BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Poikanen, 14/3/10.

  1. Maunusjokke

    Maunusjokke Lynksi

    Vs: BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

    ei siinä lähtöjä ole sen kummemmin ku viime vuotisessakaan, täysin sama voimansiirto :)

    Kyllä se viime vuotinen keuli ihan nokko ja sehän oli aika kova menemään tuolla rinteissä ku pyrki eteenpäin eikä katolleen , ns. Freeride-efekti :D

    Arvelin kokeilla 60nm jousta takapukkiin samalla ku vaihan 46:n pumpun etupukkiin.

    kyllähän siinä paljo hyvää on viimevuotiseen verrattuna !
    ei puudu kädet eikä jalat ku siinähän istutaan ku resiinassa, lysti syötättää.

    melko kiikkerä se meinas olla reitillä mutta vääntelin tolokusti esaria etuiskareihin ja klikkereitä rukkasin ni tuli ihan kantava.
    tosi keviän olonen se on viiä ilmassaki, heleppo oikasta.

    ja voi että ohan startti parhautta !! miksi sitä on sinnitelly elämän ilman sitä hienoutta.. joka euron väärti :D

    [​IMG]

    vähä vahvikkeita kylykeen ja kovaa ajoa :D
     
  2. äksrimmi

    äksrimmi Sr Viper mcxpress

    Vs: BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

    tänään ekat kilsat ajettu ;D äkkiseltään tuntu olevan hyväntuntonen peli. ::) eikä tuo xtrimmin penkkikään huono ole. ajais sisään ja laittaa teami paikolleen, jännä nähä ero vakioon... ;D
     
  3. arisal

    arisal Ski-Doo Summit T3 163" 2015

    Vs: BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

    Huomenna Boondocker 2014 3900 800:n haku ja sit torstaina ajo pohjoisiin ja perjantaina alkaa ajelut.Siinä olis tän viikon ohjelma.
     
  4. Spin

    Spin Well-Known Member

    Vs: BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

    Olettekos joutuneet kirimään mattoa uudesta dokkerista? En nyt vielä mittanauhan kansa mitonut, mutta näyttäis matto olevan tosi löysällä. Kelkan persettä ei nostimella saa niin ylös, etteikö matto roikkuisi maassa asti :). Pitänee vielä mitata mittanauhalla ja katsoa onko suositusten rajoissa, vai näyttääkö se vain olevan niin löysällä.

    Nyt ois kelkassa paikallaan myös gps. Olihan vain turhaa johtoa sarjassa pitkälti. Lienee sama johtosarja myös mönkijä ja mp käyttöön. No sinneppä ne just mahtui nippuun minne pitikin. Toivottavasti vain ei mikään reuna/ruuvi hinkkaa johtovyyhtiin reikää.

    Vielä pitäis käydä hakemassa toiset LINQ kiinnikkeet. Poranteriäkin vois varalta muutaman ostaa noihin astinlaudan grippeihin. Tai niiden asennukseen. Saattaa tosiaan olla kovempaa materiaalia vakioniitit. Kilvetkin vois hakea melkein loppuviikosta konttorilta.
     
  5. 123456789

    123456789 Well-Known Member

    Vs: BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

    Siellä alustassa takapukin kohilla tais olla tarra missä mitat telan kireydelle, silleen hyvä katsoa ilman mittaa että 3700 menee kolme sormea helposti sinne telan ja liukumuovin väliin ja 3900 neljä sormea kun perä on ilmassa (aikuisen sormea :))

    Tuosta tehtaan niittien poraamisesta, , , kukin tyylillään..
     
  6. Spin

    Spin Well-Known Member

    Vs: BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

    Juu kyllä tuon tarran olen huomannut. Pitäis vain vissiin saada perää enempi ylös, kun matto vain valuu pitkin lattiaa ja nostin on yläasennossaan :). Koroketta alle ja mittaamaan. Ei vaan kylläpä sen melkein näkee, että liian löysällä on.

    Niin onkos kukaan vielä askarrellut ajolaseille paikkaa tuonne varin remmisuojan päälle? Jossain muistan nähneeni/kuulleeni/lukeneeni, että sine ois tulossa tai olemassa joku kotelo, ja lasit pysyis lämpimänä. Ei tosin lienee iso homma laitella kovaa lasikoteloa sinne kinteisti ominkaan konstein. Vähän tarranauhaa ja pari pientä reikää joista pujottaa nauhan....riippuen tietty millainen lasikotelo on. Aikeissa ois askarrella omille laseille sinne tila. Mutta mitenkähän ne lämmöt siellä nousee? Ettei lasit tykkäis huonoa. Ei taida siinä paikassa kovin kuumat oltavat olla?
     
  7. Spin

    Spin Well-Known Member

    Vs: BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

    Eli matto saisi roikkua vapaasti sen 50-60mm tuosta mitattavasta kohdasta. Omassa se on noin suurinpiirtein 63.5-64mm. Meinailin vähän kiriä, mutta eipä sinne oikein mikään perus 17mm avain suosiolla sovikkaan. Ehkä jos 1/16 osa kierrosta kerrallaan löysyttää niin saattais saada lukitusmutteria löysättyä :). Eikait siinä muu auta, ellei jotain sopivampaa työkalua saa. Ei tekis mieli tolskata heti mutteria pyöreäksi. Eli onkos porukka kiriny noita ihan perus kiintoavaimin vai miten? Entiseen lisuun verrattuna on niin isot kääntöpyörät ja ahdas se kolonen.
     
  8. Tjp-

    Tjp- GLS 3500 -93 & Cobra Racing -95

    Vs: BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

    Oliko näissä antistab akseli vakiona? Siis -14vm
     
  9. TeroK

    TeroK Snouros

    Vs: BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

    onon
     
  10. Maunusjokke

    Maunusjokke Lynksi

    Vs: BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

    minkä ihmeen takia ne lasit pitää saaha konehuoneeseen ? ???
     
  11. Spin

    Spin Well-Known Member

    Vs: BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

    Huhujen mukaan sinne kotelon paikka on tulossa. Sais aina vaihtolasit sinne laittaa "sulamaan". Vaikka onhan se tuo hansikaslokerokin ilmeisesti kohtuu lämmin paikka. Remmin suojan päällä olevassa muovilipareessa näyttää olevankin valmiina noita paikkoja, joihin poraillaan reikiä jonkinsorttiselle lisävarusteelle. Ei vain vielä mitään sellaisia lisävarusteita ole tiedossa mitä siihen tulis:). Tietyillä keleillä ainakin itsellä ollut ongelmana, että lasit tuppaa vetämään himpun jäähän, ja on pakko olla vaihtolasia mukana. Kyllä tulin eilen itsekin siihen tulokseen, että lasit kulkeutuu siellä hansikaslokerossa tai repussa. En alkanut värkkäämään mitään koteloa konehuoneen puolelle.
     
  12. Viikinki

    Viikinki Kasipätkä pätkä-Xterrain!

    Vs: BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

    Tarkoitatko ÖLJYSÄILIÖ-/AJOLASILAUKKU, koodi 860201094, hinta:49 EUR

    ...löytyy varaosa-kataloogin http://viewer.zmags.com/publication/f069b42b#/f069b42b/1 sivulta 57!

    Ja kuvaa konehuoneesta SKI-DOOn tarvikekataloogin http://viewer.zmags.com/publication/e9a985ab#/e9a985ab/80 sivulla 80.
     
  13. Spin

    Spin Well-Known Member

    Vs: BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

    Niin näkyy. Monesti läpi luettelon selannut ajan saatossa, vaan jostain syystä ei ole tuohon kiinnittänyt huomiota sen kummemmin :-\.
     
  14. Vs: BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

    ...eikös tuollaisia vastaavia pussukoita löydy tiimareista (kutsutaan penaaleiksi) ;D Samalla lailla kait semmosen voi popata kiinni siihen pystytukeen jos jostain syystä haluaa sinne varalasit talteen (tosin ei ole niin katu-uskottava kuin tommonen virallinen).

    Itsellä on tosin erilainen suunnitelma tuon doccerin vartsupuolelle, eli koitan enemminkin poistaa sieltä sitä turhaa tavaraa ja saada paremmin ilman kiertämään.

    ps. jos joku aikoo laittaa sen virran ulosoton nuihin 2014 doccereihin, niin sieltä hanskalokerosta löytyy sille paikka...ei kannata porailla reikää muihin muoveihin.
     
  15. Spin

    Spin Well-Known Member

    Vs: BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

    Ja heti sen reijän takana se on tuo lisälaitteiden virtajohtokin.
     
  16. Vs: BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

    Jos tilaatte sen BRP:n säädettävän raiserin, niin muistakaa varmistaa, että se on boodcokkerin paksumpaan tankoon käyvä malli. Itselleni ainakin tuli liikeeseen se pätkäkelkkojen versio, joka piti vaihtaa (ei käy 2014 dokkereihin).

    Nyt pitää viikonloppuna alkaa asentamaan niitä ventilointikittejä, eli useampi laatikko tuli tilattua ja nyt on porauksen vuoro :-\
     
  17. Hilijanenkuiskaaja

    Hilijanenkuiskaaja Boondocker 3700 600

    Vs: BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

    Teres,

    niinkin yksinkertainen (vaikea) asia, kuin että mihinkähän kohti telatunnelia viitsisi päräyttää pari popparin reikää rekisterikilvelle ?

    Kellään ideoita/faktatietoa asiasta ?

    T: ismo
     
  18. Viikinki

    Viikinki Kasipätkä pätkä-Xterrain!

    Vs: BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

    Ohessa vielä kuva S-D:n versiosta Noronan sivulta...
    [​IMG]
     
  19. Spin

    Spin Well-Known Member

    Vs: BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

    Juu S-D:n laatikoissahan ne kaikki lisävarusteet on tähän asti tulleet, ja lisäkanisterissa on isosti S-D:n merkkikin :). Pitää sovitella vielä miten lasit mahtuu hansikaslokeroon, vai tätytyykö tuollaine laskotelo ostaa/tehdä jostain ex-tiimarin kynäpussista:). Tänään hain toiset linq palikat ja kysäisin samalla tuota koteloa, että ois voinu tutkia onko siinä mitään erikoista, vaan ei niitä vielä ollut. Samalla piti sijoittaa vielä käsisuojat. Pitänee illan mittaan ruuvata paikalleen.

    Oishan se pitäny sijoittaa useampi 4.8mm cobalt terä.....yhdellä ei saanut edes toista puolta gripeistä asennettua. Ulommat niitit tuntuu olevan kovepia, sisemmät niinkin menee. Ulommista niiteistä ei tunnu edes kannat suosiolla irtoavan, joten jääkööt grippien alle. Sisemmät käyttäytyy kuten perus popniitit irti poratessa :).
     
  20. hidas

    hidas Boonboonpiipdokkeri

    Vs: BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

    Mihin hintaan näitä kelkkoja on saanut ostaa tälle vuodelle?
     

Suosittele tätä sivua