NuclearFusion

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä Yamppa, 4/6/11.

  1. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Vs: NuclearFusion

    Motonetistä mie ne ostinkin,pistin nyt vaan ekan löytyneen kuvan/linkin havainollistamaan tätä hommaa ;D Ei ole tosiaan kalliit, ei harmita paljon vaikka menis rikki.
     
  2. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: NuclearFusion

    Hienosti menee!
     
  3. Karppa81

    Karppa81 REV Triple AREA51

    Vs: NuclearFusion

    Juu kyllähän tuo aika syntisesti kulkee kun tuli tuo 3 päivää tuolla ajettua kun omasta
    porsi tuo kone. Keula kevenee kyllä joka tilanteessa ja se ei varmaan johdu löysästä
    takapukista. Vauhtia kampe kyllä kerää aika lailla ja meinaa alkaa jo pelottamaan välissä.
    Kyseinen kampe on muutenkin helppo ajaa ja eikä ole mikään jyrä, joka tilanteeseen ei tarvitse mennä
    kaasupohjassa kun tiettä että voimaa on siellä reservissä tarvittaessa.
     
  4. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Vs: NuclearFusion

    Tuli käytyä Miehikkälässä testailemassa kulkuja. Pientä käyntihäiriötä oli, pudotteli yhtä pyttyä pois vedon loppupuolella. Polttoainepuoli tarkisteltava lävitte tässä viikolla että ei tuota ens viikonlopun kahinoissa enää tekis. Toivottavasti vika löytyis, kaasarit on viime talven jäljiltä kyllä puhdistamatta.

    Kulki kuitenki kohtalaisesti, keli ei ollu nopein mahdollinen. 5.33s ja 136km/h 150m. Lisäilin sänkiä varten tuollaisen todella näyttävän jäähdyttimen tuonne taakse, josko se kuitenki vähän säästäis konetta paistumiselta ;D

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  5. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Vs: NuclearFusion

    Jaaha, alkaa turbiinijamahoitten tappajissa olemaa kulku kohallaan ens lauantaille ;D
     
  6. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Vs: NuclearFusion

    Ei mahda ihan turbojen matkaan kyllä keretä, mutta jos kamppeet tulis ehjänä ees kotia niin se ois jo paljo ;D
     
  7. ÄRRRÄ

    ÄRRRÄ Well-Known Member

    Vs: NuclearFusion

    Hieno kuva toi ensimmäinen! :)
     
  8. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Vs: NuclearFusion

    Nyt on kaasarit käytetty ihan atomeina ja puulattu jokapuolelta puhtaaksi. Mitään varsinaista syytä ei löytyny mutta ei tuosta haittaakaan ole. Pitää tykyletkut vaihtaa vielä uusiin, oli vähän notkean oloiset nekin. Sitte vielä pientä voimansiirtojumppaa ja muuta, ei jää illoille ainakaan turhaa aikaa ;D
     
  9. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Vs: NuclearFusion

    Käyntihäiriö vaivaa edelleen, pahenee vain. Yhden lähdln toimi ja kulki silloin hyvin. Tulevalla viikolla kaikki sähköosat vaihtoon...
     
  10. Värjäri

    Värjäri Well-Known Member

    Vs: NuclearFusion


    Joo, savuttaa, ei hyvä? ;D

    [​IMG]
     
  11. Pekka

    Pekka Noviisi

    Vs: NuclearFusion

    Kivasti näyttää tämä ryntäilevän..

    Copyright Timo Kananoja:

    [​IMG]
     
  12. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Vs: NuclearFusion

    Joo kyllä se ajoittain aina liikahtelee ihan hyvinkin :eek: Eka reissu oli tuo Valkeakoski kun kampe toimi, kuski ei kyllä ollu kiihareissa ihan kauheen tulessa mutta pitää olla silti tyytyväinen. Mukavinta se silti oli tuo tulvavedessä hölmöily ;D Niin hyvin tuo tuntuu veenpäällä suoraan ainaki kulkevan että sillähän pitää käydä jossaki ens kesänä varmaan ;D Tekis kaveriksi jonkun sellasen millä vois vähän yrittää kääntääkin.

    Diamonddriveä tähän vielä hieman kaipailisin, sellasta settiä mikä ei maksa kokonaisen äffäkatin hintaa ei vaan oo vielä tullu vastaan. Ihan vaan tiedoksi kattimaureille jos sattuu oleen purussa sopiva yksilö.
     
  13. ÄRRRÄ

    ÄRRRÄ Well-Known Member

    Vs: NuclearFusion

    Mulla ei oo eikä tuu en kä tiedä missä on, mielenkiinnosta vaan kyseleln..eli onko sulla pakkia tossa nyt? Nuo iq-koppasetha on vissiin kaikki sähköpakilla, mutta saiko sen pelaamaan nätisti tuon triplen ja muiden modauksien kanssa? Vai meinastiko rakentaa pakillisen DD:n sinne?
     
  14. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Vs: NuclearFusion

    Ei oo pakkia. Ja mullahan on toki siis kaikki moottorin sähköt samat mitkä on ollu aiemminkin. Tällähetkellä Ultran setti paikallaan. EI kovin herkästi istaha nuo twinin sähköt tohon, eikä mulla kyllä aihiossa tullukaan moisia ;D Enkä kyllä oikeastaan tähän pakkia kaipaakkaan. Vaikka ois pakillisen vaihtoehdon dd niin tuskin tulee laitettua.
     
  15. rApa

    rApa Well-Known Member

    Vs: NuclearFusion

    joko oot vian paikallistanu? vm-teamilla mahtaa olla käytettynä niitä sahapukin ketjukoppia, kysäse jos vielä tarvetta..
     
  16. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Vs: NuclearFusion

    Joo viime vkl pelas hienosti jo. Bensansaantivaikeuksia oli kuitenkin. Ihme että kuitenki talvella pelas, pikku oiretta oli tosin silloinki, ehkä tuo karppa81 ei antanu sille niin paljoa kaasua sielä ruotsissa ;D.
    DD ja osat on mahtanu jo löytyä, tulee kaasareille tilaa ja toivottavasti aavistus lähtee painoa. Samalla siirrän aavistuksen alemmas vetaria niin saa pikkusen matolle reilummin tilaa. Ennen lumia ois vielä tarkotus nuo asennella.
     
  17. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: NuclearFusion

    Variaattoriksi kantsii päivitellä uudempi 10.4" lautasilla oleva. Se vanhempi on 10" lautasilla... veto on paljon tasasempi tuolla isommalla.
     
  18. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Vs: NuclearFusion

    Joo pitää tuo varihomma tutkailla vielä kun tulee ajankohtaiseksi että mitä tarjotaan. Myös sopiva hihnaväli/hihna pitää arpoa.
     
  19. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Vs: NuclearFusion

    Tuola se dd vieläki pöydän alla odottelee, ei oo tälle talvea tullu paljo rassailtua, mitä nyt männät uusin samalla kun käytin koneen auki. Tällä ei oo tullu ajettua ku pikkusen testiä ja sitte nuo paljakan kiiharit. Hyvässä vedossa kyllä oli, rupee setuppi oleen aika hyvä, ehkä jopa niin hyvin laulo että liekkö kuolemanlaulua ;D

    Toiseksi viimeisen lähdön jälkeen putos mag pytty pois pelistä ja olin jo melko varma, että se uus mäntä ittensä nakutteli pilalle kun koneen lämmöt huiteli sadan asteen nurkissa jo ennen lähtöä. Vaan eipä ollu pahakaan, oli kaasarin neulan sokka kulunu kokonaan pois ja neula pudonnu kuoppaansa ::) Kaikenlaista sitä sattuukin, no ei ollu kallis remontti, mutta onkohan tää tulossa vanhaksi kun kaikki osat muuttuu kulutusosiksi.

    Koska ajot on nykyään sen verran vähäiset, ja lisäksi tähän on niin näpee vaihtaa kannet jos tarve vaatii, niin suunnittelin tossa kisabensakannet nykysten tilalle, ei kait se muuten niin, mutta haisis aika paljon paremmalta kuin tää nykynen. Jos keväällä ne pari päivää tahtoo tunturissa keulittaa niin sen pystyy vielä ostaan kunnon bensaakin.

    Johtosarjan meinaan kesän aikana teettää ihan ammattilaisella, johtoja ei oo montaa, mutta yhtään apikoliitintä en haluu nähdä enää ikinä elämässäni...

    Lisäksi kyllähän ne ilokaasut pitää investoida jos niinku kiihdyttää meinaa kilpaa, vähän tekis mieli jossain vesirossissaki suoraa käydä ajamassa, mutta voi olla että jää sitte kuitenki käymättä.

    Tässä vielä pari kuvaa tuolta paljakasta:

    [​IMG]

    [​IMG]

    Kytkimelle ois tosiaan tarvis, jos ei löydy suomesta hyvää käytettyä niin mahdan tilata ihan uuden, saa tarjoilla jos kellä sattuu oleen, perinteinen libertykoneiden kartio siis ja mielellään 800-mallista.

    Myös Keihinin 39mm kaasareita kannattaa tarjoilla, tosin ainoastaan huippukuntoset kelpaa, nääkin muuten sama tilata uutena.

    Edit, 650 Fuji/rxl vesipumpulle ois myös tarvista
     
  20. JMM

    JMM Sukset muttei telaa

    Vs: NuclearFusion

    Mitenkäs mörkö kulki kiihareissa? :)
    Ja jäikö paljon taputun laitokselle (jos kuvassa taputun rakennelma)? ;D
     

Suosittele tätä sivua