600 E-Tec kytkin

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä MikeH, 1/12/16.

 1. MikeH

  MikeH Member

  Eli tämmöinen vika ilmestyi koeajeluiden jälkeen. Kytkimen suunnilta alkaa kuulua kohtalaisen kova Naputus / kilinä / kitinä, miten tuon nyt sitten haluaa ilmaista. Ja nimenomaan koneen lämmettyä, hieman kun antaa kaasua niin rauhoittuu. Kelkillä ajettu vähän rapia 5k, Voimalinjan huolloista ei mitään tietoa. Mitä nyt ketjukopan öljyt tuli vaihdettua. Ja 15vm RE lyne kyseessä
   
 2. LRacing

  LRacing Well-Known Member

  kuulostaa ihan normaalilta tuon suhteen, noilla km:llä ei pitäisi olla mitään erikoista vielä. odotappa kun laitat sen -25 käyntiin niin saa tuo kilinä &kolina ihan uuden mittakaavan ;).
  äääni häviää heti kun nappaa kaasua edes vähän. se ei saa kasvaa , silloin on jotain kyllä vialla.
   
 3. MikeH

  MikeH Member

  Odotellaanpa sitten pakkasia, :) Mitä tänään tuli turrailtua niin kyllähän tuo ääni kuuluu heti kelkin käynnistämisestä asti, oli kylmä tai lämmin kone. Ja häviää heti kun antaa hieman kierroksia. Eihän tuo tietysti kova homma olisi käyttää kytkin levällään
   
 4. AKK

  AKK Lynx Enduro 2020

  Kytkin kilkattaa siksi kun ei ole enää jousia liukunastojen alla (vanhemmisa oli). Voihan ne sinne laittaa jos haluaa kytkintä vähän hiljentää, ei kuitenkaan vaikuta toimintaan.
   
  MikeH tykkää tästä.
 5. MikeH

  MikeH Member

  Kiitos! tämä selventää asiaa huomattavasti. :)
   
 6. kelkkailija

  kelkkailija Active Member

  Samanlaista ongelmaa itelläki. Tuli hommattua -11 rave ja siinäkin kytkin kalkattaa kylmällä ja lämpimällä koneella, vaimenee kyllä kun kierroksia antaa. Jotenki silti tuntuu että moottorin käyntiäänti paljon karkeampi kuin vastaavan ikäisessä xrs:ssä. Kannattaisko varmuuden vuoksi käyttää ihan huollossa samalla saisivat käydä voimansiirron läpi kokonaan ja huoltaa siinä samalla.
  Päässyt vasta sen 100km ajamaan niin noiden kilometrien perusteella alusta on ainakin kunnossa.
   
 7. Bestservice

  Bestservice X-trim

  Se on kyllä ihan kehitysvammasen ihmisen suunnittelema koko tuo tra kytkin paskempaa en missään nähnyt.
   
 8. vaari55

  vaari55 Well-Known Member

  Kaikenlaisia rihveleitähän sitä on olemassa, mutta 100000km BRP ajaneena voisin olla toista mieltä. Nykyinen RE vajaa 2 vuotta ajettu mittarissa reilut 12000km ja laulaa makiasti. Kyllähä sieltä kuuluu kaikenlaisia ääniä varsinkin tyhjäkäynnillä mutta jos se toimii niinkuin pitää antaa mennä.
   
  teikka tykkää tästä.
 9. Veteraani

  Veteraani Well-Known Member

  juu 14000 mittarissa ,kuuluuhan sieltä ääniä mutta ei haittaa , toimii niinkuin pitääkin
   
 10. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Ainakin helppo huoltaa, säätää ja osia saa helposti vaikka eihän nuita juuri kulu. Ihan toimiva moneen käyttöön. Mikä tuossa on kaikista paskinta?
   
  teikka tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua