vm.06

    Ja jos ei sitä kallistuksen vakaajaa oo ni saattaa pohjamuovit ottaa vähän itteensä pitemmän päälle, eli senki takia ne pitemmät ja jamymmät jouset vois olla iha hyvät :D Toki siitähän se tosiaan riippuu miten kovaa haluaa pattia syöttää menemään :D
     
  7. Tukessi

    Tukessi Well-Known Member

    Vs: trail rmk 550 vm.06

    Morjensta vain!
    Tuli itselle hankittua tämmöne RMK 550 ja semmosta pohdiskelin, että onko sähkökaaviota kenelläkään tai tietoa, että millanen homma ois laittaa tähän kierroslukumittari? Onko siellä liittimet valmiina, vai joutusko ite tekee millaset hommat..?
     
  8. Mara

    Mara Rev life

    Vs: trail rmk 550 vm.06

    Kiekkamittari käy heittämällä paikalleen. Sen mustan lätkän takaa löytyy valmis liitin. Pakkivalon vain siirtää siitä muovista mittariin.
     
  9. Tukessi

    Tukessi Well-Known Member

    Vs: trail rmk 550 vm.06

    Loistavaa, kiitos nopeasta vastauksesta, pistin kiekkamittarin jostaan nestekoneella olleesta purkupollesta tilaukseen!
    Mites sitte, onko porukat veistelly näihin ite vetokoukkuja vai missä on halvin marmoritiski, vetokoukkurunko on valmiina?
     
  10. Mara

    Mara Rev life

    Vs: trail rmk 550 vm.06

    Meijän kelkkaan tehtiin ite koukun runko raudasta vakiopuskurin päälle ja koukku oli duell:n luettelosta.
    Edit: http://www.duell.fi/VETOKOUKKU
     
  11. Tukessi

    Tukessi Well-Known Member

    Vs: trail rmk 550 vm.06

    Njjjoo.. No ei toi kyl parinkympin säästön tähen varmaan toinna ite ruveta väsää, kun tossa on siis toi vetokoukkurunko jo valmiina. Pelkkä koukku puuttuu. Mut pitäs olla se pollen koukku ja se maksaa sen ~50egee..

    Semmosta kyssäriä vielä heitetää ilmoille, että näissähän vissiin on ketjukotelossa öljyn tyhjennysproppu?
    Äänenvaimentimen joutuu näköjää ainaski ottamaan pois, että saa öljyt vaiheltua, mutta tarviiks muuta vai pääseekö vähemmällä jos vaan viepi pienkonekorjaajalle duuniks?
    Ite oon vaihtanu lynxin enduroon ketjukoteloöljyt mutta sillon oli kesä ja nyt on talvi. Ei oo lämmintä tallii missä väkertää .. Ja valosan (ja vapaa-) aika on niin lyhyttä nykysin että ei oo kerenny kuomun alle pahemmin tonkimaan vielä. Ku ei viiti taskulampun valossa näpit kohmeessa töhrätä :p
     
  12. Mara

    Mara Rev life

    Vs: trail rmk 550 vm.06

    Ei tarvi änkkäriä irrottaa jos ei halua kantta käyttää pois. Pohjaroppu auki, vanhat pois ja mittatikkureijän kautta uudet ölpät sisään. Tietysti ois hyvä käyttää kansi pois ja putsata ku ei se metallimuju sieltä pohjalta tahdo tulla vanhojen mukana pois. Samalla sais tarkistaa ketjun/rattaat ja rattaiden kiinnityksen. Mutta sillon tosiaan joutuu käyttään äänenvaimentimen pois mutta eihän sekään ole ku muutamalla jousella kiinni.
     
  13. Tukessi

    Tukessi Well-Known Member

    Vs: trail rmk 550 vm.06

    Aijoo, Onks siinä pohjamuovissa reikä, jos ei tarvi änkkää irrottaa? Aika ahtaalta näytti se väli muuten.. Ku sais talliin sisälle pääsis lämpimäs tekemää ni irrottasin kyl kannen tosiaajjoo..
     
  14. Mara

    Mara Rev life

    Vs: trail rmk 550 vm.06

    joo pohjamuovissa reikä mistä saa ropun pois.
     
  15. Tukessi

    Tukessi Well-Known Member

    Vs: trail rmk 550 vm.06

    Jees.. kymmenen senttii jäi tilaa oman tallin päästä päähän, Just ja just mahtu! Ei ajanpuutteen vuoks jaksanu kuitenkaa koko koteloo sit aukasta.. Mutta öljyt vaihettu ja kiekkamittari toimii!! Uskomattoman nopee toimitus oli mp-pitstopilla, eilen tilasin ja tänään tuli mittari, plussat sille firmalle, on kyl aina pelannu!
    Luntaki satelee 8)
     
  16. Tukessi

    Tukessi Well-Known Member

    Vs: trail rmk 550 vm.06

    Tämmöstä tänää täällä:
    [​IMG] [​IMG]
     
  17. jas2

    jas2 Well-Known Member

    Vs: trail rmk 550 vm.06

    Paljonko on Trail RMK vetoaksilan halkasija, sopiiko BRP 2.86 läpivetävät prässillä painamalla?
     
  18. ixs

    ixs Skidoo Renegade Backcountry -13

    Vs: trail rmk 550 vm.06

    Olisko porukalla hajua mistä alkaa ettimään vikaa, sammuu välillä paukahtaen ja käynnistyy sen jälkeen huonosti. Välillä toimii täysin normaalisti. Kelkka vanhemmalla ihmisellä ollut uudesta asti, ajettu reilu 1000km.
    Hätärissä vika ei ole. Tulpat vaihdettu, ei vaikutusta.
     
  19. lynx 250

    lynx 250 Lynx boondocker 800 -14/15

    Vs: trail rmk 550 vm.06

    Pahin scenaario että männät, männärenkaat tms... :-X mutt on kyllä tosivähän ajettu... näistähä meni silti koneita ihan 1000-10000 välille vissii moneltakin.. itellä hajos siinä 5000km.... mutta tulpan johot, cdi, mitä näitä nyt näin mutu tuntumalla sanottuna on..? ? sama kelkka oli itellä mutta en mikää expertti tosiaakaa oo nuissa hommissa. ;D ::)

    edit.. 05, itellä, vissii 04-05 meni eniten motteja mitä oon ymmärtäny ja lukenu täältä.

    Katoha nyt kuiten että saa korvausilman kaasareille ja tankkiin kans! itellä hyyty lyne ihan niinkin yksinkertasesta systä vuos sitten ku kaasarin korvauilma letku suli pakoputkeen kiinni.. ja käyttäyty iha ku kiinnileikatessa, ilman konejumia.... :)
     
  20. Mara

    Mara Rev life

    Vs: trail rmk 550 vm.06

    Onko kukaan laskenu alustaa näistä? tuntuu nuo lentokenttämalliset astimet kantavan vähän turhan paljon. etupukissa näyttäs olevan laskuvaraa ihan reilusti, mutta takapukin kiinnikkeille pitäs jonkunlaiset droppikorvakot tehdä.

    Tukivarsia samalla tuossa vaihtelen niin sekö nyt käypi se vertical escape:n pitkittäinen? Orkkista ei raski laittaa kun nuita tarvikevarsia saa 3 alkuperäsen hinnalla ;D
    Minkähän laisia nuo snopron iskarit on? Sekin meni samassa rytäkässä poikki josten ostoslistalla sekin.
     

Suosittele tätä sivua