Vito 4*4 veto autona

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä TR76, 9/8/13.

  1. TR76

    TR76 Lynx Bd 850 re 3700 22.Lynx Bd 850 re 3700 21

    Onko kellään kokemusta kyseisestä autosta vm2010eteenpäin?
    Lähinnä kiinnostaa tarviiko noita käyttää korjaamolla useinkin vai onko ollut luotettavia pelejä, tuntuu kuuluvan juttua puolesta ja vastaan niinkuin tietysti kaikista autoista, mutta jos jollain olisi omakohtaista kokemusta.
     
  2. Motopete

    Motopete Well-Known Member

    Vs: Vito 4*4 veto autona

    Omakohtasta ei ole eikä tule. Vitoja on tuttavapiirissä ollu ja niitten kokemusten perusteella jätän kyllä ostamatta. Yksi niitä harvoja autoja joista en ole kuullut mitään positiivista.. :eek:
     
  3. Linnan Herra

    Linnan Herra RalliKatti 440/600. Suzuki LT-R 450/480

    Vs: Vito 4*4 veto autona

    Ainoa mikä siinä on nelivetoa niin 4x4merkki kuulemma. Ei omaa kokemusta.
     
  4. TR76

    TR76 Lynx Bd 850 re 3700 22.Lynx Bd 850 re 3700 21

    Vs: Vito 4*4 veto autona

    No hyvään nämäkin kuulla kai ???
    Mahtaakohan tosta transportterista olla yhtä hyvät kokemukset?
     
  5. Leader Dog

    Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

    Vs: Vito 4*4 veto autona

    Tutulla on 4 x 4 Vito ja "kuluvien osien" lisäksi häntä risoo ujeltava voimansiirto, joka maahantuojan mukaan on ok.
     
  6. Motopete

    Motopete Well-Known Member

    Vs: Vito 4*4 veto autona

    Oha se portteri huomattavasti parempi kampe, ei voi oikeasti edes verrata. :)
     
  7. MVa~1

    MVa~1 Well-Known Member

    Vs: Vito 4*4 veto autona

    Minäkään en sen enempää puutu auton ominaisuuksin ku en ole moista paljoa ajanut. Siinä yksilössä on pikku sähkövikoja, ujeltava voimansiirto, ihmeellisiä ääniä vuotavista ahtoputkista, tippuvia muoviosia takapenkeistä yms. "laatu"auton tunnusmerkkejä, mutta saman ikäluokan portteriakin ajaneena, valitsisin ehottomasti portterin jopa ehkä hinnan puolesta. Ainakin bussimalleissa hirveä hintaero, pakettimallisia en ole verranu.

    toki jos uudempi portteri on yhtä hyvä ja luotettava ku tuo T4 ikäluokka, niin tinkisin ehdottomasti ajettavuudesta ja tyytyisin hiastimeen, niin karmea kun se onkin ajaa.. Näin niinku ihan muutaman auton kokemuksella. Pakettiautoja en ole omistanut ja ihan kauhesti edes ajanut, mutta noita T4-porttereita rassannu ihan hermostumiseen asti..
     
  8. znood

    znood Guest

    Vs: Vito 4*4 veto autona

    Heti vaan 4wd pikupin tai maasturin laitat niin oot tyytyväisempi. Löytyy tilaa kunnon pyörille jos haluaa ja voi hieman poistua tieltäkin kun useimmissa nelivetosissa on lukot ja alennusvaihde.
     
  9. Jänkhä

    Jänkhä Ski-Doo Elan 250 Mountain versio

    Vs: Vito 4*4 veto autona

    Alennusvaihde on kyllä useimmissa, mutta nuo lukot rajottuu kyllä oviin.
     
  10. wäinö

    wäinö Well-Known Member

    Vs: Vito 4*4 veto autona

    hyviä kommenteja hemmoilla varsinkaan kun ei ole ko. laitetta omistanut saati ajanut ;)
     
  11. Linnan Herra

    Linnan Herra RalliKatti 440/600. Suzuki LT-R 450/480

    Vs: Vito 4*4 veto autona

    Ennemmin minä noteeraan kymmenen kaverilta kuultua kommenttia mitkä kaikki samalla linjalla kun yhteen joka on ajanu ja kehu..
     
  12. znood

    znood Guest

    Vs: Vito 4*4 veto autona

    Kyllä esim mitsun L200 on vakiona sähköllä kytkettävä 100% lukko taka-akselille.
     
  13. Jänkhä

    Jänkhä Ski-Doo Elan 250 Mountain versio

    Vs: Vito 4*4 veto autona

    Itselle juurikin Mitsun L200, johon alkuperäinen omistaja tilatessa on unohtanu laittaa rastin "Sähkötoiminen tasauspyörästönlukko" ruutuun.
    Eli se on tosi harva missä ne on oikeasti vakiona.
     
  14. rakkeri

    rakkeri Active Member

    Vs: Vito 4*4 veto autona

    onhan tossa kylällä pari vitoa mettäkonemiehillä ei nillä edes saa polttoaine pyttyä vietyä mettään kärryllä kun tosiaan ne lukot on ovissa eikä tasauspyörästössä
     
  15. znood

    znood Guest

    Vs: Vito 4*4 veto autona

    Aijaa... Kävin koeajamas kolmea ennenkö ostin ton oman ja kaikissa oli se lukko... Ja vanhas vulksvaakkenhiluxisssa oli myös lukko etuakselilla ja takana sliparilukko...
     
  16. Nalle

    Nalle Commander 900, GLX5900, Cobra Racing 583RAVE

    Vs: Vito 4*4 veto autona

    No tiä tuosta Vitosta.. Minä katselisin mieluummin Sprinteriä ;D

    [​IMG]Uploaded with ImageShack.com
     
  17. ITP

    ITP Well-Known Member

    Vs: Vito 4*4 veto autona

    Minkäs sortin lukko siellä luxsin etuperässä oli?...
     
  18. Nalle

    Nalle Commander 900, GLX5900, Cobra Racing 583RAVE

    Vs: Vito 4*4 veto autona

    Veikkaisin vilisti, että tässä puhutaan napalukosta. ::)

    Toki, onhan siellä voinut asustella vaikka palalukko tai parhaassa tapauksessa vaikka ARB:kin..

    Mutta tosiasia on valitettavasti, että joitain sähköperälukollisia vekottimia lukuunottamatta oikeita tasasupyörästön lukollisia avolavoja, saatika pakuja on aika turha haeskella.. Tai toki hakea voi, mutta vähemmistönä ne taitavat olla.

    Sinällään, haitanneeko tuon tasauspyörästön lukon puuttuminen oikeasti? Miettikääpä... Kyllä se edes kohtuudella toimiva kitkalukko ja vetävä etuakseli auttavat jo normihommissa melko pitkälle. Esimerkiksi omissa möröissä noita lukituksia tulee käytettyä vain oikeissa maasto-oloshteissa. Ihan pelkän mopon tai kelkan kuljetustarpeen täyttämiseen soveltuu kyllä myös lukotonkin peli.

    Mutta onko se nyt sitten suuri murhe, jos siinä löytämässään etopelissä ei oikeaa lukkoa olekaan? Niitähän saa jo ihan kohtuudella ostaa jopa kotimaastakin. Esimerkiksi Suomen Maastoautotarvike kauppaa ARBn paineilmalukkoa jo aika moneen automalliin ja merkkiin. En nyt uskalla sanoa, löytyiskö johonkin Vitoon ARBbia, mutta ainakin näihin yleisimpiin nelivetovekotimiin. Uskoakseni esim. Hiluxin tekniikkaan perustuvaan neliveto-Hiacen malleihin saa ARBt asennettua, jos sellaisia kaipaa.

    Ja nyt ei pidä ymmärtää väärin. Tasauspyörästön lukko on erittäin hyvä maastovaruste, mutta kokemus on opettanut, että lukkoakin tärkeämpi asia on hyvä ja toimiva rengastus, sekä tehokas vinssi.

    Mutta jatkakaahan unelmaveturin rakentelua ;D
     
  19. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Re: Vs: Vito 4*4 veto autona

    Mun edellinen ajokki oli -02 t4 portteri 2.5 koneella ja siksi pitää ihmetellä edellistä tekstiä. Omallani oli ajettu ostessa 245tkm ja myydessä 350. Tuona aikana auto toimi erittäin luotettavasti, ei voi valittaa. Sen sijaan t5 portteriin en koskis pitkälläkään tikulla, jos itse pitää remontit maksaa. Firmalla moinen on ja tekniikka alkaa olla ikävän tuttua. Siksipä autoa vaihtaessa vaihtui merkkikin.
     
  20. MVa~1

    MVa~1 Well-Known Member

    Vs: Vito 4*4 veto autona

    On noihin jatkuvasti saanu jotaki pajottaa, lähinnä palloniveliä. Pieniä sähkökiusoja ilmaantuuu jatkuvalla syötöllä, milloin sulaa vilkkureleet, milloin vain keskuslukko temppuilee, lukiten ovet auton ollessa käynnissä ja kuskin ulkona. Bensaversiossa on joku maailman suurin vika, kun ei moottorin vikavaloa saa sammumaan edes merkkikorjaamolla ja kaikki mahdollinen on kuulemma tehty. Yhdestä ei enää auennu liukuovi muutakuin sisäkahvasta ja alkuperäisen Webaston toimintaa en ole koskaan näissä nähnyt. Öljynvaihto on harvinaisen tympeää, kun suodatin on piilotettu moottorin ja tulipellin väliin. Pohja"panssarin" joutuu öljynvaihtoon poistamaan, mikä on yllättävän helppoa ottaen huomioon sen kilun koon, mutta jos on yhtään jouset kuoleentunu, niin eipä sekkään sovi alta pois jossei autoa saa nostettua.

    Perustekniikaltaan toimivia ja kohtuu luotettavia, mukavia ajaa, mutta pikukiusoja on todella paljon ja aina on jokin vähän vialla. Jos uudempien porttereitten sähköt on samaa tasoa kuin näitten, niin oikeasti pysyisin todella kaukana niistä, koska sähkö taitaa vaikuttaa jo niin paljon moottorin toimintaan ja sitä kautta luotettavuuteen ja mainitsemasi kalliit korjaukset eivät ole ollenkaan yllätys.
     

Suosittele tätä sivua