2001 lynx ja sähköt

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä arskaw, 15/2/15.

  1. arskaw

    arskaw Well-Known Member

    Eli muistaisiko joku äkkipäiten mitkä johdot tuo sähköä 377 koneesta ja mihin.Moottorin töpselissä on musta, keltainen,mustakeltaisia kaksi eli mikä johto tuo kipinät tulpalle Ducatin kautta?
     
  2. arskaw

    arskaw Well-Known Member

    Vs: 2001 lynx ja sähköt

    Eli eikö kenelläkään tosissaan ole tätä tietoa, mistään en löydä kytkentäkaaviota, kipinää ei tulpalle tule mutta en mielelläni ostelisi kaikkia osia uusiksi, staattori ehjän näköinen kuin myös magneetto.Mahdollisuuksia mielestäni staattori liipasin ja boxi.
     
  3. Härde

    Härde Well-Known Member

    Vs: 2001 lynx ja sähköt

    Koitin tuosta omasta käydä katsomassa, mutta oli eri värit (2005). Punainen ja musta boksille, keltainen ja keltamusta rungon johtosarjaan.
    Onko johtimien paksuuksissa eroa, voisiko niistä päätellä mitään? Keltamustat valoille? Oletko mittaillut vastuksia johtimien päistä?
    Oletko käyttänyt magneettoa irti, onko magneetit kiinni kehässä?
     
  4. arskaw

    arskaw Well-Known Member

    Vs: 2001 lynx ja sähköt

    Jep tuo keltainen oli tukevin johto, mustakeltaiset ja musta ohkasempia, magneetto on pöydällä, puhdistin vielä tuon, kaikki näyttäisi olevan kohdillaan tuossa, kiilakin ehjä.Staattori siistin näköinen, vastuksia en vielä ole mittaillut.
    Joskus muistan nänneeni täällä kytkentäkaavion mutten löydä mistään haulla.Mitkähän tulisi vastusten olla mitattaessa, esim.staattorin ja liipasimen?
     

Suosittele tätä sivua