600 ACE

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Lynxxmann, 8/2/16.

  1. Lynxxmann

    Lynxxmann Active Member

    vm-14 lynx yeti 600 ace alkoi eilen temppuilemaan että kun vauhdista löysää kaasun niin sammuu samantien. teki sen noin kymmenen kertaa mutta välillä toimi kuin pitääkin.
     
  2. 3xj

    3xj Well-Known Member

    Vs: 600 ACE

    Polttoainesuodatin.
     
  3. IceACE

    IceACE Member


    Voiskohan 600cc ace adventuressa olla samaa vaivaa ku tänään -32 pakkasella käynnisty 1 sekunnin ajaksi ja ku uudestaan starttas niin käynnistyi normaalisti. Sitte ku lähin ajamaan niin puolen kilometrin ajon jälkeen sammui vauhdissa. -> startista käyntiin ja pääsin kilometrin ku taas sammui vauhdista--> nyt ei startatessa hörähtänytkään käyntiin vaan sahasi vain--> käytin hätäkatkaisijaa irti ja ku laitoin takasin niin bensapumppu pyörähti--> starttaus ja heti käyntiin. Tämän jälkeen 5km matkalla ei sammunut enää.
    Bensasuodatin vai mikä piru? o_O
     
  4. 3xj

    3xj Well-Known Member

    Saattaa ihan pakkastaki moittia, mutta ylheensä net suodattimet alkaa värkkäähmän. 5 tonnin välein melkein saapi vaihtaa ko pönttöbensaa laittaa
     
  5. IceACE

    IceACE Member


    Jotenki tuntuu kaukaa haetulta tuo pakkasen moittiminen ku ajoin 10km ja sen jälkeen pysähdyin vartiksi ja sitte nämä oireet, mutta mistäpä noista tietää.. o_O
    Suodatin nyt ei paljoa maksa eli sen vois varotoimenpiteenä vaihtaa muutenkin. Tarvitseeko suodattimen vaihdossa muuta ottaa irti ku penkki ja tankki?
     
  6. Lynxxmann

    Lynxxmann Active Member

    Itellä vikana oli silloin löyhällä oleva akun kenkä.
     
  7. IceACE

    IceACE Member

    Pitääpä tarkastaa sama! Oliko oireet silloin yhtään samanlaiset ku minun kelkassa nyt?
     
  8. IceACE

    IceACE Member

    Mutta toisaalta epätodennäköstä että olis akunkenkä, koska se starttas muttei lähteny käyntiin ennenku käytti hätäkatkasijaa poissa
     
  9. Nelitahtari

    Nelitahtari Active Member

    Akun maakaapelin löysä liitos runkoon teki samat oireet skandicissa.
    Starttas hyvin mutta sammui kun löysäsi kaasun.
     
  10. IceACE

    IceACE Member

    Tuokin pitää tarkastaa. Onko se maakaapelin kiinnityspaikka suunnilleen millä suunnilla?
    Äsken kävin ajamassa ja sammu ajossa 2 kertaa ja mittaristoon jäi valot palamaan.. tela ilmassa sammu myös kaks kertaa. Mutta toiselakertaa mittaristosta sammu valot. Villimpi homma.....
    Kiitokset jo tässä vaiheessa vastanneille :)
     
  11. Nelitahtari

    Nelitahtari Active Member

    Ainakin skandicissa se on ihan siinä akun viressä. Maakaapeli on ihan lyhyt tumppi akulta runkoon.
    Akku pitää muistaakseni ottaa pois paikaltaan, että siihen pääsekäsiksi.
     
  12. IceACE

    IceACE Member

    Tehin semmosen toimenpiteen äsken, että vaihoin polttoainesuodattimen ja putsasin muutki suodattimet pumpusta. Kasaus vaiheessa kokeilin että käynnistyykö ja yhtäkkiä ei käynnistyny koska bensapumppu ei hörähtänyt. Aikani siinä selvittelin että mikä vialla niin selvis että bensapumpun liittimessä kosketushäikkää. Korjaustoimenpiteenä painelin pinnit tiukemmaksi ja alko toimimaan. Pitää vielä ajella ja kokeilla että katosko vika suodattimen vaihdolla tai pinnien kiristyksellö.
    Ja seki muistin aikana että bensasuodatin oli pikimusta...
     
  13. 3xj

    3xj Well-Known Member

    Mullaki värkkäsi se liitin ja vääntelin kans. Kesti pari tonnia ja sulasi koko pistoke, joutu sitte bensapumpunki uusimhaan.
     
  14. IceACE

    IceACE Member

    Ei sattuis kokeneena olemaan mitään vinkkiä millä tämän sulamisen vois ehkäistä tulevaisuudessa? :confused::D
     
  15. 3xj

    3xj Well-Known Member

    Uusi pistoke vois olla hyvä? Mulla oli se tiiviste poikki saatto johtua siittäki että pääsi liikkumhaan.
     
  16. IceACE

    IceACE Member

    Tuossa oli tiivisteet pistokkeessa kyllä kunnossa. Pitänee seurailla.
    Kävin tuossa vähän ajelemassa eikä ace sammunut kertaakaan! (ainakaan vielä).
    Samassa tutkailin kytkintä ja huomasin että kytkimessä oli yksi rulla jumittunut ja käpälä syönyt siihen pykälän.
    Osaisko joku sanoa että saako sen kytkimenkopan irti pelkällä kytkimen pultin löysäyksellä vai pitääkö siinä muuta tehä jos vaihtaa rullat?
    (eräs asentaja meinas että pitää koko kytkin ottaa irti, mutta puhui samalla muovirullista niin heräsi epäilys, että puhutaanko samasta aiheesta) :D
     
  17. MVa~1

    MVa~1 Well-Known Member

    Maadotusongelmia kaapelin rungon päässä ollu, varsinki jos se tähtiprikka puuttuu kaapelin ja rungon välistä.
    Polttoainepumpun liittimiä on kans pitäny vaihtaa, johto on vissiin hivenen lyhyt ja jää jännitykseen. Kannattaa kattoa josko sais vähän löysiä siihen.
    Myös polttoainesuodattimet on aiheuttanu kiusaa, toki safariajossa harvemmin sammuili, hyytyi vain, mutta otti taas kierroksia kun käytti kaasua ylhäällä.
    Koviakaan pakkasia ei 600ACE ole pelänny, jos vain akku on kunnossa että saa käyntiin.
     
    IceACE ja 3xj tykkäävät tästä.
  18. IceACE

    IceACE Member

    Kirjottelempa vielä vähän lisää tuosta acesta, jos vaikka joku joutuu painimaan seuraavien mainittujen ongelmien kanssa.
    Mainittakoon, että edellä mainittu sammuilu vika ilmeisesti korjaantu suodattimen tai bensapumpun liittimen korjauksella.

    Elikä nyt kytkin asiaa. Avasin tuossa kytkimen ja ostin siihen kytkimen korjaus-sarjan. Avatessa huomasin että käpälä oli syönyt aina auetessaan kytkimen "lohkoon" pykälän minkä korjasin slimmi brikoilla ettei syöpynyt pykälä estä käpälän aukeamista. Rullissa oli myös pykälää ja ne tietysti meni vaihtoon. Sitte vaihdoin ne muovi rinkulat kytkimen ulkoreunoihin. Laitoin ensiövariaattorin ( kytkimen ) paikalleen ja lähdin testaamaan niin lähti aina nykäisevästi liikkeelle ja veto jäi päälle tyhjäkäynnillä.
    Tämän jälkeen tutkiskelin ja sen jälkeen perän ilmaan ja kaasua reippaasti ja jarru pohjaan. Tästä seurasi kelkan sammuminen. Ei muuta ku kytkin irti ja uudestaan tutkimaan asiaa. Aika nopeasti selvis että uudet muovirinkulat oli niin timmit kytkimeen, ettei se liikkunut vapaasti. Irtiottaessakin piti käyttää meisseleitä apuna että saa voimaa ylös vetämiseen.
    Loppujen lopuksi laitoin vanhat muovi nastat/levyt/rinkulat paikalleen ja kytkin toimii taas normaalisti.
     
  19. Hardza

    Hardza Well-Known Member

    900 acen kanssa aika vastaavaa ongelmaa koitin puhelimessa selvitellä. Eli oli hyytynyt kertalaakista metsään ja ekalla kerralla ilmoittanut "tarkista virta-avain". Pienen odottelun jälkeen oli kuitenkin startannut ja päässyt muutamia kilsoja kunnes sammui taas kuin seinään ilman virheitä. Tätä toistui muutaman kerran, kunnes ei startannut enää lainkaan. Pientä napsetta kuuluu konehuoneesta, mutta ei mallaa lainkaan.

    Onko raadilla arvioita meniskö tämänkin bensapumpun osastolle vai onko jossain muualla päin mottia mahdollisia huonoja kosketuksia?

    Edit: Näköjään TARKISTA AVAIN: "Järjestelmä ei voi lukea avainta (huono yhteys). Varmista, että avain on puhdas ja kiinniDESS tetty oikein pistokkeeseensa."...On kokeiltu kuitenkin myös harjoitusavainta, eikä sekään auttanut asiaan...
     
    Viimeksi muokattu: 8/2/19
  20. IceACE

    IceACE Member

    Valitettavasti oma tietotaito tämän asian suhteen loppuu muiden ja omiin kokemuksiin. Itellä ei tullu mitään vikakoodeja silloin kun sammuili, mutta yhden kerran teki sen että sahasi käyntiin muttei käynnistynyt. Muuten lähti aivan kertalaakista sammumisen jälkeen käyntiin. Ja välillä jäi valot mittaristoon ja välillä ei... Asia kuitenki korjaantu edellisissä viesteissä mainituilla toimenpiteillä.. o_O
    Sinun tapauksessa kuulostais kuitenkin maadoitus tai startti ongelmalta jos konehuoneesta kuuluu naksetta, tämä on kuitenkin vain villi veikkaus ja sinun asiahan vaatii vikojen poissulkemisia..
     

Suosittele tätä sivua